Salesflow: Relatiebeheer software voor meer omzet en overzicht

✓Gebruiksvriendelijk CRM   ✓Ideaal voor salesteams   ✓Goede relaties opbouwen   

 

Eindelijk goede relaties opbouwen met je klanten

Op zoek naar relatiebeheer software om je klantrelaties te onderhouden en uit te bouwen? Dan biedt Salesflow CRM de oplossing. Met de klantenbeheer software van Salesflow bouw je structureel aan sterke relaties met je afnemers. Zo krijgen je klanten de aandacht krijgen die ze verdienen en kun jij structureel meer omzet halen uit je klantenbestand. Salesflow biedt je:

Klantinformatie altijd en overal inzichtelijk met de CRM app
Al je verkoopkansen in één overzicht
Suggesties voor bezoekafspraken op de geïntegreerde routeplanner
Melding als een klant te lang wacht op een contactmoment
Automatische gegenereerde klant- en verkooprapportages

   

CRM

Prijzen CRM applicatie

Wil je weten wat de investering is voor de Salesflow? Vul de CRM behoeftebepaler in en ontvang direct een prijsindicatie op maat of kies voor een snelle prijsberekening.

   

 

relatiebeheer software

Zo zorgen we ervoor dat je maximaal verkoopresultaat haalt met Salesflow

Bij Blisss weten we met meer dan 10 jaar ervaring in de wereld van CRM als geen ander wat er komt kijken bij de implementatie van relatiebeheer software. Daarom zorgen we ervoor dat je salesteam zo snel mogelijk enthousiast wordt over Salesflow en er direct mee aan de gang kan. Zo is de kans op verkoopsucces het grootst.

We beginnen met een praktische training op locatie waarin de gebruikers stap voor stap leren Salesflow te gebruiken om hun klantrelaties te beheren. Vervolgens komen we periodiek langs om persoonlijke begeleiding te geven en staan we altijd voor je klaar wanneer je vragen hebt. Zo heb je altijd een partner aan je zijde die jou en je salesteam stimuleert maximaal verkoopsucces te behalen.

Anderen over Salesflow

‘’Het grootste voordeel aan de Salesflow ten opzichte van andere CRM systemen is dat het veel eenvoudiger is in gebruik voor mij, maar vooral ook voor de mensen die ermee moeten werken.’’

Jeroen Doornbosch – Directeur Projectvloeren Nederland

Zien wat de Salesflow jou aan extra omzet oplevert?

Wat zijn de voordelen van relatiebeheer software?

De voordelen van relatiebeheer software zitten in meerdere aspecten. Zo vormen de automatische contactherinneringen en bezoeksuggesties het perfecte geheugensteuntje om klanten en prospects niet te vergeten. Verkopen en relaties beheren blijft mensenwerk. Het is voor je verkopers dus ontzettend fijn dat ze een stok achter de deur hebben die ze helpt klanten voldoende aandacht te geven.

Daarnaast is het met relatiebeheer software mogelijk om je klantenbeheer naar een nóg hoger niveau te brengen. Door informatie in één overzichtelijk systeem op te slaan, krijg je de mogelijkheid om per klant te documenteren wat communicatievoorkeuren zijn, waar verkoopkansen liggen en wat je eerder met elkaar hebt afgesproken in een bezoekverslag. Zo krijg je handvatten om beter met je klanten te communiceren en om op het juiste moment verkoopkansen te benutten.

klantenbeheer software

relatiebeheer systeem

Waarom is relatiebeheer software zo belangrijk?

Veel salesteams leven van order naar order. Het contact met relaties wordt pas opgepakt wanneer klanten een vraag hebben of aankoop willen doen. Het contact is reactief. En dat is een gemiste kans. Want met een dergelijke manier van werken is de kans groot dat je klant op een zeker moment voor de concurrent kiest die wél de gewenste aandacht schenkt en regelmatig contact opneemt.

Door met behulp van klantenbeheer software consequent contact te onderhouden met je klant, ben je sneller in staat om verkoopkansen op te merken en te benutten. Daarnaast zorgt een pro-actieve houding richting je relaties voor meer klanttevredenheid en houd je met relatiebeheer software zicht op je verkooppijplijn. Zo ben je nooit te laat wanneer een verkoopkans zich voordoet. En krijgt de klant een glimlach op zijn gezicht wanneer je op precies het juiste moment belt.

Zien hoe de Salesflow jou helpt om al je verkoopkansen te pakken?