Wat levert Microsoft Dynamics 365 Business Central u op?

Microsoft Dynamics 365 Business Central is een alles-in-één-ERP-oplossing voor MKB-bedrijven. Het helpt u bij de financiën, automatiseert en beveiligd uw supply chain, verbetert de interactie met de klant, ondersteund het monitoren van projecten en realiseert optimalisatie van bedrijfsprocessen.

• Navision • Microsoft ERP • Laat u adviseren

Neem contact op

Hoe draagt het bij aan uw financiële huishouding?

De bijdrage van Microsoft Dynamics 365 Business Central heeft drie punten van meerwaarde:

 • Het stelt u in staat om onderbouwde beslissingen te nemen.

Het koppelt de data van u boekhouding, sales, inkoop, voorraad en klantinteracties. Hiermee creëert het een totaaloverzicht van uw organisatie. Deze data wordt vervolgens duidelijk en overzichtelijk in beeld gebracht door de ingebouwde Power BI-dashboards.

 • Het versnelt de financiële afwikkeling en het opstellen van rapportages.

Doordat het debiteuren- en crediteurenbeheer stroomlijnt stemt het de rekeningen automatisch af voor een snelle en nauwkeurige financiële afwikkeling. Hierbij wordt ook direct een rapportage vervaardigd zonder de compliance in gevaar te brengen.

 • Het verbeterd de nauwkeurigheid van prognoses.

Het verfijnt de financiële prognoses door gegevens over meerdere dimensies te modelleren en analyseren. Zo zorgt het voor rapporten op maat met naadloze integratie met Microsoft Excel.

.

 

ERP cloud

 

microsoft producten

Wat betekent het voor uw supply chain?

Met deze ERP-oplossing wordt uw supply chain geautomatiseerd en beveiligd:

 • Optimalisering van de voorraadniveaus.

Door gebruik van de ingebouwde intelligence wordt er voor u voorspelt wanneer en wat moet worden aangevuld. Hierdoor koopt u alleen wat er nodig is vanwege de dynamisch geactualiseerde voorraadniveaus.

 • Het voorkomt gederfde omzet en beperkt tekorten.

Door de automatische berekeningen van voorraadniveaus, levertijden en bestelpunten zorgt Microsoft Dynamics 365 Business Central voor een juiste inventaris. Mocht het geval zich voordoen dat de gevraagde producten niet op voorraad zijn, kunt u alternatieve producten voorstellen.

 • Het maximaliseert de winstgevendheid.

U heeft de mogelijkheid om adviezen op te vragen over het moment van betalen om te profiteren van leverancierskortingen, ook geeft het adviezen om boetes wegens niet-tijdige betalingen te vermijden. Zo voorkomt het overbodige of frauduleuze aankopen via goedkeuringswerkstromen.

Hoe verbetert het uw verkopen en klantservice?

Microsoft Dynamics 365 Business Central heeft drie facetten die bijdragen aan het verbeteren van uw verkopen en de klantservice:

 • Prioriteer uw sales leads op basis van de potentieel opbrengst.

Houdt al uw klantcontacten en -interacties bij in het systeem en ontvang data waarop u inzichten ontvangt voor upselling, cross-selling of vernieuwde verkoopkansen binnen de salescyclus.

 • Versnel het salesproces van offerte tot cash.

Handel snel op sales-gerelateerde vragen, beheer serviceaanvragen en verwerkbetalingen allemaal vanuit Outlook.

 • Krijg een uitgebreid overzicht van uw servicetaken, werkbelastingen en vaardigheden van medewerkers om middelen effectief toe te wijzen en het oplossen van zaken te vergemakkelijken.

Overstappen op Business Central Cloud

Wat is de toegevoegde waarde van Microsoft Dynamics 365 Business Central voor uw projecten?

Dankzij de verschafte inzichten vanuit het ERP-systeem wordt het gemakkelijker om projecten tijdig en onder budget af te leveren:

 • Creëer, beheer en monitor uw klantprojecten.

Door gebruik van timesheets samen met geavanceerde kostenberekening en rapportagemogelijkheden creëert, beheert en monitort u de klantprojecten. Hierbij is het gemakkelijk om de winstgevendheid van uw projecten te ontwikkelen, aan te passen en de budgetten te controleren.

 • Beheer resourceniveaus door capaciteit en verkoop te plannen.

Volg facturering voor klanten tegen geplande kosten op bestellingen en offertes.

 • Maak effectieve besluiten.

Dit doet u door middel van real-time insights op uw projectstatus, winstgevendheid en het gebruik van uw middelen.