Software voor verpakkingsindustrie

Blisss heeft meerdere branche specialisaties, waaronder een specialisatie in de verpakkingsindustrie. Doordat we deze branche goed kennen, hebben we veel inhoudelijke kennis over de verschillende processen binnen verpakkingsbedrijven.

Ons ERP pakket Navipack is specifiek voor de verpakkingsbranche ontwikkeld en helpt verpakkingsbedrijven om hun processen zo praktisch en efficiënt mogelijk in te richten. Onze consultants kennen de branche als geen ander, waardoor u snel met ze kunt schakelen.

•   Marktleider in de branche    •   Efficiëntere productieplanning   •   Gebaseerd op Microsoft Dynamics

Neem contact op

Software voor verpakkingsindustrie

Slimme oplossingen die bijdragen aan de groei van uw bedrijf

Blisss heeft op basis van Microsoft Dynamics 365 Business Central een branche specifieke oplossing ontwikkeld: Navipack. We hebben het ERP pakket Microsoft Dynamics 365 Business Central aangepast om als een maatpak aan te sluiten bij de processen van verpakkingsbedrijven. Navipack is dus specifiek ontwikkeld voor uw branche. U zult vaak niet de enige zijn in uw branche met de vraag naar een specifieke maatwerk functionaliteit in Navipack. Hierdoor hoeft niet elke wens alleen voor ú ontwikkeld te worden, waardoor de ontwikkelkosten vaak gedeeld kunnen worden door verschillende klanten.

ERP Software voor de verpakkingsindustrie

Navipack heeft veel functionaliteiten die specifiek aansluiten op de werkzaamheden en rollen in de verpakkingsindustrie. Door vele implementaties en samenwerkingen met partners, weet Blisss exact welke functionaliteiten u nodig heeft, zoals bijvoorbeeld labelaansturing, flexibele prijzensystemen, traceability en recallability

Meer weten over ERP Software voor de verpakkingsindustrie

CRM app voor de verpakkingsindustrie

Blisss heeft een CRM app ontwikkeld, specifiek om het werk van uw buitendienstmedewerkers perfect te organiseren. De CRM app helpt hen om een efficiënte salesplanning te maken op basis van urgentie, geografische ligging en de openstaande verkoopkansen. Daarnaast verbetert de app het samenspel tussen de buitendienst, binnendienst en de klant. De app is ontzettend eenvoudig in gebruik, waardoor verkopers bij productiebedrijven de app ook écht met plezier gebruiken.

Meer weten over CRM Software voor de verpakkingsindustrie

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw bedrijf te laten groeien met behulp van slimme IT-oplossingen?
Neem dan contact met ons op om een kennismaking in te plannen.
Dan brengen we samen in kaart welke processen van belang zijn voor uw organisatie en welke IT-oplossingen bij uw organisatie passen.

Ik wil kennismaken met Blisss