De aanpak van Blisss

Zoek je naar een nieuw softwarepakket en de juiste implementatiepartner? We snappen dat dit een belangrijke beslissing is, vol uitdagingen en kansen. Zo’n keuze is niet alleen een investering maar ook bepalend voor de toekomst van je onderneming. Het is cruciaal om deze reis te beginnen met een doordachte aanpak, zodat je met vertrouwen jouw digitaliseringstraject kunt vervolgen. Ontdek op deze pagina hoe wij je daarbij kunnen ondersteunen.

Hoe we elkaar het beste leren kennen
Kennismaking
Ontdek hoe wij jouw bedrijf kunnen helpen te digitaliseren tijdens een persoonlijke (of online) kennismaking. In dit eerste gesprek delen we inzichten en verkennen we jouw unieke bedrijfsuitdagingen. Door aandachtig te luisteren en gerichte vragen te stellen, kunnen we snel beoordelen hoe onze softwareoplossingen jou kunnen ondersteunen om jouw doelstellingen te realiseren.
procedure-img
Demo
Tijdens de demonstratie laten onze specialisten je de functies en modules van de software zien die het meest relevant zijn voor jouw sector en unieke uitdagingen. Ervaar direct hoe de geavanceerde mogelijkheden van onze software concrete oplossingen bieden voor jouw bedrijfsprocessen en bijdragen aan jouw zakelijk succes.
procedure-img
Offerte
Na een grondige analyse van jouw wensen en behoeften, stellen we een gedetailleerde offerte op voor de implementatie van de software, waarin zowel de investering als de meerwaarde voor jouw onderneming worden belicht. We gaan hier uitgebreid op in tijdens een projectbudgetbespreking. Zodra de overeenkomst bekrachtigd is, starten we met het realiseren van jouw ambities.
procedure-img
Start diagnosefase
Voordat we van start gaan met de hoofdfase van het project (implementatie), verdiepen we ons nog verder in jouw bedrijfsprocessen. Ons doel is om de huidige systemen en workflows te begrijpen, eventuele knelpunten te identificeren, en zo een solide basis te leggen voor een soepele integratie van het softwarepakket.
procedure-img
Over Blisss
Onze kleurenteams
Onze missie
Over Blisss

Klaar voor de volgende stap in digitalisering? Op zoek naar een betrouwbare partner? Eén die zorgt voor rust en vooruitgang in jouw organisatie op het gebied van IT? Als Microsoft Solutions Partner kan Blisss Software jouw bedrijf helpen om succesvol te werken.

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we meer dan 100 bedrijven geholpen bij hun digitale transformatie. We richten ons op groothandels, productiebedrijven en zakelijke dienstverleners.

Onze kleurenteams

Bij Blisss vinden we de perfecte balans tussen de kracht van een groot bedrijf en de nabijheid van een kleiner bedrijf. Onze structuur is opgebouwd uit vier kleurenteams: rood, blauw, geel en groen. Elk bestaande uit maximaal 15 professionals. Dankzij deze opzet houden we de communicatielijnen kort, schakelen we snel en delen teams moeiteloos expertise voor de meest efficiënte samenwerking.

Onze missie

Soms voelt een procesverandering aan als een pad in het donker. Zie ons daarom als de zaklamp die je de weg wijst. We creëren overzicht, om vervolgens stapsgewijs samen naar de beste oplossing toe te werken.

Samenwerken met Blisss betekent korte lijnen en verfrissende ideeën. Met een eerlijke en transparante blik dagen de projectteams jouw organisatie uit om te denken in nieuwe mogelijkheden. Daarbij zoeken we naar de balans tussen je meenemen en loslaten. Ons doel is het overtreffen van jouw verwachtingen. We leveren geen half werk en gaan graag een stap verder. Het implementeren van de oplossing is geen doel op zich, maar moet bijdragen aan de successen van jouw bedrijf.

Meer weten over onze projectaanpak?

    This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy andTerms of Service apply.
    man met hond

    Richard Brunsveld

    Sales Consultant

    Benieuwd naar onze projectaanpak en hoe we jou kunnen helpen om succesvol te digitaliseren? Vraag dan telefonisch een gesprek aan. Richard zal contact met jou opnemen om jouw vragen te beantwoorden.