ERP Software voor Productiebedrijven

Blisss helpt productiebedrijven al jarenlang met ERP Software van Microsoft Dynamics. Onze consultants kennen uw bedrijfsdoelstellingen en weten precies hoe deze behaald kunnen worden middels de juiste automatisering.

Alle processen van productiebedrijven kunnen ondergebracht worden in Microsoft Dynamics 365 Business Central. Hierdoor werken alle afdelingen in één systeem, of het nou kwaliteit, boekhouding, inkoop, planning of verkoop is.

•   Alle processen in één systeem  •   Inzicht in de kostprijzen   •   Papierloze fabriek

Neem contact op

Grip op uw productie met Microsoft Dynamics 365 Business Central

Krijg grip op uw werkelijke productiekosten met de ERP Software van Dynamics 365. Bij ERP software voor productiebedrijven denkt u aan Bill of Materials, kwaliteitscontrole, productieplanning en routings. Met Business Central kunnen wij elk producerend bedrijf met passende software ondersteunen op de meest elementaire zaken: kostprijs van het product, planning van uw afdelingen en goed voorraadbeheer.

Lees meer over Microsoft Dynamics 365 Business Central

Volledige integratie productieprocessen

Onze software, specifiek voor productiebedrijven, sluit aan op al uw productieprocessen. Of u nou projectmatig, seriematig of klantorder gestuurd werkt, door onze software kunt u volledig geïntegreerd werken. U kunt snel inspelen op de wensen van de klant door een optimaal productieproces waar zowel op voorraad of op specifieke oplossingen kan worden gefocust.

Optimaal zicht op alle processen en resultaten

Met Dynamics 365 Business Central heeft u maximaal inzicht in zowel de processen als de resultaten van uw organisatie. U heeft altijd de beschikking over essentiële documenten zoals product datasheets en klantorders. Daarnaast heeft u direct inzicht in de calculatie, financiën en planningen en weet u precies de voorraad en de capaciteit van medewerkers en machines.

 

Grip houden door centrale aansturing

Microsoft Dynamics 365 Business Central stelt u in staat om door centrale aansturing grip te houden op uw marges. U kunt uw supply chain overzichtelijk beheersen en controle houden op zowel de inkoop als verkoop binnen uw organisatie. Ook kunt u de controle houden over de stroom van uren, kosten en materialen. Met deze centrale aansturing die onze ERP software u biedt, zullen uw doorlooptijden worden verkort en uw kosten dalen.

Slim plannen met het grafische planbord

Om een goed overzicht te bieden van de geplande productieorders heeft Blisss een grafisch planbord ontwikkeld wat real-time gekoppeld is aan Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het planbord toont de gewenste levertijden van de producten zodat hiermee rekening gehouden kan worden in de planning. Hiermee heeft u continu inzicht in de haalbaarheid van orders. Het grafisch planbord is gebruiksvriendelijk en geeft direct inzicht in de ordervoortgang en nog beschikbare capaciteit.

Lees meer over onze expertises

Duurzaam werken in een papierloze fabriek

Blisss kan u middels moderne software oplossingen helpen om een papierloze fabriek te realiseren. Onze mobiele scanoplossing is geïntegreerd met Business Central en stelt u in staat om effectiever te werken. Middels het scannen van labels weet u precies hoeveel artikelen verbruikt zijn en wat de output is. Hierdoor heeft u optimaal grip op uw voorraad en logistiek. Alles wat op de vloer wordt gescand wordt direct verwerkt in het Business Central waardoor fouten en dubbel werk worden voorkomen.

 

ERP voor productiebedrijven

Dumocom klant blisss software

‘De implementatie verliep echt uitstekend ,we hebben volgens mij het wereldrecord ERP implementatie gevestigd, door het geheel in 2 maanden live te zetten. Uiteraard hebben we daarna nog wel enkele maanden aan finetuning gedaan. Het project verliep zoals in elk project: met ups en downs. Het contact met Blisss en de snelheid van handelen is wel altijd goed geweest.’

 – Andre van der Loo, Directeur Dumocom

Onze klanten

Klachtenregistratie

Door de juiste registratie van interne- en externe klachten kunt u een goede opvolging bewerkstelligen. Een goede klachtafhandeling zorgt voor tevreden klanten. Bij een klacht van een klant kan volledig terug getraceerd worden tot de bijbehorende een inkoopontvangst.

Productievolgsysteem

Door Dynamics 365 Business Central te koppelen aan uw machinepark software heeft u altijd de beschikking over de actuele gegevens van uw machines. Dit zorgt voor een optimale aansturing van uw productie en maakt u fabriek klaar voor Industrie 4.0.

Gereedschapsbeheer

Per product kunt u registeren welke gereedschappen cruciaal zijn bij de productie ervan. Het systeem waarschuwt je als er niet genoeg gereedschappen beschikbaar zijn voor een geplande productieorder. Klik hier voor onze uitgebreide matrijzen module.

ERP voor prodcutiebedrijven

Kwaliteitsregistratie

Een ERP-systeem moet uiteraard ondersteunen in het registeren en optimaliseren van de kwaliteit van uw producten. Onze modules stellen u in staat batchnummering en serienummering te gebruiken in uw magazijn. Hierbij kan per batch op elk moment de kwaliteit gemeten worden. Per product stelt u een kwaliteitsset op en verzamelt u meetgegevens op basis van normen, vragen en gewenste meetapparatuur.

Bereken uw prijs

bereken uw prijs

Wilt u weten welke investering er ten grondslag ligt wanneer u kiest voor Microsoft Dynamics 365 Business Central? Doorloop dan de stappen uit de prijscalculator van Blisss. U bent gebaat bij een goed advies en wij helpen u graag verder bij uw oriëntatie.

Bereken uw prijs hier

Wilt u een demonstratie van Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Vraag een gratis demonstratie aan

Wanneer u uw gegevens achterlaat zullen wij contact met u opnemen om een demonstratie met u in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.