CKV Plastics

Al ruim twee jaar werkt CKV Plastics met Naviplast. Het sympathieke familiebedrijf uit Sprundel is destijds in de Naviplast trein gestapt met als doel om gefaseerd te groeien naar het werken in één omgeving.

“Stap voor stap” Ron Castelijn, directeur van CKV spreekt: “onze passie ligt bij de matrijzen, producten en machines, maar tegenwoordig moet je veel bijhouden. Zeker als je zoals ons bedrijf groeit speelt de administratieve kant een grote rol. Wij kwamen vanuit de situatie dat wij meerdere softwarepakketten gebruikten, en hebben met Blisss een plan gemaakt om stap voor stap te groeien naar die éne geïntegreerde omgeving.”


“Profiteren van de ontwikkelingen”
 Met de samenwerking met Blisss kan CKV Plastics handig gebruik maken van branche specifieke ontwikkelingen. Ron: “zo zijn we nu een klachtenregistratie aan het testen, die is door Blisss ontwikkeld voor spuitgieterijen. En dat zie je ook aan de functionaliteit. Zo kun je met je tijd mee blijven gaan zonder dat je alle ontwikkelkosten voor je eigen rekening hoeft te nemen.

“Over CKV Plastics” CKV plastics is opgericht in 1982 en vertoont al jaren stabiele groei in omzet, aantal machines, gebouwen en personeel. Uitgangspunten zijn om te werken met nieuwe technologie en te automatiseren daar waar mogelijk. Bij CKV spelen betrouwbaarheid en eerlijkheid een centrale rol in alle relaties. Alle mogelijke thermoplasten kunnen bij CKV verwerkt worden, waarbij het specialisme van CKV ligt in ThermoPlastic Elastomers (TPE’s) en plastic flenskappen en flensdoppen.

Over Naviplast (Blisss kunststoffensoftware) Wat begon bij een kleine spuitgieterij in Goor (Reggeplast) in 2007, is in enkele jaren uitgegroeid tot een branche gerichte oplossing. Voortbordurend op een ijzersterk fundament van Microsoft Dynamics NAV (Navision), is Naviplast in de loop der tijd uitgegroeid tot een zeer praktisch ingericht ERP pakket voor de kunststof verwerkende industrie. Als branchepartner beschikt Blisss kunststoffensoftware over de kennis die het mogelijk maakt om in korte tijd een ERP implementatie te doorlopen met software waarin u en uw medewerkers zich in herkennen. Termen als “cyclustijden, matrijzen en hotrunners” zijn ons niet vreemd. Bij Blisss kunststoffensoftware werken bedrijfskundigen met verstand van ICT, die zich doel hebben gesteld om alle kunststofverwerkers van Nederland, België en Duitsland op softwaregebied te ontzorgen.

CKV-Plastics klant blisss software