Wat is er nieuw in de de Microsoft Appsource (januari)

Wat is er nieuw in de Microsoft Appsource (januari)

6 maart 2019

Vorige maand stelden we je op de hoogte van de mogelijkheden met de Microsoft Appsource. Dé marktplaats voor applicaties op het Microsoft platform die het mogelijk maken om functionaliteiten toe te voegen aan Webapplicaties, Dynamics, Offce 365 en Power BI. In dit artikel informeren we je over de nieuwe applicaties voor Dynamics 365 Business Central die in januari zijn gelanceerd.

360 Quick Sign – 360 Quick Sign is een eenvoudige applicatie die het ondertekenen van bepaalde offertes/facturen automatiseert. Het stroomlijnt daarmee een deel van je betaalprocessen.

Advanced Inventory Count – Met Advanced Inventory Count vereenvoudig je het managen van je voorraad, door het tellen van voorraad te versimpelen.

Bulk Email to customers and vendors – Verzend je vaak meerdere e-mails met dezelfde soort content? Deze applicatie maakt het mogelijk om vanuit Business Central een mail naar meerdere ontvangers te versturen.

Document short close – Deze applicatie helpt je bij het nauwkeurig volgen van openstaande orders en tegelijkertijd onverwerkte orders te verlagen.

eShop for Dynamics 365 (World Wide) – Deze complete eCommerce oplossing maakt het mogelijk real-time te integreren met Microsoft Dynamics 365 Business Central.

iDynamics Commissions – Met iDynamics Commissions kun je commissies instellen voor de commerciële mensen binnen óf buiten jouw organisatie.

iDynamics IPRF – iDynamics IPRF ondersteunt de Spaanse inkomstenbelasting voor verkoopdocumenten.

iDynamics Purchase Rebates – Deze applicatie helpt je bij het instellen van kortingstargets voor leveranciers.

iDynamics Removal of Sales Order Remains – iDynamics Removal of Sales Order Remains helpt bij het verwijderen van overgebleven hoeveelheden in salesorders.

LogTrade Connect – LogTrade Connect integreert met LogTrade, een cloud oplossing met meer dan 3.000 klanten en connecties met logistieke partijen, zoals DHL, FedEx en UPS.

Mobile WMS – Met deze applicatie optimaliseer je jouw WMS. Mobile WMS digitaliseert een deel van je WMS en is daarmee gericht op het reduceren van fouten.

StoryPoint – StoryPoint helpt je bij het managen van resources. Met deze applicatie houdt je deze in controle en zorg je voor een goede workload voor nu en in de toekomst.

Time and Billing – Met Time and Billing van SimCrest registreer je eenvoudig het werk bij klanten van je resources en factureer je gemakkelijk de gemaakte uren.

Traditional Chinese Language for Hong Kong – Deze applicatie maakt het mogelijk de interface te veranderen in traditioneel Chinese taal, die niet standaard is meegenomen in Business Central.

TrueCommerce EDI and eCommerce (NA) – TrueCommerce EDI and eCommerce (NA) is een zeer complete EDI en eCommerce oplossing voor Business Central. Het helpt je bedrijf in de breedste zin van het voor; van EDI tot voorraadbeheer, tot eCommerce etcetera.

USL G/L Report Writer – Met deze handige tool bouw je eenvoudig en snel financiële rapporten. Dit is te genereren per account, accounttype en dimensie.

Op dit moment staan er 234 applicaties in de Appsource (!). Wil jij meer weten over de applicaties in de Microsoft Appsource? Neem dan gerust contact op met Blisss!

Nieuwsoverzicht

Geplaatst op 6 maart 2019