Vier dingen over Office 365 die je nog niet wist

Moderne, bewezen technologie. Dat heb je nodig om jouw organisatie te digitaliseren en werknemers te voorzien van een digitale werkplek. In ons vorige artikel schreven we dat Office 365 tot een van de mogelijkheden toe behoort. Je bent daarmee in één keer voorzien van alle zakelijke toepassingen in de cloud. In de verschillende pakketten vind je jouw vertrouwde applicaties, zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook. Maar wist je dat die wereld veel groter is?

De zakelijke toepassingen van Office 365

De wereld is veel groter dan dat. Dat klopt! Naast je vertrouwde applicaties voor documentverwerking en mail zijn er ook toepassingen voor opslag, notities, sites, intranet, skype en nog veel meer. Eén van de voordelen is dat je in de cloud werkt en altijd up-to-date software tot je beschikking hebt. Op onze Office 365 pagina lees je meer over deze toepassingen. En wist je trouwens dat:

  1. Ontelbaar aantal apparaten, ‘slechts’ 5 gebruikers tegelijk.

Met Office365 heb je niet alleen het recht om de software op een apparaat te laten draaien. Er zit geen begrenzing op het aantal apparaten of het soort apparaten. Wel moet je er rekening mee houden dat je maar op 5 apparaten tegelijk ingelogd kan zijn. Maar laten we eerlijk zijn, dat haal je toch wel?

  1. Samenwerken in de cloud. Nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Automatisch opslaan, gemakkelijk taken toewijzen in documenten aan collega’s en zien wat collega’s hebben aangepast. Het gaat zelfs zo ver dat je tegelijkertijd in hetzelfde document kan werken. Mochten er zaken zijn aangepast en ben je benieuwd wat de vorige versie was en welke collega er aan heeft gewerkt? Dit zoek je dan gemakkelijk op in de versiegeschiedenis. De voordelen van de cloud zijn er in grote getalen.

  1. Altijd voorzien zijn van de laatste versie

Omdat Office 365 bij Microsoft wordt gehost ben je altijd voorzien van de laatste versie. Je zult de updates dagelijks ervaren. Echter zul je niet altijd voor grote veranderingen staan. Vanuit eerdere versies zien we dat het niet standaard is dat functionaliteiten worden verwijderd. Wel zien we verbeteringen en uitbreidingen langskomen.

  1. Schaalbaarheid

Office 365 is net als andere Cloud producten een schaalbaar product. Dit wil zeggen dat een extra gebruiker met slechts één druk op de knop is toegevoegd of verwijderd. Je betaalt dus altijd enkel voor wat je nodigt hebt.

Wil je aan de slag met Office365? Neem dan contact op met Blisss en laat je adviseren!

 

Nieuwsoverzicht

Geplaatst op