Werken bij Blisss

Blisss: Stapsgewijs Samen Succesvol

De drie S’en van Blisss staan voor Stapsgewijs, Samen en Succesvol. Bij Blisss Software richten we projecten stapsgewijs in. We willen een zogenoemde “big bang” voorkomen door juist een project op te delen in kleinere stappen. Wij nemen liever 3 behapbare stappen van 1 meter, dan één sprong van 3 meter!

Tijdens de implementatie werken wij nauw samen met onze klanten. Ons team is echt onderdeel van het projectteam. Daarnaast zijn wij volledig transparant naar klanten door hen toegang te geven aan onze projecttools.

Ten slotte zijn we bij Blisss pas tevreden als we samen met onze klant succes hebben geboekt. Implementeren is geen succes op zich. Een implementatie moet bijdragen aan de groei van de klant!

Groei, Passie, Plezier en Openheid

Bij Blisss hechten we veel waarde aan onze kernwaarden. Bij de selectie van nieuwe medewerkers zijn deze kernwaarden minimaal net zo belangrijk als de ‘harde’ functie eisen zoals ervaring en expertise.

Onze 4 kernwaarden zijn groei, passie, plezier en openheid. ‘Groei’ omdat wij als bedrijf altijd zullen proberen om het beste in jou naar boven te halen en jou te laten groeien. ‘Passie’ omdat we mensen zoeken die écht van software houden. ‘Plezier’ omdat plezier in je werk ontzettend belangrijk is om gestimuleerd te blijven en elke dag met frisse zin naar je werk te gaan. ‘Openheid’ omdat we weten dat open en eerlijke communicatie niet altijd makkelijk is, maar wel altijd tot het mooiste resultaat leidt.

Concreet betekent dit dat wij jou uitdagen en verantwoordelijkheid, vrijheid, en feedback geven. In ruil daarvoor verwachten we dat jij je proactief opstelt, betrokken bent bij Blisss als bedrijf en onze klanten, lekker jezelf bent en bovenal: eerlijk bent tegen ons én tegen jezelf.

Onze vacatures

Technisch Microsoft Dynamics NAV Consultant

Als je als technisch consultant bij ons komt werken dan zul je het leuk vinden om te programmeren binnen Dynamics NAV en deze aan te vullen met extensies zoals machinepark koppelingen, barcode scanning, EDI en webshop koppelingen. Daarnaast vind je het leuk om je te verdiepen in zaken als SQL en Azure.

Meer over deze vacature

Blisss medewerkers

Blisss overleg

Functioneel Microsoft Dynamics NAV Consultant

Als je als functioneel consultant bij ons komt werken dan zul je het leuk vinden om samen met de klant te ontdekken waar hun behoeftes liggen en in kaart te brengen hoe diverse werkprocessen verlopen. Op basis daarvan bepaal je vervolgens met welke ERP oplossing de klant het meest geholpen is en vul je samen met een technisch consultant het project in.

Meer over deze vacature

Commercieel ERP Consultant

Als je als commercieel ERP Consultant bij ons komt werken dan heb je al een bepaalde basis kennis van ERP software, bij voorkeur van Microsoft Dynamics. Je gaat (meestal vanaf het tweede gesprek) met een verkoper op klantbezoek om ze te overtuigen van de juiste oplossing met Microsoft Dynamics NAV. Na deze presentatie volgen meestal nog meerdere afspraken waarin de wensen verfijnd worden naar een definitieve oplossing waar een offerte voor gemaakt kan worden.

Meer over deze vacature

Business central

belteam

Bijbaan medewerker belteam

Als je als als HBO- of WO student een bijbaan zoekt in het centrum van Nijmegen, dan ben je bij deze vacature aan het juiste adres. Blisss is een jong softwarebedrijf dat commerciële talenten zoekt om telefonische acquisitie te doen vanuit de binnendienst. Je verdient een goed salaris inclusief bonus en naast hard werken hebben we bij Blisss veel teamuitjes!

 

 

Meer over deze vacature

Jouw toekomstige collega's

Dirko Wijers

Directeur

Bart Arnts

Mede-eigenaar

Dave Roersch

Manager projecten

Thom Urlings

Manager techniek

Jasper Nieuwenhuis

Projectleider

Janneke Stiphout

Projectleider

Joost van den Tillaar

Projectleider

Chris Tolkamp

Financiële administratie

Roy Arendsen

Adviseur

Nicky Jansen

Adviseur

Job Klösters

Adviseur

Koen Rovers

Adviseur

Bart Lammers

Adviseur

Justin IJzendoorn

Manager binnendienst

Janneke van der Mark

Manager Binnendienst

Luuk Moerenhout

Commerciële binnendienst

Gerhard Schreurs

Ontwikkelaar

Sven Pouwels

Ontwikkelaar

Gerardo Petronilia

Ontwikkelaar

Kevin Rosendaal

Ontwikkelaar

Jeroen Westerhuis

Ontwikkelaar

Sef Boots

Ontwikkelaar

Tom Martena

Ontwikkelaar

Martijn van der Ploeg

Consultant

Sjors Palm

Consultant

Sanne Klaassen

Consultant

Lars Pelgrim

Consultant

Julien Lemmen

Consultant

Lynn Brands

Consultant

Jeroen Payens

Consultant

Jelle Tabois

Consultant

Jasper Corzaan

Consultant

Onze Acquisitietalenten

belteam


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/blisss/public_html/wp-includes/functions.php on line 4669