Werken bij u op kantoor

Tijdens de implementatiefase ontstaat er altijd wel nauw contact met één van onze consultants. Deze persoon blijft na de implementatie ook beschikbaar om samen met u in de komende jaren de additionele wensen op te pakken.

MET REGELMAAT WERKEN BIJ U OP KANTOOR

Via support kunt u al uw vragen neerleggen bij Blisss en deze worden dan zo spoedig mogelijk opgepakt. Veel klanten van ons maken gebruik van een vaste dienstverlening van één van onze eigen consultants. De wensen die u heeft voor uw bedrijf worden dan opgespaard en opgepakt door de medewerk(st)er die u heeft leren kennen tijdens het implementatieproces. Dit is de persoon waar u een klik mee heeft gekregen en die meestal aan enkele woorden genoeg heeft om uw wensen te vertalen naar een passende oplossing. Deze medewerker denkt actief mee in mogelijke oplossingen. Intern noemen we dit actieve support. De afspraken die u met deze medewerker maakt variëren van meerdere dagen per week tot enkele vaste dagen per jaar. De keuze is aan u.

Kantoor Blisss

Kantoor medewerker

DE VOORDELEN VOOR U ZIJN

  • U behoudt uw persoonlijke aanspreekpunt ook na de implementatie
  • U betaalt een schappelijk uurtarief dat past bij de ervaring van de desbetreffende medewerker.
  • De afspraken zijn per 2 weken opzegbaar zodat u geen onnodige kosten hoeft te maken
  • Door de korte lijnen met u en de medewerkers blijft het tempo hoog
  • Het is altijd ons streven om uw verwachtingen te overtreffen en het beter te doen dan dat u van te voren had verwacht!

WE WERKEN GRAAG BIJ ONZE KLANTEN OP KANTOOR. ONDERSTAAND EEN AANTAL VAN ONZE CONSULTANTS EN PROJECTLEIDERS DIE EEN VAST AANSPREEKPUNT ZIJN VOOR ONZE KLANTEN.

Janneke Stiphout

Projectleider

Joost van den Tillaar

Projectleider

Nico Zuidema

Projectleider

Martijn van der Ploeg

Consultant

Loes van Bree

Consultant

Sjors Palm

Consultant

Sanne Klaassen

Consultant

Lars Pelgrim

Consultant

Julien Lemmen

Consultant

Lynn Brands

Consultant

Jelle Tabois

Consultant

Wilt u één van onze medewerkers regelmatig bij u op locatie hebben? Neem dan contact met ons op via het onderstaande formulier.

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.