Sales Oplossingen

Vertegenwoordigers hebben vaak de wens om een vrije functie te hebben en zo min mogelijk te hoeven registreren. Echter, als manager mist u mogelijk het inzicht in het salesproces, openstaande offertes en klantkansen. Hierdoor is de kans groot dat er klantkansen gemist worden.

Zo veel mogelijk resultaat en zo min mogelijk administratieve werkzaamheden: dat is onze filosofie. Met onze sales oplossingen brengt u de informatie naar de juiste plek en profiteert u van een optimaal samenspel tussen klant, vertegenwoordiger, manager en binnendienst.

                     •   Eenvoudige Sales Oplossingen   •   Persoonlijke service    •   Grip op verkoopkansen

30 dagen gratis proberen

Efficiënte salesplanning

Met de salesoplossing maakt u een efficiënte salesplanning op basis van urgentie, de locatie van klanten en de ingestelde bezoekfrequenties.

Mis nooit meer een verkoopkans

Door het beantwoorden van 4 vragen na elk verkoopgesprek heeft u altijd en overal scherp inzicht in de openstaande offertes, klantkansen en openstaande taken.

Automatische sales rapportages

Ontvang per mail of in Power BI sales rapportages die zeer toegankelijk zijn en daadwerkelijk gelezen worden.

IK WIL EEN DEMO

Een simpele sales oplossing mét professionele ondersteuning.

Wij geloven in de combinatie van automatiseren en organiseren. Daarom leveren we niet alleen een sales oplossing, maar ook de kennis om uw salesproces slim in te richten. De sales oplossingen van Blisss zijn ontwikkeld vanuit de gedachte dat eenvoud het beste werkt. 

 

Vertegenwoordigers die veel buiten de deur werken, zijn vaak veel meer geholpen met een simpel systeem dan een uitgebreid systeem. Dankzij onze sales oplossingen weten zij precies wie wat wanneer nog moet doen, welke klanten bezocht zijn en welke klanten nog bezocht moeten worden. Alle informatie om goed voorbereid het gesprek in te gaan vinden zij in onze sales oplossing op hun tablet, mobiel of laptop (desktop). U ontvangt dagelijks de voortgang bij de klanten via het automatische dagrapport in uw mail of op uw app. Zo heeft u alle middelen bij de hand om uw analyses er op los te laten en uw gehele team aan te sturen. Tevens zijn onze sales oplossingen te koppelen aan vrijwel alle ERP-systemen.                                      

Wij kunnen het zelf wel zeggen…

Maar waarschijnlijk bent u ook benieuwd naar de meningen en gebruikerservaringen van onze gebruikers. Via het filmpje hiernaast delen ze de ervaringen met u.

 

“De sales oplossingen zijn makkelijk en vriendelijk in gebruik .”

Laat mij ook zien hoe het werkt!

Meedenken met klanten zoals geen ander dat doet.

Door onze jarenlange ervaring met CRM Software weten wij als geen ander wat er bij een CRM-implementatie komt kijken. Een implementatie gaat veel verder dan alléén de software. Het vraagt ook om het enthousiasmeren van uw commerciële medewerkers om ervoor te zorgen dat zij met plezier met de verkoopapp gaan werken.

Daarom organiseren we klantendagen om ervaringen te delen met andere gebruikers, sluiten we desgewenst aan bij uw verkoopoverleg en delen we gebruikerstips door middel van fraaie instructiefilmpjes of praktijktrainingen voor uw bedrijf. En mocht u er even niet uit komen, dan kunt u altijd rekenen op onze professionele support afdeling.

 

Sfeerimpressie van onze klantendag.

Blisss organiseert meerdere keren per jaar een klantendag. Deze klantendag staat volledig in het teken van het delen van tips en ervaringen door onze klanten. Alhoewel de klanten werkzaam zijn in verschillende branches, zit er vaak veel overlap in de verkoopprocessen. Door deze ervaringen uit te wisselen, komt u tot inzichten waar u anders misschien zelf nooit op gekomen was. Bekijk hiernaast de sfeerimpressie van onze klantendag.

MEER WETEN OVER BLISSS

Gratis 30 dagen proberen

Wilt u onze sales oplossingen eerst zelf proberen?
Vraag dan een proefaccount aan: dan kunt u de sales oplossing 30 dagen gratis en vrijblijvend proberen.

Proefaccount Verkoopapps

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eerst een demo ontvangen?

Wilt u een demo van onze sales oplossing?
Vraag dan een vrijblijvende demo aan. Dan kunt u zelf zien hoe de sales oplossing werkt.

Demo Verkoopapps

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.