Samenwerken creëert vooruitgang

Bij Blisss hechten we grote waarde aan het leveren van de best mogelijke oplossingen aan onze gewaardeerde klanten. Daarom koesteren we nauwe samenwerkingen met verschillende partners die ons ondersteunen bij het realiseren van slimme oplossingen en naadloze integraties.

Samen zorgen we ervoor dat onze klanten waardevolle tijd besparen en efficiënt kunnen werken. Als nieuwe collega is het essentieel dat je op de hoogte bent van onze samenwerkingsverbanden. Hieronder vind je een selectie van enkele partners waarmee Blisss succesvol samenwerkt.

partner
Blisss biedt Microsoft Dynamics ERP oplossingen aan net als Microsoft Office 365 en Microsoft Dynamics 365 Business Central. Aangesloten zijn bij Microsoft betekent voor ons dat we kunnen rekenen op de meest innovatieve oplossingen om onze klanten te helpen hun mogelijkheden optimaal te benutten.

 

Microsoft
Dynamics Netwerk
partner

Met behulp van een strategische sessie, praktische training en persoonlijke begeleiding zorgt MyDesk ervoor dat CRM binnen jouw organisatie een succes wordt. Met meer dan 10 jaar ervaring in CRM software, weet MyDesk als geen ander wat er bij een CRM implementatie komt kijken.

MyDesk
CRM software
partner

Synergy is de studievereniging voor studenten Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Internationale Bedrijfskunde en Recht en Management aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tegenwoordig is Synergy met bijna 2400 leden een van de grootste studieverenigingen in Nijmegen. Blisss biedt studenten de kans middels een stage ervaring op te doen. Voor studenten die net klaar zijn met hun studie is het de ideale mogelijkheid om bij Blisss aan de slag te gaan als junior consultant.

Synergy
Studievereniging Nijmegen
partner

Nexus is de studievereniging voor studenten Bedrijfskunde aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Zij hebben zichzelf als doel gesteld om hun 400 leden kennis te laten maken met hun omgeving, zowel tussen studenten onderling als tussen student en bedrijfsleven.

Blisss biedt deze studenten de mogelijkheid om meer te leren over de wereld van ERP en/of ervaring op te doen middels een (afstudeer)stage. Daarbij is er voor studenten die net klaar zijn met hun studie de mogelijkheid om bij Blisss aan de slag te gaan als junior consultant.

Nexus
Studievereniging Nijmegen
partner

Blisss Software is partner van Companial. Dit is het grootste internationale netwerk van Microsoft Dynamics-partners. Companial stelt partners in staat om hun eigen identiteit te behouden en te profiteren van de kennis en ervaring van professionals en andere partners.

Companial
Dynamics Netwerk
partner

Een samenwerkingsverband is vrij uniek in het concurrerende landschap van Microsoft Dynamics partners. Toch geloven wij er in om kennis en inzicht met elkaar te delen om zo een voordelige samenwerking te creëren. Masters is een select gezelschap die bestaat uit partners die zelfstandig modules ontwikkelen.

Masters
Dynamics Netwerk
partner

Continia biedt add-on oplossingen voor Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics 365 Business Central die de productiviteit van uw organisatie verbeteren.

Continia
Dynamics oplossingen
partner

To-Increase is een wel bekende Microsoft partner die zich in Nederland richt op add-ons die aansluiten op Microsoft Dynamics. Blisss maakt bij haar klanten voornamelijk gebruik van de barcode scanning oplossing van To-Increase: NAV Anywhere.

To-Increase
Dynamics oplossingen
partner

Met 1200 gebruikers in meer dan 40 landen verdeeld over 6 continenten is idyn één van de toonaangevende leveranciers voor oplossingen voor Dynamics. idyn ontwikkelt en levert standaardproducten aan Dynamics partners die ze inzetten voor productiviteitsverbeteringen bij hun klanten.

idyn
Dynamics oplossingen
partner

Met de Elfsquad productconfigratur kun je online complexe producten samenstellen. Deze producten kun je middels een paar clicks offreren aan jouw klanten. Blisss en Elfsquad zorgen er samen voor dat producten je niet handmatig artikelen hoeft over te kloppen middels een slimme integratie. Hiermee bespaar je veel tijd.

Elfsquad
Productconfigurator
partner

Act-In is gespecialiseerd in Productie software om uw machinepark volledig te automatiseren. In 2018 stond Blisss voor het eerst samen met Act-In op de Kunststoffenbeurs in Veldhoven. Met de branche specifieke ERP-oplossing van Blisss voor de kunststofverwerkende industrie en het branche specifieke MES-systeem van Act-in presenteert men een totaaloplossing die kunststoffenbedrijven voorbereidt op Industrie 4.0.

Act-In
MES Software
partner

2-Control biedt autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het complexe en tijdrovende autorisatieproces behoort hiermee tot het verleden en stelt je in staat eenvoudig de beveiliging en controle van Microsoft Dynamics te verbeteren. Je bent weer in control.

2-CONTROL
Dynamics oplossingen
partner

“Uw groei in ICT, onze zorg; DACON staat al meer dan 15 jaar voor het op persoonlijke wijze mens en organisatie laten groeien, verbeteren of automatiseren. De systemen en software sluiten aan, nu en in de toekomst.”

Bij DACON creëren wij wat nodig is en leggen we niets extra’s op. Wij komen geen pleisters plakken! Wij regelen het gewoon met bewezen processen, projecten en met afspraken die we persoonlijk nakomen. Wij creëren ICT-infrastructuren met één aanspreekpunt. Onze specialisten ondersteunen altijd in het belang van de totale ICT-omgeving. Zo creëren wij grip op het bedrijfsnetwerk, van printer tot server, van beveiliging tot werkplekbeheer.

“We zijn blij met de samenwerking die we met Blisss als strategisch partner hebben. Zodoende kunnen we voldoen aan onze belofte om onze klanten ten aller tijde totaal te ontzorgen!”

Dacon
ICT Diensten
partner

Sana Commerce is een e-commerce platform voor fabrikanten, groothandels en distributeurs. Wij maken het onderhouden van duurzame klantrelaties makkelijk. Hoe?

Ons platform laat jouw SAP of Microsoft Dynamics ERP en e-commerce naadloos samenwerken. Vergeet concessies in gebruiksgemak of onnodige omwegen; met Sana Commerce haal je alles uit jouw klantrelaties.

Met Sana Commerce ben je altijd verzekerd van:

Meer klantgemak:
Maak het jouw klanten gemakkelijk met gepersonaliseerde zelfservice in een transparante, gebruiksvriendelijke omgeving.

Volledige betrouwbaarheid:
Ons platform laat jouw systemen naadloos samenwerken. Zo neemt het aantal foute bestellingen en leveringen af waardoor jouw klanten blijven terugkomen.

Continue verbetering:
Anticipeer snel en makkelijk op de steeds veranderende behoeftes van jouw klanten.

SANA
E-commerce
partner

Tasklet Factory concentreert zich op de ontwikkeling van uitstekende & krachtige softwareoplossingen voor Mobile WMS. Het team van Tasklet Factory is al meer dan 10 jaar betrokken bij de ontwikkeling van mobiele applicaties en integratie met Microsoft Dynamics we al onze middelen op de ontwikkeling van uitstekende & krachtige softwareoplossingen voor Mobile WMS. Ons team is al meer dan 10 jaar betrokken bij de ontwikkeling van mobiele applicaties en de integratie met Navision en Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Tasklet Factory
Dynamics oplossingen
partner

Tinx-IT is een ERP & E-Commerce adviseur & integratie specialist. Met andere woorden: ze ontwerpen, ontwikkelen en implementeren standaard software oplossingen die naadloos geïntegreerd worden met Microsoft Dynamics NAV (Navision) en Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Tinx-IT
E-commerce
partner

Met de EDI-oplossing van Anveo kunnen gemakkelijk documenten elektronisch uitgewisseld worden tussen klanten en leveranciers in Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Anveo
EDI
partner

YAVEON digitaliseert de procesindustrie. Als Microsoft-partner bieden ze softwareoplossingen die naadloos aansluiten op Business Central en alles bieden wat MKB’s nodig hebben. De modulaire oplossingen Van YAVEON groeien met jouw bedrijf mee en zijn toekomstbestendig in de Cloud, zelfs in gereguleerde omgevingen.

YAVEON
Dynamics oplossingen
partner

Til Business Central naar een hoger niveau met apps voor productie en distributie. Door naadloze integratie met Microsoft Dynamics 365 Business Central zorgt de suite van apps van Insight Works voor nauwkeurige tracking, snelle verwerking en real-time verantwoording binnen jouw toeleveringsketen. Ontdek hoe jouw bedrijf kan gedijen met verbeterde efficiëntie.

Insight Works
Dynamics oplossingen