Software voor handelsbedrijven

In het tijdperk van internet of things (IoT) en toenemende internationale handel, moet je als handelsbedrijf voortdurend innoveren om voorop te blijven lopen in de markt. Groei door grip te houden op processen, goede marges te behalen en overal te verkopen, met behulp van de oplossingen die Microsoft biedt. Benieuwd wat de digitale mogelijkheden zijn voor jou als handelsbedrijf? Bekijk hieronder wat wij kunnen doen.

 • Icon for Software naadloos integreren

  Software naadloos integreren

 • Icon for Efficiënt voorraadbeheer

  Efficiënt voorraadbeheer

 • Icon for Grip op marges

  Grip op marges

 • Icon for Realtime inzichten

  Realtime inzichten

 • Icon for E-commerce

  E-commerce

 • Icon for Barcodescanning

  Barcodescanning

Webshop
Barcodescanning
Documenten
CRM
Webshop

Ben jij als organisatie nog niet bezig met e-commerce of wil je juist jouw e-commerce strategie optimaliseren? Bij Blisss hebben we ervaring met verschillende e-commerce oplossingen die naadloos aansluiten op het ERP-systeem Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Lees meer over onze e-commerce oplossingen
Barcodescanning

Papierloos werken doe je met onze barcodescan oplossingen. In één flits registreer je jouw voorraad in het systeem. Hierdoor heb je altijd inzicht in actuele voorraad en voorkom je menselijke fouten. Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact met ons op
Documenten

Stroomlijn en automatiseer elke stap van de dagelijkse documentafhandeling – van ontvangst en registratie van een document tot goedkeuring, het posten en uiteindelijk het terugvinden van eerder verwerkte documenten in het digitale archief. Bespaar tijd en houd controle over het proces. Benieuwd naar de oplossingen voor documentenafhandeling?

Lees meer over Document Capture
CRM

Werkt jouw handelsbedrijf met een buitendienst en zijn jouw vertegenwoordigers vaak op pad? Bij Blisss hebben we een CRM-systeem ontwikkeld om jouw buitendienst medewerkers te ondersteunen bij het onderhouden van jouw klantrelaties en verkoopkansen. Benieuwd naar onze CRM-oplossing?

Bezoek MyDesk CRM website

Vraag een demo aan

Laat onderstaand jouw gegevens achter.

  This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy andTerms of Service apply.
  Vrouw

  Demo aanvragen

  Ben je benieuwd hoe de ERP-software eruitziet en wil je graag te weten komen hoe het voor jouw bedrijf van waarde kan zijn?

  Laat het ons weten via het volgende formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op om een (online) demo in te plannen.

  Wat zijn de kosten?

  Wil je weten welke investering er ten grondslag ligt wanneer je kiest voor deze ERP-oplossing van Microsoft? Doorloop dan de stappen uit de prijscalculator van Blisss. Je bent gebaat bij een goed advies en wij helpen jou graag verder bij jouw oriëntatie.

  Bereken jouw prijs

  Ben je benieuwd naar subsidie aanvragen die van toepassing zijn bij digitalisering trajecten?

  Onze specialisten weten precies waarbij de subsidie aanvragen van toepassing kunnen zijn. Zij staan voor je klaar om jouw vraag te beantwoorden.

  Ontdek de mogelijkheden