Sales app van Blisss: altijd en overal je klantgegevens bij de hand

✓Gebruiksvriendelijke sales app   ✓Bezoekverslag onderweg inspreken   ✓Automatische routeplanner   

Goede verkopers kunnen niet zonder een goede sales app

Je verkopers kunnen perfect met hun smartphone overweg. Klanten bellen. Afspraken scoren. Maar een goede sales app; daar ontbreekt het nog aan.

In deze tijd verwachten je verkopers dat informatie altijd en overal beschikbaar is. Dus ook klantinformatie die nodig is om een opdracht binnen te halen. De Salesflow van Blisss maakt het jou en je verkopers makkelijk: een eenvoudige sales app waarmee je jouw klantgegevens altijd in je broekzak hebt.

   

sales applicatie man

Prijzen CRM applicatie

Wil je weten wat de investering is voor de Salesflow? Vul de CRM behoeftebepaler in en ontvang direct een prijsindicatie op maat of kies voor een snelle prijsberekening.

   

 

sales app

Zo zorgen we ervoor dat je team de sales app succesvol gebruikt

Heb je verkopers waarvan je weet dat ze een nieuwe sales applicatie lastig gaan vinden? Dan kan het zijn dat je twijfelt over de aanschaf. Dat is begrijpelijk. Je wilt namelijk dat iedereen goed met de app overweg kan. Niet alleen de jongere jongens. Ook de oudere verkopers die iets minder vaardig zijn met hun smartphone of tablet.

Omdat we bij Blisss meer dan 10 jaar ervaring hebben met sales software, weten we precies hoe we iedereen enthousiast krijgen. Zo krijgt jouw verkoopteam na aanschaf van de sales app meteen een praktische training. Hierin leren je verkopers stap voor stap de Salesflow te gebruiken.

Vervolgens komen we regelmatig langs om de voortgang te bespreken en persoonlijke begeleiding te geven. Zo hoef je niet bang te zijn dat een aantal verkopers de app na twee weken links laten liggen. We zitten er scherp op. Met een flinke portie persoonlijke aandacht, want dat vinden we super belangrijk.

Anderen over de Salesflow

‘’Het voordeel van de Salesflow ten opzichte van een ander CRM systeem is dat het veel eenvoudiger is voor mij, maar vooral voor de mensen die er onderweg mee moeten werken’’

Jeroen Doornbosch – Directeur Projectvloeren Nederland

Zien hoe het voor jou en je verkopers werkt?

Hoe maakt de Salesflow het werk van je verkopers makkelijk?

1. Je verkopers kunnen belangrijke klantinformatie direct opslaan en delen

Komt je verkoper net uit een belangrijk gesprek met een klant? Dan kan hij in de sales crm app van Blisss direct invoeren wat hij heeft besproken. Zo vergeten je verkopers geen belangrijke informatie meer. Het staat namelijk direct in het systeem. Bovendien kunnen de collega’s op de binnendienst direct zien wat er afgesproken is. Moet er een factuurtje of een offerte opgemaakt worden? Dan is dat meteen duidelijk. Het samenspel tussen binnendienst en buitendienst verloopt hierdoor een stuk soepeler. En dat geeft een lekkere boost aan de teamspirit.

Handig: in de sales app kunnen je verkopers hun bezoekverslag heel gemakkelijk inspreken. Bijvoorbeeld onderweg terug naar kantoor. Dit bespaart ze een hoop typwerk op de laptop.

sales applicatie

routeplanning sales app

2. Automatische routeplanning

Het komt regelmatig voor: je verkoper moet meerdere adressen op een dag langs. Maar wie bezoekt hij eerst? En wat is de snelste route? Met de sales app hoeft je verkoper daar niet meer over na te denken. De app genereert namelijk een automatische routeplanning. Geen onnodige kilometers meer. En extra tijd om nuttige dingen doen.

Handig: Je verkoper ziet na zijn afspraak op de sales applicatie welke andere klanten en prospects er in de buurt zitten. Hier kan hij dan gelijk even langs. Zo hoeft je verkoper de week erop niet voor één klant helemaal terug naar de andere kant van het land.

 

 

3. Alle to-do-lijstjes in één overzicht

Je ziet ze regelmatig bij je collega’s op het bureau liggen: kladpapiertjes met dingen die nog moeten gebeuren. Het ziet er rommelig uit. En bovendien is het allesbehalve handig. Eenmaal thuis of bij een klant is je verkoper al lang vergeten wat hij op het briefje had geschreven.

In de crm app heeft je verkoper alle belangrijke lijstjes in één handig overzicht. Op het dashboard van de app ziet hij in een oogopslag wat hij nog moet doen:

Een lijstje met dingen die nog moeten gebeuren
Een lijstje met verkoopkansen
Een lijstje met klanten die wachten op een contactmoment

sales app voor tablet

Hoe maakt de Saleslow het werk voor jou als manager makkelijk?

1. Altijd zicht op de dagelijkse voortgang

Iedere ochtend krijg je in je mail een handig overzicht van wat er de dag ervoor gebeurd is. Het is een samenvatting van de gespreksnotities die de dag ervoor in de sales app zijn gemaakt. Zo weet je meteen hoe het gesprek gegaan is. En je ziet direct of er een opdracht is binnengehaald.

2. Je weet hoe je verkopers presteren

Iedere week ontvang je een overzicht van de verkoopkansen die op dat moment bij klanten liggen. Je ziet welke opdrachten zeer waarschijnlijk gaan vallen. En je ziet welke verkoper wat extra aansturing nodig heeft om een deal rond te maken. Zo houd je zicht op de verkoopprestaties van je team. En net zo belangrijk: zo kan je alvast inschatten wat de maandcijfers gaan doen.

 

 

rapportages uit sales applicatie

salesview

3. Sterke visuele omzetrapportages met één klik op de knop

Direct weten welke omzet er is behaald? In één oogopslag zien wie de beste klanten zijn? Met de visuele rapportages van Power BI heb je alle belangrijke cijfers in een handig overzicht. Geen moeilijke cijfertjes en data, maar overzichtelijke grafieken en diagrammen die je met één klik op de knop laat zien. Zo hoef je niet iedere maand een nieuwe presentatie in elkaar te knutselen.

Weten of de Salesflow iets voor jou is?