Downloads

Op deze pagina kun je al onze Whitepapers en brochures downloaden.

Downloads

Whitepaper

Hoe digitaal is jouw productiebedrijf?

Termen die je vaak voorbij hoort komen als we het over Industrie 4.0 hebben zijn: AI, robotisering, 3D-printing, drones enzovoorts. ERP speelt een belangrijke rol in dit digitale landschap. Hoe sta jij ervoor als productiebedrijf en ben je bekend met de mogelijkheden en welke rol ERP hierin speelt?

Whitepaper

Download hier de whitepaper 'Hoe digitaal is jouw projectorganisatie'

Uit onderzoek blijkt dat een beter relatiebeheer en het uniformeren van werkprocessen key zijn om competitief te blijven als projectmatig bedrijf. Maar hoe krijg je hier inzicht in? In deze whitepaper laten we zien hoe projectmatige bedrijven sneller en efficiënter aan de slag kunnen.

Whitepaper

Download hier de whitepaper 'Hoe digitaal is jouw groothandel'.

Hoe blijf je competitief in deze snel veranderende wereld? Hoe krijg je meer inzicht in alles wat speelt in het bedrijf? In deze whitepaper laten we zien hoe groothandelaren sneller en efficiënter aan de slag kunnen.

Business Central modules

Download hier de expertises van Blisss!

Door de expertise van Blisss en partners op diverse gebieden hebben we een aantal handige modules die je toe kan voegen aan je ERP-systeem. Van bankkoppelingen tot aan barcode scanning!

Brochure

Download hier de brochure 'Van uw bedrijfsproces naar het juiste ERP-pakket'.

Uw keuze voor een goed ERP-pakket en de daarbij behorende implementatie kan een behoorlijke hersenkraker zijn. Met behulp van de brochure ‘Van uw bedrijfsproces naar het juiste ERP-pakket’ helpen wij u graag met uw zoektocht.

Whitepaper Power BI

Download hier de Whitepaper 'Het hulpmiddel naar een datagedreven organisatie.'

Wat is Power BI en wat kan het voor jou betekenen? In dit Whitepaper lees je welke 5 fases je als organisatie kunt doorlopen om een datagedreven cultuur te ontwikkelen. Belangrijke beslissingen maken op basis van onderbuikgevoel is vanaf nu verleden tijd.

Whitepaper E-commerce

New Rules for B2B Buying

Door de pandemie heeft het e-commerce landschap een nog belangrijkere rol ingenomen in de B2B wereld. In deze Whitepaper blikt Sana Commerce terug op welke veranderingen er in de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden bij B2B kopers.

Verder lees je wat toekomstblik is op het gebied van e-commerce en hoe jij als organisatie hier het beste op kan inspelen.

Magazine

Download hier deel 2 van de befaamde Publisssity!

De Publisssity is een door Blisss uitgebracht magazine. In deze editie meer over een wijn importeur over de Salesflow, de introductie van Microsoft Dynamics 365 Business Central en veel meer!

Whitepaper

Internationaal werken met Business Central

Als bedrijf kun je actief zijn in meerdere landen en moet het ERP-pakket goed aansluiten op de minimale wet- en regelgeving van het land waar je actief bent. In dit Whitepaper laten we zien hoe Business Central hierop inspeelt.

Whitepaper

Blisss+

Blisss bouwt al meer dan 15 jaar software-oplossingen. Bij elke implementatie zien we bepaalde zaken die ook handig zouden zijn voor andere bedrijven. Sinds de komst van de Cloud en de daarbij behorende “extensies” is het voor ons ook mogelijk geworden om deze oplossingen te bundelen en centraal uit te kunnen geven. Benieuwd naar de opties?

Whitepaper

Welke ERP-oplossing van Microsoft is het meest geschikt voor mijn bedrijf?

Als je kiest voor ERP-software van Microsoft heb je 2 keuzes, namelijk Business Central of Finance & Operations. Hoe weet je nou welk pakket het beste bij jou past? In dit Whitepaper lichten we de grootste verschillen toe.

Whitepaper

ERP voor projectmatige bedrijven

We zien onder projectmatige bedrijven verschillende uitdagingen terugkomen op het gebied van ERP. Veel van
deze uitdagingen kunnen al vanuit de standaard van Microsoft Dynamics 365 Business Central worden opgelost. In dit Whitepaper gaan we dieper in op de uitdagingen die projectmatige bedrijven tegenkomen en hoe ERP Software van Microsoft hierbij ondersteunt.