Downloads

Op deze pagina kun je al onze Whitepapers en brochures downloaden.

Downloads

Whitepaper

Hoe digitaal is jouw productiebedrijf?

Termen die je vaak voorbij hoort komen als we het over Industrie 4.0 hebben zijn: AI, robotisering, 3D-printing, drones enzovoorts. ERP speelt een belangrijke rol in dit digitale landschap. Hoe sta jij ervoor als productiebedrijf en ben je bekend met de mogelijkheden en welke rol ERP hierin speelt?

Whitepaper

Download hier de whitepaper 'Hoe digitaal is jouw projectorganisatie'

Uit onderzoek blijkt dat een beter relatiebeheer en het uniformeren van werkprocessen key zijn om competitief te blijven als projectmatig bedrijf. Maar hoe krijg je hier inzicht in? In deze whitepaper laten we zien hoe projectmatige bedrijven sneller en efficiënter aan de slag kunnen.

Whitepaper

Download hier de whitepaper 'Hoe digitaal is jouw groothandel'.

Hoe blijf je competitief in deze snel veranderende wereld? Hoe krijg je meer inzicht in alles wat speelt in het bedrijf? In deze whitepaper laten we zien hoe groothandelaren sneller en efficiënter aan de slag kunnen.

Business Central modules

Download hier de expertises van Blisss!

Door de expertise van Blisss en partners op diverse gebieden hebben we een aantal handige modules die je toe kan voegen aan je ERP-systeem. Van bankkoppelingen tot aan barcode scanning!

Brochure

Download hier de brochure 'Van uw bedrijfsproces naar het juiste ERP-pakket'.

Uw keuze voor een goed ERP-pakket en de daarbij behorende implementatie kan een behoorlijke hersenkraker zijn. Met behulp van de brochure ‘Van uw bedrijfsproces naar het juiste ERP-pakket’ helpen wij u graag met uw zoektocht.

Whitepaper Power BI

Download hier de Whitepaper 'Het hulpmiddel naar een datagedreven organisatie.'

Wat is Power BI en wat kan het voor jou betekenen? In dit Whitepaper lees je welke 5 fases je als organisatie kunt doorlopen om een datagedreven cultuur te ontwikkelen. Belangrijke beslissingen maken op basis van onderbuikgevoel is vanaf nu verleden tijd.

Whitepaper E-commerce

New Rules for B2B Buying

Door de pandemie heeft het e-commerce landschap een nog belangrijkere rol ingenomen in de B2B wereld. In deze Whitepaper blikt Sana Commerce terug op welke veranderingen er in de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden bij B2B kopers.

Verder lees je wat toekomstblik is op het gebied van e-commerce en hoe jij als organisatie hier het beste op kan inspelen.

Magazine

Download hier deel 2 van de befaamde Publisssity!

De Publisssity is een door Blisss uitgebracht magazine. In deze editie meer over een wijn importeur over de Salesflow, de introductie van Microsoft Dynamics 365 Business Central en veel meer!

Brochure

Download hier de brochure 'Van uw commercieel proces naar het juiste CRM-pakket'

Uw keuze voor een goed CRM-pakket is erg belangrijk omdat uw gehele commerciële proces hierop draait. Met behulp van de brochure ‘Van uw commercieel proces naar het juiste CRM-pakket’ helpen wij u graag met uw zoektocht.