Business Central

Klaar om slimmer te werken met Business Central?

Ben je op zoek naar software om jouw bedrijfsprocessen te optimaliseren? Business Central is de ultieme ERP-software voor het mkb en helpt je om je volledige bedrijfsvoering te stroomlijnen – van voorraadbeheer tot boekhouding.

 

Als Microsoft Solutions Partner staan we bij Blisss klaar om je te ondersteunen met de implementatie en ondersteuning van de software en beantwoorden we op deze pagina al jouw vragen.

 

Start je gratis proefversie
Icon Makkelijk te gebruiken
Icon Altijd up-to-date
Icon Integreert naadloos met andere tools

Ontdek nu zelf de mogelijkheden van Business Central in onze virtuele rondleiding

 

Waarom Business Central?
Copilot
Integratie
Inzicht
Trainingen
Waarom Business Central?

Zijn jouw bedrijf en Business Central de perfecte match? Microsoft Dynamics 365 Business Central maakt het beheren van je bedrijfsprocessen een stuk eenvoudiger. Deze oplossing is perfect op maat voor het mkb. Inkoop, verkoop en boekhouding – alles regel je vanuit één systeem. En of je nu je orders beheert, je relaties bijhoudt of je voorraad checkt, Business Central zorgt er altijd voor dat je in controle bent. Aan de slag met Business Central? Bij Blisss helpen we je graag verder.

Copilot

Microsoft Copilot is een AI-gestuurde assistent die creativiteit bevordert, productiviteit verbetert en vervelende taken elimineert. Copilot in Dynamics 365 Business Central is de eerste AI-assistent die in alle bedrijfstakken beschikbaar is. Met Copilot in Business Central krijgen kleine en middelgrote bedrijven toegang tot intuïtieve AI-tools die hun medewerkers helpen om creatiever te zijn en tijd te besparen.

Integratie

Wist je al dat Business Central naadloos te integreren is met andere producten van Microsoft, zoals Microsoft 365? Door slimme functionaliteiten te integreren kun je handig en snel binnen bestaande tools informatie van Business Central ophalen en daarmee aa de slag gaan. Benieuwd van welke voordelen je allemaal kunt genieten als je al gebruik maakt van Word, PowerPoint, Teams of Sharepoint?

Bekijk integratiemogelijkheden
Inzicht

Met Microsoft Power BI bouw je rapportages die je goede inzichten geven uit de data van je ERP-systeem. De rapportages zijn makkelijk naar wens aan te passen. Daardoor kun je snel beslissingen maken op basis van realtime data.

Meer over Power BI
Trainingen

Als specialist op het gebied van Microsoft Dynamics 365 Business Central kunnen wij jou en jouw collega's op verschillende onderdelen trainen zodat je op de juiste wijze met de software aan de slag gaat. Tijdens een implementatietraject is training een vast onderdeel, maar je kunt ook altijd een training op aanvraag doen.

Bekijk trainingsmogelijkheden

Kosten van Business Central

Benieuwd naar de investering wanneer je kiest voor deze ERP-oplossing van Microsoft? Doorloop dan de stappen uit de prijscalculator van Blisss. Wij geven je graag goed advies tijdens jouw oriëntatieproces naar de juiste software voor jouw bedrijf.

Bereken jouw prijs

Subsidie aanvragen

Wist je dat er subsidies zijn voor digitaliseringstrajecten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op

Veelgestelde vragen over Microsoft Dynamics 365 Business Central

Wil je meer weten over Business Central, bekijk hiernaast onze content.

Business Central een veilige oplossing in de cloud
Bekijk content
Van jouw bedrijfsproces naar het juiste ERP-pakket
Bekijk content