Software voor kunststofverwerkende industrie

Blisss is al jarenlang dé marktleider in ERP-software voor de kunststoffenbranche. Onze oplossing, Naviplast, is speciaal ontwikkeld voor de kunststofindustrie en is gebouwd op het ijzersterke fundament van Microsoft Dynamics. Met meer dan 30 succesvolle implementaties optimaliseren we productieprocessen en helpen we onze klanten hun bedrijfsdoelstellingen te bereiken.

 

Zoek je een betrouwbare softwarepartner voor jouw kunststofverwerkende productiebedrijf? Dan ben je bij Blisss aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring en diepgaande branchekennis bieden we slimme, gespecialiseerde oplossingen die projecten beheersbaar houden en operationele de operationele kosten verlagen. Hoe we dat doen? Daar vertellen we je graag meer over op deze pagina.

Herken jij je in deze uitdagingen?

Matrijskaart
Machineplanning
Kwaliteitsregistratie
Rapportages
Shop Floor Control
Matrijskaart

Matrijzen zijn één van de meest kostbare onderdelen in jouw bedrijf. Een goede registratie is van groot belang. In Naviplast registreer je de voudigheid, de cyclustijd en de voorkeursmachine per matrijs. Gebruik je ook nog andere gereedschappen? Dit kun je eenvoudig vastleggen per product.

Machineplanning

Naviplast stelt je in staat jouw productieorders efficiënt te plannen op de verschillende machines in jouw fabriek, zelfs met meervoudig complexe matrijzen. Met het grafisch planbord plan je overzichtelijk en heb je direct inzicht in de bezetting van de machines.

Kwaliteitsregistratie

Je stelt kwaliteitsnormen. Deze meet je op productie en registreert afwijkingen ten behoeve van preventie. Via de extensie YAVEON is het mogelijk per artikel kwaliteitsnormen in te stellen. Via deze weg kun je inspectieplannen uitvoeren en de kwaliteit waarborgen.

Rapportages

Haal meer uit jouw data! In de kunststofindustrie is het cruciaal om altijd up-to-date te zijn met je productieprestaties en bedrijfsprocessen. Onze rapportagetool, Power BI, biedt uitgebreide en gedetailleerde rapportages die je helpen om beter geïnformeerde beslissingen te nemen.

Shop Floor Control

Met ERP-software heb je al veel winst behaald in automatisering, maar voor maximale efficiëntie moeten productiemedewerkers direct bij de machine met data kunnen werken. Blisss Shop Floor Control maakt dit mogelijk door hen in staat te stellen productieorders direct bij de machine te beheren. Ze kunnen materiaalverbruik, geproduceerde output en uitval inclusief afvalredenen registreren, en belangrijke opmerkingen en kwaliteitsnormen raadplegen. Shop Floor Control biedt ook real-time inzicht in voortgang en capaciteitsposten, toegang tot documenten en de mogelijkheid om labels te printen.

Neem contact met ons op

jouw naam(Vereist)
man met hond

Benieuwd naar meer?

Benieuwd hoe wij bij Blisss jouw kunststofbedrijf kunnen helpen met digitalisering? Of wil je meer weten over onze aanpak en oplossingen of graag een (online) demo? Vul het onderstaande formulier in en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op.