Software voor zakelijke dienstverleners

Van planning tot urenregistratie, het opslaan van projectdossiers tot facturatie – met slechts één systeem ondersteunen we jouw volledige projectadministratie. Blisss biedt samen met de software van Microsoft, de ideale oplossing voor zakelijke dienstverleners om bedrijfsprocessen te automatiseren en stroomlijnen. Ontdek hoe onze expertise jouw dienstverlening naar een hoger niveau tilt.

 • Icon for Grip op projectbudget

  Grip op projectbudget

 • Icon for Betere samenwerking binnen team

  Betere samenwerking binnen team

 • Icon for Altijd inzicht in je data

  Altijd inzicht in je data

 • Icon for Integratie met andere systemen

  Integratie met andere systemen

Projecten+
Projectplanning
Rapportages
Projecten+

Blisss biedt de module Projecten + aan. De toevoegingen hiervan op de standaard bieden inzicht, eenvoud, ritten- en kilometerregistratie en diverse rapportages.

Projectplanning

Om Jouw project, productie en/of serviceorganisatie in control te houden kan een visuele, flexibele planning niet ontbreken. Om deze reden biedt Blisss een uitgebreide grafische planning, waarmee op alle niveaus gepland kan worden. Denk hierbij aan het plannen van taken, werktaken, projectplanningsregels en uw resources.

Rapportages

Altijd op de hoogte zijn van de belangrijkste KPI’s van jouw project? Met Power BI bewaar je direct het overzicht in een overzichtelijk interactief dashboard. Deze data komt rechtstreeks uit het ERP-systeem. Zo kun je op ieder moment controleren of alles nog volgens plan verloopt. Zo niet kun je tijdig bijsturen.

Vraag demo aan

jouw naam(Vereist)
Vrouw

Demo aanvragen

Ben je benieuwd hoe de ERP-software eruitziet en wil je graag te weten komen hoe het voor jouw bedrijf van waarde kan zijn?

Laat het ons weten via het volgende formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op om een (online) demo in te plannen.