ERP Software voor Productiebedrijven

Blisss helpt productiebedrijven al jarenlang met ERP Software van Microsoft Dynamics. Onze consultants kennen uw bedrijfsdoelstellingen en weten precies hoe deze behaald kunnen worden middels de juiste automatisering.

Alle processen van productiebedrijven kunnen ondergebracht worden in Microsoft Dynamics 365 Business Central. Hierdoor werken alle afdelingen in één systeem, of het nou kwaliteit, boekhouding, inkoop, planning of verkoop is.

•   Alle processen in één systeem  •   Inzicht in de kostprijzen   •   Papierloze fabriek

Neem contact op

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Krijg grip op uw werkelijke productiekosten met de ERP Software van Dynamics 365.

Bij ERP software voor productiebedrijven denkt u aan Bill of Materials, kwaliteitscontrole, productieplanning en routings. Met Business Central kunnen wij elk producerend bedrijf met passende software ondersteunen op de meest elementaire zaken: kostprijs van het product, planning van uw afdelingen en goed voorraadbeheer.

VOLLEDIGE INTEGRATIE PRODUCTIEPROCESSEN

Onze software, specifiek voor productiebedrijven, sluit aan op al uw productieprocessen. Of u nou projectmatig, seriematig of klantorder gestuurd werkt, door onze software kunt u volledig geïntegreerd werken. U kunt snel inspelen op de wensen van de klant door een optimaal productieproces waar zowel op voorraad of op specifieke oplossingen kan worden gefocust.

OPTIMAAL ZICHT OP ALLE PROCESSEN EN RESULTATEN

Met Dynamics 365 Business Central heeft u maximaal inzicht in zowel de processen als de resultaten van uw organisatie. U heeft altijd de beschikking over essentiële documenten zoals product datasheets en klantorders. Daarnaast heeft u direct inzicht in de calculatie, financiën en planningen en weet u precies de voorraad en de capaciteit van medewerkers en machines.

GRIP HOUDEN DOOR CENTRALE AANSTURING

Microsoft Dynamics 365 Business Central stelt u in staat om door centrale aansturing grip te houden op uw marges. U kunt uw supply chain overzichtelijk beheersen en controle houden op zowel de inkoop als verkoop binnen uw organisatie. Ook kunt u de controle houden over de stroom van uren, kosten en materialen. Met deze centrale aansturing die onze ERP software u biedt, zullen uw doorlooptijden worden verkort en uw kosten dalen.

Met Dynamics 365 Business Central voorkomt u dubbel werk en fouten door uw belangrijkste processen te integreren in één systeem. Denk hierbij aan:

  • Boekhouding
  • Inkoop
  • Verkoop
  • Productie
  • Voorraad
  • Logistiek
  • Relatiebeheer

Neem contact op om meer te weten

grafisch planbord

GRAFISCHE PRODUCTIEPLANNING

Om een goed overzicht te bieden van de geplande productieorders heeft Blisss een grafisch planbord ontwikkeld wat real-time gekoppeld is aan Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het planbord toont de gewenste levertijden van de producten zodat hiermee rekening gehouden kan worden in de planning. Hiermee heeft u continu inzicht in de haalbaarheid van orders. Het grafisch planbord is gebruiksvriendelijk en geeft direct inzicht in de ordervoortgang en nog beschikbare capaciteit.

PAPIERLOZE FABRIEK

Blisss kan u middels moderne software oplossingen helpen om een papierloze fabriek te realiseren. Onze mobiele scanoplossing is geïntegreerd met Business Central en stelt u in staat om effectiever te werken. Middels het scannen van labels weet u precies hoeveel artikelen verbruikt zijn en wat de output is. Hierdoor heeft u optimaal grip op uw voorraad en logistiek. Alles wat op de vloer wordt gescand wordt direct verwerkt in het Business Central waardoor fouten en dubbel werk worden voorkomen.

 

KLACHTENREGISTRATIE

Door de juiste registratie van interne- en externe klachten kunt u een goede opvolging bewerkstelligen. Een goede klachtafhandeling zorgt voor tevreden klanten. Bij een klacht van een klant kan volledig terug getraceerd worden tot de bijbehorende een inkoopontvangst.

PRODUCTIEVOLGSYSTEEM

Door Dynamics 365 Business Central te koppelen aan uw machinepark software heeft u altijd de beschikking over de actuele gegevens van uw machines. Dit zorgt voor een optimale aansturing van uw productie en maakt u fabriek klaar voor Industrie 4.0.

GEREEDSCHAPSBEHEER

Per product kunt u registeren welke gereedschappen cruciaal zijn bij de productie ervan. Het systeem waarschuwt je als er niet genoeg gereedschappen beschikbaar zijn voor een geplande productieorder. Klik hier voor onze uitgebreide matrijzen module.

KWALITEITSREGISTRATIE

Een ERP-systeem moet uiteraard ondersteunen in het registeren en optimaliseren van de kwaliteit van uw producten. Onze modules stellen u in staat batchnummering en serienummering te gebruiken in uw magazijn. Hierbij kan per batch op elk moment de kwaliteit gemeten worden. Per product stelt u een kwaliteitsset op en verzamelt u meetgegevens op basis van normen, vragen en gewenste meetapparatuur.

MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL

Om uw productiebedrijf te automatiseren gebruikt Blisss het nieuwste ERP-systeem van Microsoft, Dynamics 365 Business Central als basis. Business Central is de opvolger van Microsoft Dynamics NAV en wordt wereldwijd door productiebedrijven gebruikt. Met onze oplossing voor productiebedrijven profiteert u van zowel een ijzersterke basis voor boekhouding, inkoop, verkoop en logistiek én branchespecifieke functionaliteiten zoals kwaliteitsregistratie, grafische productieplanning en barcode scanning.

microsoft producten

Onze klanten

Demo van Microsoft Dynamics 365 Business Central

Wilt u Microsoft Dynamics 365 Business Central beter leren kennen via een (online) demonstratie?
Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.