Partners

Wij werken samen met verschillende partners om onze klanten met goede oplossingen te helpen die zich in de markt hebben bewezen. Wij zijn o.a. een Microsoft Solutions Partner.

Samenwerken voor succes

Bij Blisss vinden we het belangrijk onze klanten te helpen met zo goed mogelijke oplossingen. Hiervoor werken wij samen met verschillende partners. Partners die ons helpen met slimme oplossingen en fijne integraties waardoor onze klanten veel tijd besparen en geïntegreerd kunnen werken. Bekijk hieronder een greep uit ons partnerbestand.

Microsoft

Dynamics Netwerk

Blisss biedt Microsoft Dynamics ERP oplossingen aan net als Microsoft Office 365 en Microsoft Dynamics 365 Business Central. Aangesloten zijn bij Microsoft betekent voor ons dat we kunnen rekenen op de meest innovatieve oplossingen om onze klanten te helpen hun mogelijkheden optimaal te benutten.

MyDesk

CRM software

Met behulp van een strategische sessie, praktische training en persoonlijke begeleiding zorgt MyDesk ervoor dat CRM binnen jouw organisatie een succes wordt. Met meer dan 10 jaar ervaring in CRM software, weet MyDesk als geen ander wat er bij een CRM implementatie komt kijken.

Companial

Dynamics Netwerk

Blisss Software is partner van Companial. Dit is het grootste internationale netwerk van Microsoft Dynamics-partners. Companial stelt partners in staat om hun eigen identiteit te behouden en te profiteren van de kennis en ervaring van professionals en andere partners.

Masters

Dynamics Netwerk

Een samenwerkingsverband is vrij uniek in het concurrerende landschap van Microsoft Dynamics partners. Toch geloven wij er in om kennis en inzicht met elkaar te delen om zo een voordelige samenwerking te creëren. Masters is een select gezelschap die bestaat uit partners die zelfstandig modules ontwikkelen.

Continia

Dynamics Oplossingen

Continia biedt add-on oplossingen voor Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics 365 Business Central die de productiviteit van uw organisatie verbeteren.

To-Increase

Dynamics Oplossingen

To-Increase is een wel bekende Microsoft partner die zich in Nederland richt op add-ons  die aansluiten op Microsoft Dynamics. Blisss maakt bij haar klanten voornamelijk gebruik van de barcode scanning oplossing van To-Increase: NAV Anywhere.

idyn

Dynamics Oplossingen

Met 1200 gebruikers in meer dan 40 landen verdeeld over 6 continenten is idyn één van de toonaangevende leveranciers voor oplossingen voor Dynamics. idyn ontwikkelt en levert standaardproducten aan Dynamics partners die ze inzetten voor productiviteitsverbeteringen bij hun klanten.

Elfsquad

Productconfigurator

Met de Elfsquad productconfigratur kunt u online complexe producten samenstellen. Deze producten kunt u middels een paar clicks offreren aan uw klanten. Blisss en Elfsquad zorgen er samen voor dat u producten niet handmatig hoeft over te tikken middels een slimme integratie. Hiermee bespaart u veel tijd.

Act-In

MES Software

Act-In is gespecialiseerd in Productie software om uw machinepark volledig te automatiseren. In 2018 stond Blisss voor het eerst samen met Act-In op de Kunststoffenbeurs in Veldhoven. Met de branche specifieke ERP-oplossing van Blisss voor de kunststofverwerkende industrie en het branche specifieke MES-systeem van Act-in presenteert men een totaaloplossing die kunststoffenbedrijven voorbereidt op Industrie 4.0.

2-CONTROL

Dynamics Oplossingen

2-Control biedt autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het complexe en tijdrovende autorisatieproces behoort hiermee tot het verleden en stelt je in staat eenvoudig de beveiliging en controle van Microsoft Dynamics te verbeteren. Je bent weer in control.

SANA

e-commerce

Sana Commerce is een e-commerce platform voor fabrikanten, groothandels en distributeurs. Wij maken het onderhouden van duurzame klantrelaties makkelijk. Hoe?

Ons platform laat jouw SAP of Microsoft Dynamics ERP en e-commerce naadloos samenwerken. Vergeet concessies in gebruiksgemak of onnodige omwegen; met Sana Commerce haal je alles uit jouw klantrelaties.

Met Sana Commerce ben je altijd verzekerd van:

Meer klantgemak:
Maak het jouw klanten gemakkelijk met gepersonaliseerde zelfservice in een transparante, gebruiksvriendelijke omgeving.

Volledige betrouwbaarheid:
Ons platform laat jouw systemen naadloos samenwerken. Zo neemt het aantal foute bestellingen en leveringen af waardoor jouw klanten blijven terugkomen.

Continue verbetering: Anticipeer snel en makkelijk op de steeds veranderende behoeftes
van jouw klanten.

Tasklet Factory

Dynamics oplossingen

Tasklet Factory concentreert zich op de ontwikkeling van uitstekende & krachtige softwareoplossingen voor Mobile WMS. Het team van Tasklet Factory is al meer dan 10 jaar betrokken bij de ontwikkeling van mobiele applicaties en integratie met Microsoft Dynamics we al onze middelen op de ontwikkeling van uitstekende & krachtige softwareoplossingen voor Mobile WMS. Ons team is al meer dan 10 jaar betrokken bij de ontwikkeling van mobiele applicaties en de integratie met Navision en Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Tinx-IT

e-commerce

Tinx-IT is een ERP & E-Commerce adviseur & integratie specialist. Met andere woorden: ze ontwerpen, ontwikkelen en implementeren standaard software oplossingen die naadloos geïntegreerd worden met Microsoft Dynamics NAV (Navision) en Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Anveo

EDI

Met de EDI-oplossing van Anveo kunnen gemakkelijk documenten elektronisch uitgewisseld worden tussen klanten en leveranciers in Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Yaveon

ProBatch

Yaveon heeft meer dan 200 medewerkers in Duitsland en Zwitserland, een groeiend wereldwijd partnernetwerk en meer dan 550 tevreden klanten. Wij zijn YAVEON, jouw partner als het gaat om procesproductie en kwaliteitscontrole in Dynamics 365 Business Central. Onze oplossing YAVEON ProBatch is modulair, volledig compatibel met de cloud en gekwalificeerd. Gemaakt in Duitsland, gemaakt voor jou en gemaakt voor jouw succes.

Synergie

Studievereniging Nijmegen

Synergy is de studievereniging voor studenten Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie, Internationale Bedrijfskunde en Recht en Management aan de Radboud Universiteit Nijmegen. Tegenwoordig is Synergy met bijna 2400 leden een van de grootste studieverenigingen in Nijmegen. Blisss biedt studenten de kans middels een stage ervaring op te doen. Voor studenten die net klaar zijn met hun studie is het de ideale mogelijkheid om bij Blisss aan de slag te gaan als junior consultant.