Trainingen Business Central

Uiteraard voorziet Blisss je ook van verschillende trainingen bij onze software oplossingen. Als specialist in Microsoft Dynamics 365 Business Central kunnen wij jou en je personeel op verschillende onderdelen trainen zodat je op de juiste wijze met de software aan de slag gaat.

Trainingen op locatie voor zowel ERP als Apps

Business Central training voor gebruikers

Werkt jouw organisatie momenteel met ERP-software van Microsoft en wil je jouw medewerkers meer uit het ERP-pakket laten halen? Deze training focust zich op nieuwe Business Central gebruikers. De werknemers worden getraind in de look & feel van het pakket en de basis modules inkoop & verkoop van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Bekijk de trainingsagenda

Benieuwd naar ons trainingsaanbod?

Business Central trainingen. Leer alle in & outs van dit erp pakket van Microsoft

Blisss overleg

In-company trainingen tijdens de implementatie van ERP

Blisss heeft ervaren trainers in dienst die op jouw bedrijf praktische trainingen geven aan jou en je collega’s over Microsoft Dynamics 365 Business Central. Tijdens de trainingen zorgen we dat jouw medewerkers ook echt werken met de (nieuwe) eigen software. De oefeningen zijn zeer praktisch opgezet en toegespitst op de praktijk van jouw eigen bedrijf. De praktijktrainingen zijn naar keuze 1 op 1 of in groepsverband. Het is ook mogelijk om 1 of meer kerngebruikers te trainen zodat deze de training zelf aan het eigen personeel kunnen geven. Voorbeelden van deze praktijktrainingen zijn:

  • De administratie inclusief facturatie en betalingen
  • Aanmaken nieuw artikel tot en met de verkooporder van het artikel
  • Het inkoopvoorstel tot en met de inkooporder
  • Het magazijn van ontvangst, opslag tot verzending
  • Het productievoorstel tot aan de voorraadopslag
  • Planning van de order en de bijbehorende assemblage