Plinten en Profielencentrale

Onze vertegenwoordigers kunnen snel en handig plannen met de Salesflow

Al zo’n vijf jaar werkt onze verkoopafdeling met veel plezier met de Salesflow. We zijn in eerste instantie begonnen met een versie waarin veel maatwerk zat, maar toen we eenmaal de nieuwste ontwikkelingen hadden gezien hebben we besloten om over te stappen naar de basisversie waar alle klanten van Blisss CRM voor sales mee werken.

Het fijne aan de Salesflow is dat onze vertegenwoordigers hun planning snel en efficiënt kunnen maken. Ze geven aan naar welk rayon of postcodegebied ze die dag gaan en de Salesflow vertelt hen welke klanten zich in dat gebied bevinden. We slepen al deze klanten de agenda in en lukt het niet om een klant te bezoeken? Dan plannen we die snel en simpel door middel van het trappelende klanten systeem van de Salesflow.

Ook een pluspunt aan de Salesflow zijn de verkooprapportages voor het management. Zo zijn we elke dag in één oogopslag op de hoogte van wat onze mensen met de klanten hebben besproken. Daarnaast is de samenwerking met Blisss als softwarepartner erg prettig. We hebben ook ons Microsoft Dynamics NAV werk uitbesteed aan Blisss ERP Projecten en dit gebeurt allemaal naar volle tevredenheid. We hopen dan ook dat we nog lang van de mooie producten en fijne service van Blisss gebruik zullen maken.

Over Plinten en Profielencentrale

Graag willen wij ons houden aan wat wij u beloven, zowel in assortiment als in service. Als ondernemer bent u immers niet alleen geïnteresseerd in wat u koopt, maar ook hoe u het koopt. Daarom kunt u naast bestellen via onze brochure ook 24 uur per dag bestellen via onze webshop op www.plintenenprofielencentrale.nl. Uiteraard is deze alleen toegankelijk voor u als klant van PPC.

Peter Klaasen, Algemeen directeur Plinten en Profielen Centrale