Business Central

Business Central is de opvolger van Dynamics NAV van Microsoft.

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central kun jij al jouw bedrijfsprocessen automatiseren. Denk hierbij aan voorraad, inkoop, verkoop, boekhouding en meer! Het pakket is eenvoudig te integreren met andere Microsoft oplossingen. Wel zo handig toch?

•   Makkelijk in gebruik  •   Altijd up-to-date   •   Eenvoudig integreren met andere oplossingen

Vraag een (online) demo aan

Waarom Business Central?

Dit ERP-systeem van Microsoft is de meest efficënte alles-in-een oplossing voor het mkb. In Microsoft Dynamics 365 Business Central kun jij al jouw bedrijfsprocessen onderbrengen en deze slimmer en efficiënter uitvoeren. Binnen dit pakket regel je jouw inkoop, verkoop en boekhouding in slechts één systeem. Of het nu jouw order-, relatie- of voorraadbeheer is, de software stelt jou in staat controle te behouden over al jouw bedrijfsprocessen.

Blisss helpt je graag bij de implementatie van dit pakket, verleent support en biedt trainingen aan die specifiek gericht zijn op Business Central. Zit je nog helemaal in het begin van de oriënterende fase? Wij helpen je graag bij het beantwoorden van al je vragen.

 

Voorkom dubbele invoer

Met de software registreer jij al jouw gegevens op slechts één plek. Het is dus niet nodig meerdere malen gegevens in te voeren, waardoor de kans op fouten wordt beperkt.

Maak betere bedrijfsbeslissingen

Uitgebreide rapportagemogelijkheden stellen jou in staat effectief en efficiënt te ondernemen. Krijg inzicht in jouw processen en groei waar mogelijk.

Combineer met andere Microsoft applicaties

Door applicaties te combineren, profiteer je optimaal van jouw Office-365 producten en andere applicaties van Microsoft zoals Outlook, Excel, Power BI, Power Apps en SharePoint.

 

voordelen 365 bc

Ervaar de voordelen van het Microsoft Dynamics 365 platform

Wist je al dat Microsoft Dynamics 365 naadloos te integreren is met andere producten van Microsoft, zoals Office 365? Door slimme functionaliteiten te integreren kun je met beide platformen klanten waarde bieden op elk contactpunt, verkoopproductiviteit verhogen en jouw klanten een uitzonderlijke service bieden! Kortom, de combinatie biedt een basis voor een moderne, efficiënt werkende organisatie. Benieuwd welke koppelingen tussen verschillende systemen er allemaal mogelijk zijn?

Download overzicht van modules

Standaard rapportages voor Dynamics 365

Naast de koppeling met Office 365 heeft Business Central ook koppelingen met PowerBI, Automate en PowerApps. Een eenvoudige integratie van bijvoorbeeld Power BI (de Business Intelligence Tool van Microsoft) maakt het mogelijk om extra inzicht te krijgen in data. Krijg bijvoorbeeld waardevolle inzichten in bijvoorbeeld klanten, leveranciers en artikelen, naar wens samen te stellen. Neem de regie en optimaliseer jouw bedrijfsvoering.

Lees meer over Power BI

 

 

rapportages met PowerBI

Wat klanten zeggen over Business Central en de samenwerking met Blisss

“Onze groei heeft ons doen besluiten een nieuw pakket aan te schaffen. Het systeem dat we hadden paste ooit bij onze organisatie, maar niet meer na de groei die we hebben doorgemaakt. Wat wij nog misten waren onder meer goede financiële rapportages, beter inzicht in voorraden en prestaties per vestigingen en soepelere onderlinge transacties. Met Business Central hebben wij dit kunnen realiseren”

Gert Jan de Gier – Directeur

”Het grote voordeel van Business Central is dat we het makkelijk kunnen koppelen met andere systemen. De samenwerking tussen Goliath en Blisss is geslaagd. Blisss is creatief en innovatief en staat ver van de conventionele oplossingen af. Wij zijn tevreden over de goede dynamiek die er tussen beide partners is.”

Wouter Geutjes – Global application manager

”Blisss is een partner waarmee wij goed levelen. Het is erg fijn dat ze zich proactief opstellen en kritisch
naar zaken durven te kijken. Hierdoor staat er met Business Central een systeem waarop wij nog jaren kunnen voortbouwen.”

Mathijs Elshof – Financieel Directeur

 

Kosten Business Central

Wil je weten welke investering er ten grondslag ligt wanneer je kiest voor deze ERP-oplossing van Microsoft? Doorloop dan de stappen uit de prijscalculator van Blisss. Je bent gebaat bij een goed advies en wij helpen jou graag verder bij jouw oriëntatie.

Bereken jouw prijs

Van NAV naar Business Central

De kans bestaat dat je nu nog gebruik maakt van Microsoft Dynamics NAV, de voorloper van Business Central. Op termijn zal iedereen over moeten gaan naar de nieuwste versie omdat er vanuit Microsoft dan geen ondersteuning meer wordt verleend. We kunnen ons goed voorstellen dat jij jezelf afvraagt wat er allemaal bij een upgrade komt kijken. In de volgende Whitepaper beantwoorden we de meest voorkomende vragen over dit topic.

Download Whitepaper

Whitepaper van NAV naar Business Central

Demo Business Central

Aanvraag demo van de software

Ben je benieuwd hoe de ERP-software eruitziet en wil je graag te weten komen hoe het voor jouw bedrijf van waarde kan zijn? Laat het ons weten via het volgende formulier en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op om een (online) demo in te plannen.

Vraag een demo aan