Software voor kunststofverwerkende industrie

Blisss is al jarenlang marktleider in de kunststoffenbranche als het gaat om ERP Software. Onze oplossing Naviplast, is speciaal voor de branche ontwikkeld en gebouwd op het ijzersterke fundament van Microsoft Dynamics. We hebben deze oplossing al bij 30 bedrijven succesvol geïmplementeerd.

Zoek je een branchepartner op het gebied van ERP Software voor jouw productiebedrijf in de kunststofverwerkende industrie, dan ben je bij Blisss aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring kunnen we jou helpen met slimme oplossingen en blijven projecten beheersbaar.

Matrijskaart

Oplossing die past bij jouw branche. Specifieke gegevens kun je allemaal registreren in Naviplast.

Microsoft

IJzersterk fundament van Microsoft met veel mogelijkheden om op te schalen of uit te breiden met extra modules.

Processen

Onze consultants hebben ervaring in de kunststofverwerkende industrie en weten hoe ze jouw bedrijfsprocessen kunnen optimaliseren. Ze spreken jouw taal.

Matrijskaart
Machineplanning
Kwaliteitsregistratie
Matrijskaart

Matrijzen zijn één van de meest kostbare onderdelen in jouw bedrijf. Een goede registratie is van groot belang. In Naviplast registreer je de voudigheid, de cyclustijd en de voorkeursmachine per matrijs. Gebruik je ook nog andere gereedschappen? Dit kun je eenvoudig vastleggen per product.

Machineplanning

Naviplast stelt je in staat jouw productieorders efficiënt te plannen op de verschillende machines in jouw fabriek, zelfs met meervoudig complexe matrijzen. Met het grafisch planbord plan je overzichtelijk en heb je direct inzicht in de bezetting van de machines.

Kwaliteitsregistratie

Je stelt kwaliteitsnormen. Deze meet je op productie en registreert afwijkingen ten behoeve van preventie. Via de extensie YAVEON is het mogelijk per artikel kwaliteitsnormen in te stellen. Via deze weg kun je inspectieplannen uitvoeren en de kwaliteit waarborgen.

Veelgestelde vragen over Naviplast

Wat zijn de kosten?

Wil je weten welke investering er ten grondslag ligt wanneer je kiest voor deze ERP-oplossing van Microsoft? Doorloop dan de stappen uit de prijscalculator van Blisss. Je bent gebaat bij een goed advies en wij helpen jou graag verder bij jouw oriëntatie.

Bereken jouw prijs

Ben je benieuwd naar subsidie aanvragen die van toepassing zijn bij digitalisering trajecten?

Onze specialisten weten precies waarbij de subsidie aanvragen van toepassing kunnen zijn. Zij staan voor je klaar om jouw vraag te beantwoorden.

Ontdek de opties

Demo voor Naviplast

    This site is protected by reCAPTCHA and the GooglePrivacy Policy andTerms of Service apply.
    Vrouw

    Ben je benieuwd hoe Naviplast eruitziet en wil je graag te weten komen hoe het voor jouw bedrijf van waarde kan zijn?

    Laat het ons weten via het volgende formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op om een (online) demo in te plannen.