Software voor zakelijke dienstverleners

Slechts één systeem die jouw projectadministratie volledig ondersteunt. Van jouw planning tot urenregistratie, tot het opslaan van projectdossiers en facturatie. De software van Microsoft en expertise van Blisss helpt zakelijke dienstverleners bij het automatiseren van de bedrijfsprocessen.

Download gratis Whitepaper voor zakelijke dienstverleners 

Binnen tijd en budget een project opleveren

Altijd en overal inzicht in je data 

Beter samenwerken met je team

Integratie met andere systemen

Business Central als fundament voor de bedrijfsvoering van jouw projectorganisatie

Met ERP-software van Microsoft krijg jij weer grip op de projectadministratie. Of het nu gaat om eenvoudige urenregistratie, projectplanning, financiën, verlofaanvragen. Met de ondersteuning van Blisss zorg je dat dit tot in de puntjes geregeld is.

Alles is ondergebracht in één systeem. Daardoor is jouw team efficiënter en kunnen ze beter samenwerken. Zo houd jij meer tijd over om toegevoegde waarde te leveren aan jouw klanten. Doordat je altijd inzicht hebt in de cijfers kun je tijdig bijsturen indien nodig.

Lees meer over Business Central voor zakelijke dienstverleners

Business central demonstratie

Overzicht van onze oplossingen voor zakelijke dienstverleners

Business Central is het fundament. Daarnaast bieden wij extra modules aan die naadloos aansluiten op het ERP-systeem. Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden.

Inkoop verkoop orders

Blisss biedt de module Projecten + aan. De toevoegingen hiervan op de standaard bieden inzicht, eenvoud, ritten- en kilometerregistratie en diverse rapportages.

Visuele planning

Om Jouw project, productie en/of serviceorganisatie in control te houden kan een visuele, flexibele planning niet ontbreken. Om deze reden biedt Blisss een uitgebreide grafische planning, waarmee op alle niveaus gepland kan worden. Denk hierbij aan het plannen van taken, werktaken, projectplanningsregels en uw resources.

rapportages met powerbi

Altijd op de hoogte zijn van de belangrijkste KPI’s van jouw project? Met Power BI bewaar je direct het overzicht in een overzichtelijk interactief dashboard. Deze data komt rechtstreeks uit het ERP-systeem. Zo kun je op ieder moment controleren of alles nog volgens plan verloopt. Zo niet kun je tijdig bijsturen.

Het declareren van bonnetjes was nog nooit zo gemakkelijk dan door gebruik te maken van de expensemanagement app.

Hoe digitaal is jouw projectorganisatie?

Weet je nog, toen je net startte met jouw onderneming? Met één computer, een Office-pakket en een boekhoudsysteem ging het toen prima. Inmiddels is die onderneming gegroeid naar 20 medewerkers. De verwachtingen van klanten zijn veranderd en daar wil je met jouw dienstverlening op inspelen. In deze Whitepaper lees je:

✅ Hoe blijf je competitief in deze snel veranderende wereld?
✅ Hoe krijg je meer inzicht in alles wat speelt in het bedrijf?
✅ Hoe kun je als projectmatig bedrijf sneller en efficiënter te werk gaan?

Download gratis Whitepaper

 

 

Klantcase Vindsubsidies

Zoals de naam al doet vermoeden helpt Vindsubsidies innovatieve organisaties met subsidies. Ambitieuze plannen zetten ze om naar de realiteit. Het is hun drijfveer om vandaag mee te werken aan de wereld van morgen.

Zelf is het ook een innovatie speler op het gebied van digitalisering. Maar liefst 80 professionals werken op wekelijkse basis met Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dankzij de gestroomlijnde bedrijfsprocessen kunnen ze nog efficiënter te werk gaan.

Lees hier de volledige klantcase

Bekijk hieronder een aantal van onze opdrachtgevers die actief zijn in de zakelijke dienstverlening

Bereken jouw prijs snel en gemakkelijk

Wil je weten welke investering er ten grondslag ligt wanneer je kiest voor Microsoft Dynamics 365 Business Central? Doorloop dan de stappen uit de prijscalculator van Blisss. Je bent gebaat bij een goed advies en wij helpen je graag verder bij jouw oriëntatie als zakelijke dienstverlener.

Bereken jouw prijs hier

Benieuwd naar subsidieaanvragen die van toepassing zijn bij digitaliseringstrajecten? Neem contact met ons op.

Contact

Wil jij graag een demonstratie van Microsoft Dynamics 365 Business Central?

 

Ja, ik wil graag een demonstratie aanvragen