Partners

Wij werken samen met verschillende partners om onze klanten met goede oplossingen te helpen die zich in de markt hebben bewezen.

Samenwerken voor succes

Bij Blisss vinden we het belangrijk onze klanten te helpen met zo goed mogelijke oplossingen. Hiervoor werken wij samen met verschillende partners. Partners die ons helpen met slimme oplossingen en fijne integraties waardoor onze klanten veel tijd besparen en geïntegreerd kunnen werken. Bekijk hieronder een greep uit ons partner bestand.

Microsoft

Dynamics Netwerk

Blisss biedt Microsoft Dynamics ERP oplossingen aan net als Microsoft Office 365 en Microsoft Dynamics 365 Business Central. Aangesloten zijn bij Microsoft betekent voor ons dat we kunnen rekenen op de meest innovatieve oplossingen om onze klanten te helpen hun mogelijkheden optimaal te benutten.

QBS Group

Dynamics Netwerk

Blisss Software is partner van QBS Group. Dit is het grootste internationale netwerk van Microsoft Dynamics-partners. QBS Group stelt partners in staat om hun eigen identiteit te behouden en te profiteren van de kennis en ervaring van professionals en andere partners.

Masters

Dynamics Netwerk

Een samenwerkingsverband is vrij uniek in het concurrerende landschap van Microsoft Dynamics partners. Toch geloven wij er in om kennis en inzicht met elkaar te delen om zo een voordelige samenwerking te creëren. Masters is een select gezelschap die bestaat uit partners die zelfstandig modules ontwikkelen.

Continia

Dynamics Oplossingen

Continia biedt add-on oplossingen voor Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics 365 Business Central die de productiviteit van uw organisatie verbeteren.

To-Increase

Dynamics Oplossingen

To-Increase is een wel bekende Microsoft partner die zich in Nederland richt op add-ons  die aansluiten op Microsoft Dynamics. Blisss maakt bij haar klanten voornamelijk gebruik van de barcode scanning oplossing van To-Increase: NAV Anywhere.

idyn

Dynamics Oplossingen

Met 1200 gebruikers in meer dan 40 landen verdeeld over 6 continenten is idyn één van de toonaangevende leveranciers voor oplossingen voor Dynamics. idyn ontwikkelt en levert standaardproducten aan Dynamics partners die ze inzetten voor productiviteitsverbeteringen bij hun klanten.

Agro IT

Salesflow Reseller

Sinds 2015 is Agro IT officieel reseller van de Salesflow van Blisss Software. Door een koppeling hebben wij er voor gezorgd dat de Salesflow naadloos aansluit op de software van Agro IT waardoor mechanisatiebedrijven een eenvoudige CRM oplossing tot hun beschikking hebben. De samenwerking met Agro IT is ontstaan doordat veel klanten van Agro IT behoefte hadden aan een eenvoudig CRM-systeem dat ook onderweg kan worden geraadpleegd. Nadat de koppeling was gemaakt met de software van Agro IT en de samenwerking van beide kanten erg goed beviel hebben we besloten om een partnerschap te sluiten waardoor landbouwmechanisatiebedrijven bij Agro IT makkelijk een eenvoudig CRM-systeem kunnen aanschaffen.

Elfskot

Productconfigurator

Met de Elfskot productconfigratur kunt u online complexe producten samenstellen. Deze producten kunt u middels een paar clicks offreren aan uw klanten. Blisss en Elfskot zorgen er samen voor dat producten u niet handmatig artikelen hoeft over te kloppen middels een slimme integratie. Hiermee bespaart u veel tijd.

Act-In

MES Software

Act-In is gespecialiseerd in Productie software om uw machinepark volledig te automatiseren. In 2018 stond Blisss voor het eerst samen met Act-In op de Kunststoffenbeurs in Veldhoven. Met de branche specifieke ERP-oplossing van Blisss voor de kunststofverwerkende industrie en het branche specifieke MES-systeem van Act-in presenteert men een totaaloplossing die kunststoffenbedrijven voorbereidt op Industrie 4.0.

Care4it

Salesflow Reseller

Sinds een tijdje is Care4it officieel reseller van de Salesflow van Blisss Software. Door middel van een koppeling sluit de Salesflow naadloos aan op de software van Care4it. Care4iT is in staat om, voor uitdagingen waar klanten voor staan en waarbij ICT een oplossende rol kan spelen, een doorslaggevende bijdrage te leveren.

2-CONTROL

Dynamics Oplossingen

2-Control biedt autorisatiesoftware voor Microsoft Dynamics NAV en Microsoft Dynamics 365 Business Central. Het complexe en tijdrovende autorisatieproces behoort hiermee tot het verleden en stelt u in staat eenvoudig de beveiliging en controle van Microsoft Dynamics te verbeteren. U bent weer in control.