Werken bij jou op kantoor

Tijdens de implementatiefase ontstaat er altijd wel nauw contact met één van onze consultants. Deze persoon blijft na de implementatie ook beschikbaar om samen met jou in de komende jaren de additionele wensen op te pakken.

MET REGELMAAT WERKEN BIJ JOU OP KANTOOR

Via support kun je al jouw vragen neerleggen bij Blisss en deze worden dan zo spoedig mogelijk opgepakt. Veel klanten van ons maken gebruik van een vaste dienstverlening van één van onze eigen consultants. De wensen die jij hebt voor jouw bedrijf worden dan opgespaard en opgepakt door de medewerk(st)er die jou heeft leren kennen tijdens het implementatieproces. Dit is de persoon waar je een klik mee hebt gekregen en die meestal aan enkele woorden genoeg heeft om jouw wensen te vertalen naar een passende oplossing. Deze medewerker denkt actief mee in mogelijke oplossingen. Intern noemen we dit actieve support. De afspraken die je met deze medewerker maakt variëren van meerdere dagen per week tot enkele vaste dagen per jaar. De keuze is aan jou.

Kantoor Blisss

Kantoor medewerker

DE VOORDELEN VOOR JOU ZIJN

  • Je behoudt jouw persoonlijke aanspreekpunt ook na de implementatie
  • Je betaalt een schappelijk uurtarief dat past bij de ervaring van de desbetreffende medewerker.
  • De afspraken zijn per 2 weken opzegbaar zodat je geen onnodige kosten hoeft te maken
  • Door de korte lijnen met jou en de medewerkers blijft het tempo hoog
  • Het is altijd ons streven om jouw verwachtingen te overtreffen en het beter te doen dan dat je van te voren had verwacht!

WE WERKEN GRAAG BIJ ONZE KLANTEN OP KANTOOR. ONDERSTAAND EEN AANTAL VAN ONZE MENSEN DIE EEN VAST AANSPREEKPUNT ZIJN VOOR ONZE KLANTEN.

Onze mensen

Bekijk iedereen

Wil je één van onze medewerkers regelmatig bij jou op locatie hebben? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.