webinar (Kunst)stof tot nadenken!

Meld je op deze pagina aan voor het webinar dat Blisss samen met Act-in organiseert op 26 & 28 januari 2021.

(Kunst)stof tot nadenken!

Momenteel is er veel gaande in de wereld en volgen veranderingen zich in een rap tempo op. Wil je als kunststofverwerkend bedrijf succesvol zijn in de toekomst, dan moet je hier nu al op inspelen.

Het webinar zal gaan over de toegevoegde waarde van Act-In en Blisss voor productiebedrijven in de kunststofverwerkende industrie. Blisss zal laten zien wat Naviplast, de branche specifieke oplossing met als basis Microsoft Dynamics 365 Business Central, kan betekenen voor bedrijven die o.a. te maken hebben met de volgende bedrijfsprocessen: boekhouding, orderregistratie, voorraadbeheer en artikelbeheer. Act-in zal vertellen over haar branche specifieke oplossing MES.

Tijdens het webinar zal ook ingezoomd worden op de meerwaarde van een koppeling tussen beide softwaresystemen. Oftewel, wat is de meerwaarde van een gekoppeld MES-systeem als je al klant bent bij Blisss en andersom. Door met beide systemen te werken verkrijg je veel extra inzichten en hoef je niet meer handmatig zaken over te nemen. Met een combinatie van de twee systemen, ben je helemaal klaar voor de toekomst en creëer je een papierloze fabriek.

Via het inschrijfformulier kun jij je aanmelden voor het webinar. Het webinar zal plaatsvinden op de volgende datums:

  • Dinsdag 26 januari 15.00 uur – 16.30 uur
  • Donderdag 28 januari 10.00 uur – 11.30 uur

Het webinar zelf zal ongeveer 1 uur tijd in beslag nemen. Daarna zal er nog tijd over zijn om vragen te beantwoorden.