Werken met Business Central maar geen grote investering? Kies voor het Continuous Development Program

De huidige tijden brengen veel uitdagingen met zich mee, voor ieder bedrijf is dit anders. Er zijn meer dan voldoende bedrijven die het economisch enorm zwaar hebben. Hoge vaste lasten die door blijven lopen terwijl de omzet tervalt. Toch zien wij ook een andere kant: voldoende bedrijven die het nu ongelooflijk druk hebben en overlopen in het werk.  Het primaire verschil zit hem uiteraard in de branche (ben je nu horeca ondernemer of heb je een supermarkt?). Maar we zien ook een groot verschil in de mate van digitaliseren. Kun je met weinig mensen veel werk verzetten? Heb je waar mogelijk werk geautomatiseerd danwel gedigitaliseerd?

Vanuit de gedachte ‘never waste a good crisis’ zien wij dat het juist ook nu een goede reden is om met ERP aan de slag te gaan. Het biedt kansen om efficiënter te gaan werken, goed na te denken over kernprocessen en de organisatie als geheel te verbeteren. Met als doel: sterker uit de crisis te komen dan daarvoor. Echter, is het vanzelfsprekend dat de onzekerheden voor de investering zijn toegenomen. Voor deze bedrijven biedt Blisss Software het Continuous Development Program.

Wat is het Continuous Development Program?
Het Continious Development Program focust zich op het efficiënt(er) implementeren van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dit doen wij in 5 stappen:

1) Als basis benoemen we samen het fundament, oftewel een minimaal werkbaar product. Dit mag natuurlijk geen achteruitgang zijn op de huidige situatie, maar zorgt ervoor dat de basisbehoefte snel en direct ingevuld wordt.

2) Naast de benoeming van het fundament benoemen we de verbeteringen, geclusterd in onderwerpen. Dit zijn de verbeteringen waarvan we zeker weten dat we grote sprongen voorwaarts maken.

3) We starten met de implementatie van het fundament. Tijdens deze implementatie zullen we nog meer verbeteringen tegenkomen, die benoemen en parkeren we zodat we met het team heel gefocust zijn op deze basis oplossing.

4) Na oplevering van het fundament volgens de Blisss projectmethodiek gaan we de geclusterde verbeteringen in sprints opleveren. Ook dit gebeurt met hetzelfde projectteam en start direct na livegang, zodat we niet overgeleverd zijn aan een nieuw support team en direct verder kunnen.

5) Na elke geclusterde verbeteringen evalueren we kort met elkaar: wat ging goed, wat kon beter en hoe kunnen we de volgende sprint doelgericht inzetten. Zo werken we samen aan continue verbetering.

Wat zijn de voordelen van het Continuous Development Program

  • Omdat we focussen op een minimaal werkbaar product is er een duidelijke focus en weinig verspilling tijdens een project. Hierdoor houden we de kosten te overzien.
  • Met een duidelijke planning in fasering kunnen we de cashflow gespreid houden, zeker na het opleveren van het minimaal op te leveren product.
  • Iedereen werkt na livegang al met het product, waardoor het veel gemakkelijker is te onderbouwen wat wel en niet mogelijk is in de uitbreiding. Ook daardoor bespaar je kosten.

Zijn er nog extra voordelen?
Ja! Omdat wij begrijpen dat de huidige tijd uitdagend is zijn wij bereid te investeren in onze relatie. We stellen daarvoor één proeflicentie beschikbaar van Microsoft Dynamics 365 Business Central gedurende 2 maanden.

Voor meer informatie neem dan contact op met ons via het contactformulier.

Nieuwsoverzicht

Geplaatst op