ERP Software voor Productiebedrijven

Blisss helpt productiebedrijven al jarenlang met ERP Software van Microsoft Dynamics. Onze consultants kennen jouw bedrijfsdoelstellingen en weten precies hoe deze behaald kunnen worden middels de juiste automatisering.

Alle processen van productiebedrijven kunnen ondergebracht worden in Microsoft Dynamics 365 Business Central. Hierdoor werken alle afdelingen in één systeem, of het nou kwaliteitsmanagement, boekhouding, inkoop, planning of verkoop is.

Hoe digitaal is jouw productiebedrijf?

Download gratis Whitepaper

Grip op jouw productie met Microsoft Dynamics 365 Business Central

Krijg grip op jouw werkelijke productiekosten met de ERP Software van Dynamics 365. Bij ERP software voor productiebedrijven denk je aan Bill of Materials, kwaliteitscontrole, productieplanning en routings. Met Business Central kunnen wij elk producerend bedrijf met passende software ondersteunen op de meest elementaire zaken: kostprijs van het product, planning van jouw afdelingen en goed voorraadbeheer.

Lees meer over Microsoft Dynamics 365 Business Central

Wat zijn de kosten voor een productiebedrijf?

Bereken jouw prijs

Volledige integratie productieprocessen

Onze software, specifiek voor productiebedrijven, sluit aan op al jouw productieprocessen. Of je nou projectmatig, seriematig of klantorder gestuurd werkt, door onze software kun je volledig geïntegreerd werken. Je kunt snel inspelen op de wensen van de klant door een optimaal productieproces waar zowel op voorraad of op specifieke oplossingen kan worden gefocust.

Optimaal zicht op alle processen en resultaten

Met Dynamics 365 Business Central heb je maximaal inzicht in zowel de processen als de resultaten van jouw organisatie. Je hebt altijd de beschikking over essentiële documenten zoals product datasheets en klantorders. Daarnaast heb je direct inzicht in de calculatie, financiën en planningen en weet je precies de voorraad en de capaciteit van medewerkers en machines.

 

Grip houden door centrale aansturing

Microsoft Dynamics 365 Business Central stelt je in staat om door centrale aansturing grip te houden op jouw marges. Je kunt uw supply chain overzichtelijk beheersen en controle houden op zowel de inkoop als verkoop binnen jouw organisatie. Ook kun je de controle houden over de stroom van uren, kosten en materialen. Met deze centrale aansturing die onze ERP software je biedt, zullen jouw doorlooptijden worden verkort en jouw kosten dalen.

Hoe ga je van jouw bedrijfsprocessen naar het juiste ERP-pakket?

Download gratis Whitepaper

Slim plannen met het grafische planbord

Om een goed overzicht te bieden van de geplande productieorders heeft Blisss een grafisch planbord ontwikkeld wat real-time gekoppeld is aan Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het planbord toont de gewenste levertijden van de producten zodat hiermee rekening gehouden kan worden in de planning. Hiermee heb je continu inzicht in de haalbaarheid van orders. Het grafisch planbord is gebruiksvriendelijk en geeft direct inzicht in de ordervoortgang en nog beschikbare capaciteit.

Lees meer over onze expertises

Duurzaam werken in een papierloze fabriek

Blisss kan je middels moderne software oplossingen helpen om een papierloze fabriek te realiseren. Onze mobiele scanoplossing is geïntegreerd met Business Central en stelt je in staat om effectiever te werken. Middels het scannen van labels weet je precies hoeveel artikelen verbruikt zijn en wat de output is. Hierdoor heb je optimaal grip op jouw voorraad en logistiek. Alles wat op de vloer wordt gescand wordt direct verwerkt in het Business Central waardoor fouten en dubbel werk worden voorkomen.

 

barcode scannen

salesflow

CRM app koppelen aan ERP

Blisss heeft een CRM app ontwikkeld, specifiek om het werk van jouw buitendienstmedewerkers perfect te organiseren. De CRM app helpt hen om een efficiënte salesplanning te maken op basis van urgentie, geografische ligging en de openstaande verkoopkansen. Daarnaast verbetert de app het samenspel tussen de buitendienst, binnendienst en de klant. De app is ontzettend eenvoudig in gebruik waardoor verkopers bij productiebedrijven de app ook écht met plezier gebruiken.

Lees meer over CRM software voor productiebedrijven

Dumocom klant blisss software

‘De implementatie verliep echt uitstekend ,we hebben volgens mij het wereldrecord ERP implementatie gevestigd, door het geheel in 2 maanden live te zetten. Uiteraard hebben we daarna nog wel enkele maanden aan finetuning gedaan. Het project verliep zoals in elk project: met ups en downs. Het contact met Blisss en de snelheid van handelen is wel altijd goed geweest.’

 – Andre van der Loo, Directeur Dumocom

Onze klanten

Klachtenregistratie

Door de juiste registratie van interne- en externe klachten kun je een goede opvolging bewerkstelligen. Een goede klachtafhandeling zorgt voor tevreden klanten. Bij een klacht van een klant kan volledig terug getraceerd worden tot de bijbehorende een inkoopontvangst.

Productievolgsysteem

Door Dynamics 365 Business Central te koppelen aan jouw machinepark software heb je altijd de beschikking over de actuele gegevens van jouw machines. Dit zorgt voor een optimale aansturing van jouw productie en maakt je fabriek klaar voor Industrie 4.0.

Gereedschapsbeheer

Per product kun je registeren welke gereedschappen cruciaal zijn bij de productie ervan. Het systeem waarschuwt je als er niet genoeg gereedschappen beschikbaar zijn voor een geplande productieorder. Klik hier voor onze uitgebreide matrijzen module.

ERP voor productiebedrijven

Kwaliteitsregistratie

Een ERP-systeem moet uiteraard ondersteunen in het registeren en optimaliseren van de kwaliteit van jouw producten. Onze modules stellen je in staat batchnummering en serienummering te gebruiken in jouw magazijn. Hierbij kan per batch op elk moment de kwaliteit gemeten worden. Per product stel je een kwaliteitsset op en verzamel je meetgegevens op basis van normen, vragen en gewenste meetapparatuur.

Kosten van Microsoft Dynamics 365 Business Central

Bereken jouw prijs snel en gemakkelijk

Wil je weten welke investering er ten grondslag ligt wanneer je kiest voor Microsoft Dynamics 365 Business Central? Doorloop dan de stappen uit de prijscalculator van Blisss. Je bent gebaat bij een goed advies en wij helpen je graag verder bij jouw oriëntatie.

Bereken jouw prijs hier

Wil je een demonstratie van Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Ja, ik wil graag een demonstratie aanvragen