Welke e-commerce oplossing is het meest geschikt voor Business Central?

Ben je op zoek naar een manier om je online verkoop te verhogen en de concurrentie voor te blijven in 2023? Dan is de juiste keuze van webshop software cruciaal. Er zijn echter zoveel opties beschikbaar, dus hoe weet je welke het beste bij jou past? Gelukkig hoef je het niet alleen te doen. In dit blogartikel vertellen we waar je op moet letten bij het kiezen van de juiste e-commerce oplossing voor jouw bedrijf en in het bijzonder als je al gebruikmaakt van het ERP-systeem Business Central

Kies de juiste e-commerce oplossing voor Business Central

Er zijn vier type e-commerce oplossingen waar je uit kunt kiezen, namelijk:

  1. ERP-integrated e-commerce
  2. Interface
  3. Connectors
  4. Shopping cart

Afhankelijk van of jij je richt op de zakelijke markt (B2B) of op de consumentenmarkt (B2C) kies je al snel voor een bepaald type oplossing. Als je de vragen in onderstaande afbeelding voor jezelf beantwoord krijg je goed in kaart welke type oplossing het beste past bij jouw bedrijf.

Welke e-commerce oplossing of webshop is het beste voor microsoft dynamics 365 business central?

Welke e-commerce partners kunnen je verder helpen?

Bij Blisss zijn we partners met twee partijen uit de wereld van e-commerce, namelijk Sana Commerce en Tinx-IT. Sana biedt webshopsoftware aan die speciaal gericht is op de B2B-markt en naadloos aasluit op Business Central.

Sana is een webshop software oplossing voor business central

Onze partner Tinx-IT heeft geen eigen webshop software, maar helpt bij het maken van een koppeling met diverse webshops. Hier zitten ook webshops tussen die zich richten op B2C. Ze kunnen Microsoft Dynamics 365 Business Central bijvoorbeeld koppelen aan de e-commerce oplossingen: WooCommerce, Magento, Shopify of Amazone.

Tinx-it verzorgt koppelingen tussen webshopsoftware zoals magento en woocommerce en de erp oplossing dynamics 365 business central

Zet de eerste stappen naar online succes

Nu je weet welke e-commerce oplossing het beste bij je past en welke e-commerce partners onze voorkeur genieten, kun je je verder verdiepen in de mogelijkheden die ze bieden. Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en je ontvang automatisch een mail van ons met de volgende documenten:

  • Factsheet: Sana Commerce voor Microsoft Dynamics 365 Business Central
  • Een overzicht van de features van de koppelingen met: WooCommerce, Magento, Shopify en Amazone
  • Whitepaper: Bereid jouw B2B e-commerce strategie voor op 2023

 

Meer informatie over de e-commerce oplossingen van sana en tinx-it in combinatie met business central?

 

Nieuwsoverzicht

Geplaatst op