Software voor handelsbedrijven

In het tijdperk van internet of things (IoT) en toenemende internationale handel, moet je als handelsbedrijf voortdurend innoveren om voorop te blijven lopen in de markt. Groei door grip te houden op processen, goede marges te behalen en overal te verkopen, met behulp van de oplossingen die Microsoft biedt. Benieuwd wat de digitale mogelijkheden zijn voor jou als handelsbedrijf? Bekijk hieronder wat wij kunnen doen.

 • Icon for Software naadloos integreren

  Software naadloos integreren

 • Icon for Efficiënt voorraadbeheer

  Efficiënt voorraadbeheer

 • Icon for Grip op marges

  Grip op marges

 • Icon for Realtime inzichten

  Realtime inzichten

 • Icon for Verhoog online verkoop

  Verhoog online verkoop

 • Icon for Snelle scanprocessen

  Snelle scanprocessen

Webshop
Barcodescanning
Documenten
CRM
Webshop

Ben jij als organisatie nog niet bezig met e-commerce of wil je juist jouw e-commerce strategie optimaliseren? Bij Blisss hebben we ervaring met verschillende e-commerce oplossingen die naadloos aansluiten op het ERP-systeem Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Lees meer over onze e-commerce oplossingen
Barcodescanning

Papierloos werken doe je met onze barcodescan oplossingen. In één flits registreer je jouw voorraad in het systeem. Hierdoor heb je altijd inzicht in actuele voorraad en voorkom je menselijke fouten. Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op
Documenten

Stroomlijn en automatiseer elke stap van de dagelijkse documentafhandeling – van ontvangst en registratie van een document tot goedkeuring, het posten en uiteindelijk het terugvinden van eerder verwerkte documenten in het digitale archief. Bespaar tijd en houd controle over het proces. Benieuwd naar de oplossingen voor documentenafhandeling?

Lees meer over Document Capture
CRM

Werkt jouw handelsbedrijf met een buitendienst en zijn jouw vertegenwoordigers vaak op pad? Bij Blisss hebben we een CRM-systeem ontwikkeld om jouw buitendienst medewerkers te ondersteunen bij het onderhouden van jouw klantrelaties en verkoopkansen. Benieuwd naar onze CRM-oplossing?

Bezoek MyDesk CRM website

Neem contact met ons op

jouw naam(Vereist)
man met hond

Meer weten?

Benieuwd hoe wij jouw handelsbedrijf kunnen helpen met digitalisering? Of wil je meer weten over onze aanpak en oplossingen of graag een (online) demo? Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.