Blisss Sales app

Accountmanagers vinden het prettig om zo min mogelijk te hoeven registreren. Echter, als manager wilt u wél graag inzicht in het verkoopproces, de openstaande offertes en de klanten in de pijplijn. Om dat inzicht te krijgen, hebben we de Salesflow ontwikkeld.

Met de Salesflow zorgt u ervoor dat uw accountmanagers zo min mogelijk administratieve werkzaamheden hoeven te doen, terwijl u tóch perfect inzicht heeft. De Salesflow organiseert het werk van de vertegenwoordigers en bevordert het samenspel tussen de klant, manager en binnendienst.

•   Eenvoudige CRM App   •   App gecombineerd met professionele support    •   Grip op verkoopkansen

30 dagen gratis proberen

De voordelen van de Sales app

Wij geloven in de combinatie van automatiseren en organiseren. Daarom leveren we niet alleen de Salesflow als CRM app, maar ook de kennis om uw salesproces slim in te richten. 

Door het werken met de Salesflow wordt nooit meer een verkoopkans vergeten. De vertegenwoordigers weten altijd perfect wat er speelt bij welke klant en hebben direct de juiste gespreksvoorbereiding bij de hand. Dankzij het dagrapport weet de commercieel manager waar de vertegenwoordigers geholpen kunnen worden. Daarnaast weet de binnendienst welke opdrachten in de toekomst binnenkomen en kunnen daar de planning op afstemmen.

Efficiënte salesplanning

Met de Salesflow maakt u een efficiënte salesplanning op basis van urgentie, de locatie van klanten en de ingestelde bezoekfrequenties.

Mis nooit meer een verkoopkans

Door het beantwoorden van 4 vragen na elk verkoopgesprek heeft u altijd en overal scherp inzicht in de openstaande offertes, klantkansen en openstaande taken.

Automatische sales rapportages

Ontvang dagelijks een overzichtelijk sales rapport met alle relevante informatie van de dag ervoor. Zo kunt u als manager snel en gericht bijsturen.

Anderen over de Salesflow…

Uiteraard kunnen wij veel vertellen over de Salesflow, maar waarschijnlijk bent u ook benieuwd naar de meningen en gebruikerservaringen van onze gebruikers. Klik op het filmpje hiernaast om te weten te komen wat hun ervaringen zijn.

 

“Een sales app die makkelijk en vriendelijk in gebruik is.”

Laat mij ook zien hoe het werkt!

Sfeerimpressie van onze klantendag.

Blisss organiseert meerdere keren per jaar een klantendag. Deze klantendag staat volledig in het teken van het delen van tips en ervaringen met betrekking tot de Salesflow. Alhoewel de klanten werken in verschillende sectoren zit er vaak veel overlap in de verkoopprocessen. Door deze ervaringen uit te wisselen, komt u tot inzichten waar u anders misschien zelf nooit op gekomen was. Bekijk hiernaast de sfeerimpressie van onze klantendag.

De 4 vragen in de sales app

De vertegenwoordigers beantwoorden na een verkoopgesprek 4 simpele vragen:

  1. Wat is de verwachte ordergrootte en de bijbehorende slagingskans?
  2. Welke gespreksnotities wilt u opslaan?
  3. Welke taken zijn er voor de vertegenwoordiger of de binnendienst?
  4. Wilt u een vervolgafspraak inplannen?

Deze informatie wordt opgeslagen in de sales app en wordt de volgende ochtend automatisch gedeeld via een overzichtelijke rapportage.

Rapportages vanuit de sales app

Vanuit de sales app kunnen 3 soorten rapportages gegenereerd worden:
  1. Het dagrapport: dit rapport verschijnt elke ochtend in de inbox van de commercieel medewerkers. In het dagrapport worden alle antwoorden op de 4 vragen samengevat. Op basis van deze informatie kan de manager de vertegenwoordigers aansturen en voorzien van tips.
  2. Het weekrapport: dit rapport is een overzicht van alle actuele klantkansen van elke vertegenwoordiger. Op basis van dit rapport kan de binnendienst de planning of bezetting aanpassen omdat ze perfect weten welke opdrachten binnenkort zullen vallen.
  3. De maatwerkrapportages: de inhoud van deze rapportages bepaalt u zelf en u kunt deze rapportages op elk gewenst tijdstip genereren.d

Gratis 30 dagen proberen

Gratis 30 dagen proberen

Bent u overtuigd van de toegevoegde waarde van de sales app? Neem dan contact met ons op.
U kunt de sales app dan 30 dagen gratis proberen, voordat u een definitieve beslissing hoeft te nemen. Wel zo prettig toch?

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.