Business Central

Business Central is dé ERP-software voor het mkb. Dit ERP-systeem van Microsoft is de opvolger van Dynamics NAV.

 

Deze innovatieve software helpt je om je hele bedrijfsoperatie te stroomlijnen – van voorraadbeheer tot boekhouding. Daarnaast integreert het naadloos met je favoriete Microsoft-tools, voor een allesomvattende oplossing.

Vraag een (online) demo aan
Icon Makkelijk te gebruiken
Icon Altijd up-to-date
Icon Integreert naadloos met andere tools

Efficiënt werken

Met Business Central voer je je gegevens maar één keer in. Zo voorkom je onnodige fouten en bespaar je tijd.

Inzicht

De rapportagemogelijkheden van Business Central geven je de inzichten die je nodig hebt om jouw bedrijf effectief en efficiënt te leiden vooral als je het combineert met Power BI.

Microsoft apps

Combineer Business Central met je andere favoriete Microsoft 365-producten. Of je nu Outlook, Excel, Power BI of SharePoint gebruikt, Business Central integreert naadloos.

Kosten van Business Central

Benieuwd naar de investering wanneer je kiest voor deze ERP-oplossing van Microsoft? Doorloop dan de stappen uit de prijscalculator van Blisss. Wij geven je graag goed advies tijdens jouw oriëntatieproces naar de juiste software voor jouw bedrijf.

Bereken jouw prijs

Subsidie aanvragen

Wist je dat er subsidies zijn voor digitaliseringstrajecten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op
Waarom Business Central?
Integratie
Inzicht
Trainingen
Waarom Business Central?

Zijn jouw bedrijf en Business Central de perfecte match? Microsoft Dynamics 365 Business Central maakt het beheren van je bedrijfsprocessen een stuk eenvoudiger. Deze oplossing is perfect op maat voor het mkb. Inkoop, verkoop en boekhouding – alles regel je vanuit één systeem. En of je nu je orders beheert, je relaties bijhoudt of je voorraad checkt, Business Central zorgt er altijd voor dat je in controle bent. Aan de slag met Business Central? Bij Blisss helpen we je graag verder.

Integratie

Wist je al dat Business Central naadloos te integreren is met andere producten van Microsoft, zoals Microsoft 365? Door slimme functionaliteiten te integreren kun je handig en snel binnen bestaande tools informatie van Business Central ophalen en daarmee aa de slag gaan. Benieuwd van welke voordelen je allemaal kunt genieten als je al gebruik maakt van Word, PowerPoint, Teams of Sharepoint?

Bekijk integratiemogelijkheden
Inzicht

Met Microsoft Power BI bouw je rapportages die je goede inzichten geven uit de data van je ERP-systeem. De rapportages zijn makkelijk naar wens aan te passen. Daardoor kun je snel beslissingen maken op basis van realtime data.

Meer over Power BI
Trainingen

Als specialist op het gebied van Microsoft Dynamics 365 Business Central kunnen wij jou en jouw collega's op verschillende onderdelen trainen zodat je op de juiste wijze met de software aan de slag gaat. Tijdens een implementatietraject is training een vast onderdeel, maar je kunt ook altijd een training op aanvraag doen.

Bekijk trainingsmogelijkheden

Adviesgesprek voor ERP van Microsoft


  This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy andTerms of Service apply.
  man met hond

  Richard Brunsveld

  Sales Consultant

  Benieuwd naar Dynamics 365 Business Central voor jouw organisatie? Vraag dan een telefonisch gesprek aan. Richard zal contact met jou opnemen en in slechts 5 minuten weet jij wat de toegevoegde waarde is van dit ERP-pakket.

  Vraag een softwaredemo aan

  Business Central

   This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy andTerms of Service apply.
   Vrouw

   Demo aanvragen

   Benieuwd hoe onze ERP-software eruitziet? En hoe het jouw bedrijf van waarde kan zijn? Laat ons weten dat je interesse hebt en we nemen binnen één werkdag contact met je op om een (online) demo in te plannen.

   Wil je meer weten over Business Central, bekijk hiernaast onze content.

   Business Central een veilige oplossing in de cloud
   Bekijk content
   Van jouw bedrijfsproces naar het juiste ERP-pakket
   Bekijk content