Business Central

Ben jij klaar om jouw bedrijfsprocessen naar een hoger niveau te tillen?

Microsoft Dynamics 365 Business Central, de opvolger van Dynamics NAV, is de ultieme ERP-software voor het mkb en helpt je om je volledige bedrijfsvoering te stroomlijnen – van voorraadbeheer tot boekhouding. Business Central stelt je hiermee in staat om efficiënter te werken en op data gebaseerde beslissingen te nemen. Bovendien is Business Central volledig in de cloud beschikbaar, waardoor je altijd zicht hebt op de voor jou relevante data. Zo kun jij je richten op wat er écht toe doet: het succes van jouw bedrijf.

 

Start je gratis proefversie
Icon Geoptimaliseerde bedrijfsprocessen
Icon Altijd up-to-date en 100% in de cloud
Icon Integreert naadloos met andere tools

Ontdek nu zelf de mogelijkheden van Business Central in onze virtuele rondleiding

 

Waarom Business Central?
Copilot
Integratie
Inzicht
Trainingen
Waarom Business Central?

• Eén platform dat zorgt voor gestroomlijnde communicatie tussen alle afdelingen.
• Flexibele toegang; beheer je bedrijf overal, altijd.
• Houd je gegevens op één plek om fouten en dubbel werk te voorkomen.
• Bespaar op je IT-uitgaven door minder aan onderhoud te doen.
• Maak je team blij met een systeem dat makkelijk te gebruiken is.
• Combineer Business Central met je andere favoriete Microsoft 365-producten.

Copilot

Microsoft Copilot is een AI-gestuurde assistent die creativiteit bevordert, productiviteit verbetert en vervelende taken elimineert. Copilot in Dynamics 365 Business Central is de eerste AI-assistent die in alle bedrijfstakken beschikbaar is. Met Copilot in Business Central krijgen kleine en middelgrote bedrijven toegang tot intuïtieve AI-tools die hun medewerkers helpen om creatiever te zijn en tijd te besparen.

Integratie

Wist je al dat Business Central naadloos te integreren is met andere producten van Microsoft, zoals Microsoft 365? Door slimme functionaliteiten te integreren kun je handig en snel binnen bestaande tools informatie van Business Central ophalen en daarmee aa de slag gaan. Benieuwd van welke voordelen je allemaal kunt genieten als je al gebruik maakt van Word, PowerPoint, Teams of Sharepoint?

Bekijk integratiemogelijkheden
Inzicht

Met Microsoft Power BI bouw je rapportages die je goede inzichten geven uit de data van je ERP-systeem. De rapportages zijn makkelijk naar wens aan te passen. Daardoor kun je snel beslissingen maken op basis van realtime data.

Meer over Power BI
Trainingen

Als specialist op het gebied van Microsoft Dynamics 365 Business Central kunnen wij jou en jouw collega's op verschillende onderdelen trainen zodat je op de juiste wijze met de software aan de slag gaat. Tijdens een implementatietraject is training een vast onderdeel, maar je kunt ook altijd een training op aanvraag doen.

Bekijk trainingsmogelijkheden

Adviesgesprek voor Business Central?

jouw naam(Vereist)
man met hond

Nicky Jansen

Teamlead Sales & Marketing

Heb je vragen over Business Central en wat dit ERP-systeem voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan een telefonisch gesprek aan. Binnen 1 werkdag nemen we contact met je op en beantwoorden we graag al jouw vragen.

Wil je meer weten over Business Central, bekijk hiernaast onze content.

Business Central een veilige oplossing in de cloud
Bekijk content
Van jouw bedrijfsproces naar het juiste ERP-pakket
Bekijk content