Trainingen

Uiteraard voorziet Blisss je ook van verschillende trainingen bij onze software oplossingen. Wij onderscheiden ons met een transparante en open aanpak en hebben gespecialiseerde trainers voor elke software oplossing.

Trainingen op locatie voor zowel ERP als Apps

ERP Training voor gebruikers

Werkt jouw organisatie momenteel met ERP-software van Microsoft en wil je jouw medewerkers meer uit het ERP-pakket laten halen? Deze training focust zich op nieuwe Business Central gebruikers. De werknemers worden getraind in de look & feel van het pakket en de basis modules inkoop & verkoop van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Bekijk ons trainingsaanbod voor gebruikers

ERP Training voor consultants

Ben jij een Microsoft partner en wil jij graag dat jouw consultants op een succesvolle wijze ERP kunnen implementeren bij jouw klanten? In deze training delen wij onze kennis door middel van praktisch ingestelde klassikale trainingen. De trainingen richten zich op zowel nieuwe als ervaren consultants. Tijdens de training behandelen we alle modules van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

Bekijk ons trainingsaanbod voor consultants

Power BI Bootcamp

Naast het afnemen van Power BI kun je bij Blisss ook terecht voor Power BI trainingen. Dit kan een training zijn bij jou op kantoor, maar ook een training samen met andere klanten van ons.

Onze specialisten leggen je graag uit hoe je jouw eigen rapportages kunt maken en onderhouden.

 

Lees meer over onze Power BI trainingen

Blisss medewerkers

Blisss overleg

In-company trainingen tijdens de implementatie van ERP

Blisss heeft ervaren trainers in dienst die op jouw bedrijf praktische trainingen geven aan jou en je collega’s. Tijdens de trainingen zorgen we dat jouw medewerkers ook echt werken met de (nieuwe) eigen software. De oefeningen zijn zeer praktisch opgezet en toegespitst op de praktijk van jouw eigen bedrijf. De praktijktrainingen zijn naar keuze 1 op 1 of in groepsverband. Het is ook mogelijk om 1 of meer kerngebruikers te trainen zodat deze de training zelf aan het eigen personeel kunnen geven. Voorbeelden van deze praktijktrainingen zijn:

  • De administratie inclusief facturatie en betalingen
  • Aanmaken nieuw artikel tot en met de verkooporder van het artikel
  • Het inkoopvoorstel tot en met de inkooporder
  • Het magazijn van ontvangst, opslag tot verzending
  • Het productievoorstel tot aan de voorraadopslag
  • Planning van de order en de bijbehorende assemblage

Doe een trainingsaanvraag!

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.