VVB Husan

Mijn Excelrapporten zijn nu echt geprofessionaliseerd!

Onze vertegenwoordigers maakten voorheen elke maandagmorgen in Excel een verslag van hun werkzaamheden van de vorige week. Hierin kon ik zien welke klanten we allemaal hadden bezocht, welke interne werkzaamheden we hadden verricht en hoeveel tijd hier in totaal mee gemoeid was.

Ik blijf echter altijd rondkijken, want als ondernemer wil ik dat mijn mensen zo efficiënt mogelijk te werk gaan. Toen ik voor de eerste keer over de Salesflow hoorde raakte ik direct enthousiast. Het klonk als een oplossing die onze vertegenwoordigers veel tijd zou besparen en ik zou elke week nog een uitgebreidere rapportage ontvangen dan dat ik al ontving in het Excelformaat.

In mei 2013 zijn we uiteindelijk begonnen met de testperiode van de Salesflow. Na wat kleine opstartperikelen maken we naar volle tevredenheid gebruik van de Salesflow. Het fijne aan de samenwerking met Blisss Verkoop Apps is dat ze luisteren naar onze opmerkingen en deze zoveel mogelijk mee proberen te nemen in de doorontwikkeling van het product.

 

Over VVB HUSAN

Samen met de professionele schilders en verfspuiters zetten wij ons in voor het beschermen en verfraaien van ruimtes en objecten. Om onze doelgroep hierbij optimaal van dienst te kunnen zijn bezitten wij over een uitgebreid distributienetwerk in Brabant en Limburg. Met 12 vestigingen is er altijd wel een vestiging bij u in de buurt. Omdat wij graag uw partner zijn voor al uw verf en coating vraagstukken hebben wij onze dienstverlening verdeeld in 4 groepen. Ieder onderdeel heeft eigen specialisten die de kennis hebben om u steeds op de beste manier te adviseren en te ondersteunen.

Corné Geerts, Directeur VVBHUSAN

VVB-Husan Klant Blisss Verkoopapps