Software voor handelsbedrijven

Met de komst van internet en toenemende internationalisering is er veel op jouw markt veranderd. Groei door grip te houden op processen, goede marges te behalen en overal te verkopen, met behulp van de door Microsoft geboden oplossingen.

Benieuwd wat de digitale mogelijkheden zijn voor jou als handelsbedrijf? Downloaden dan nu de gratis Quick Scan voor jouw handelsbedrijf.

Veelvoorkomende uitdagingen bij handelsbedrijven

Efficiënt
voorraadbeheer

Grip op marges

Minder schakels
in de keten

Realtime inzichten

Software naadloos
integreren

Omnichannel
Commerce

 

Goliath Games stroomlijnt haar bedrijfsprocessen dankzij ERP van Microsoft

Goliath Games is een bekende spelletjesgigant die over de hele wereld spellen levert. Ze staan onder andere bekend om spellen zoals Rummikub en Sequence.

Om succesvol over de hele wereld te kunnen leveren is het van groot belang dat ze hun IT-systeem op orde hebben. Als Microsoft Partner hebben wij Goliath succesvol begeleid bij de ERP-implementatie naar Microsoft Dynamics 365 Business Central. Daarbij zagen we het als een spelletje om samen voor de winst te gaan.

Ben je benieuwd naar waar en hoe we Goliath hebben geholpen? Download dan snel de case via onderstaande link:

Download de whitepaper over de uitdagingen van Goliath hier:

Download de Goliath Case

Business Central als fundament voor de bedrijfsvoering bij jouw handelsbedrijf

Met ERP-software van Microsoft stroomlijn je jouw processen op het gebied van inkoop, verkoop, financiën en logistiek. Business Central draait in de cloud waardoor het niet meer uitmaakt waar je bent en het mogelijk is om op ieder moment vanaf elk apparaat jouw werkzaamheden. Alle informatie staat opgeslagen in één systeem waardoor de verschillende afdelingen binnen jouw handelsbedrijf goed met elkaar kunnen samenwerken.

Lees meer over Business Central voor handelsbedrijven

Oplossingen speciaal ontwikkeld voor jouw handelsbedrijf

Gebaseerd op bewezen Microsoft technologie

Ben jij als organisatie nog niet bezig met e-commerce of wil je juist jouw e-commerce strategie optimaliseren? Bij Blisss hebben we ervaring met verschillende e-commerce oplossingen die naadloos aansluiten op het ERP-systeem Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Bekijk onze e-commerce oplossingen

Papierloos werken doe je met onze barcodescan oplossingen. In één flits registreer je jouw voorraad in het systeem. Hierdoor heb je altijd inzicht in actuele voorraad en voorkom je menselijke fouten. Benieuwd naar de oplossingen van Blisss?

Bekijk onze barcodescanning oplossingen

documentenafhandeling

Stroomlijn en automatiseer elke stap van de dagelijkse documentafhandeling – van ontvangst en registratie van een document tot goedkeuring, het posten en uiteindelijk het terugvinden van eerder verwerkte documenten in het digitale archief. Bespaar tijd en houd controle over het proces. Benieuwd naar de oplossingen voor documentenafhandeling?

Lees meer over onze documentafhandeling oplossing 

 

Werkt jouw handelsbedrijf met een buitendienst en zijn jouw vertegenwoordigers vaak op pad? Bij Blisss hebben we een CRM-systeem ontwikkeld om jouw buitendienst medewerkers te ondersteunen bij het onderhouden van jouw klantrelaties en verkoopkansen. Benieuwd naar onze CRM-oplossing?

Lees meer over onze CRM-oplossing

Met een WMS-systeem optimaliseer je jouw voorraad. Er zijn verschillende oplossingen op het gebied van WMS. In Business Central is ook standaard een WMS-functionaliteit ondergebracht. Benieuwd naar de mogelijkheden rondom WMS?

Lees meer over de mogelijkheden van WMS

Met Microsoft Power BI stel je eenvoudig rapportages op die je direct inzicht geven in de belangrijkste cijfers omtrent de KPI’s die je hebt opgesteld voor jouw handelsbedrijf. Omdat deze oplossing direct is verbonden aan de gegevens in je ERP-oplossing, stuur je het handelsbedrijf aan op enkel actuele data. Benieuwd naar de rapportagemogelijkheden voor jouw handelsbedrijf?

Lees meer over Power BI voor handelsbedrijven

Quik Scan – Hoe digitaal is jouw handelsbedrijf?

Weet je nog, toen je net startte met jouw onderneming? Met één computer, een Office-pakket en een boekhoudsysteem ging het toen prima. Inmiddels is die onderneming gegroeid naar 20 medewerkers. De verwachtingen van klanten zijn veranderd en daar wil je met jouw dienstverlening op inspelen. In deze Whitepaper lees je:

✅Hoe blijf je competitief in deze snel veranderende wereld?
✅Hoe krijg je meer inzicht in alles wat speelt in het bedrijf?
✅ Hoe kun je als handelsbedrijf sneller en efficiënter te werk gaan?

Whitepaper hoe digitaal is jouw groothandel?

 

Prijs berekenen voor jouw handelsbedrijf

Wil je weten welke investering er ten grondslag ligt wanneer je kiest voor Microsoft Dynamics 365 Business Central? Doorloop dan de stappen uit de prijscalculator van Blisss. Je bent gebaat bij een goed advies en wij helpen je graag verder bij jouw oriëntatie.

Bereken jouw prijs hier

Benieuwd naar subsidieaanvragen die van toepassing zijn bij digitaliseringstrajecten? Neem contact met ons op.

Contact

Wil je graag een demonstratie van Microsoft Dynamics 365 Business Central voor jouw handelsbedrijf?

 

Ja, ik wil graag een demonstratie plannen

Ook de volgende handelsbedrijven kozen voor Blisss