Dynamics 365 Business Central Online

Dynamics 365 Business Central Online is de versie van Business Central waarbij je kiest voor de Microsoft Cloud. Het systeem kent dezelfde functionaliteiten als de On-Premise variant en kan via het web of de app benadert worden.

Doordat u werkt in de Cloud bent u altijd up-to-date met uw ERP-systeem en lift u dus automatisch mee met de nieuwste innovaties van Microsoft. Hiervoor betaalt u enkel een maandelijks bedrag.

•   Eenvoudig te schalen  •  Betaalbaar werken in de Cloud   •   Beheersbare projecten

Neem contact op

De Cloud variant van Microsoft Dynamics 365 Business Central

Met Business Central Online kunt u voor een vast bedrag per maand al uw bedrijfsprocessen slim automatiseren. 

Dynamics 365 Business Central is de opvolger van het best verkopende ERP-systeem van Microsoft, Dynamics NAV. Als u maandelijks wilt betalen en in de Cloud wilt werken is Business Central Online uw pakket. Verwacht geen bussen met consultants die maandenlang bij u over de vloer zullen komen, met dit pakket kiest u zelf hoeveel dagen implementatie u nodig heeft.

Altijd en overal toegang tot uw ERP-systeem

U kunt het systeem starten in uw browser maar ook in een app voor tablet en telefoon. Daarnaast kunt u in de Microsoft Store de Desktop app downloaden.

Artificial Intelligence

Microsoft heeft een enorme afdeling die zich richt op AI (Artificial Intelligence). In Business Central Online kunt u bijvoorbeeld late betalingen van debiteuren laten voorspellen.

De betrouwbaarheid van Microsoft Azure

Door te kiezen voor Business Central Online, kiest u ook voor hosting in de Cloud van Microsoft, in Microsoft Azure. Dit is in de maandelijkse prijs inbegrepen net als het onderhoud en het recht om nieuwe gebruikers af te nemen.

Eerst zien, dan geloven.

Wij zijn ervan overtuigd dat software niet iets is wat u zonder uw eigen ervaringen aanschaft. Onder het motto ‘Software moet u zien’, kunt u gebruik maken van onze gratis demo-omgeving. U bent hierbij nergens aan verbonden.

Leer Dynamics 365 Business Central kennen op uw gemak. Start een gratis proeftijd van 30 dagen.

 

Vraag een gratis demo aan!