Matchability

Alle verkoopkansen in één oogopslag

We kregen een heldere uitleg van de mogelijkheden en onze klanten werden in no-time vanuit Excel ingelezen. Het leukste aan de Salesflow vind ik ‘de vier vragen’ die je aan het eind van een (bel-)afspraak beantwoordt. Vier eenvoudige vragen waarmee je de kern van het verkoopgesprek razendsnel vastlegt. Deze samenvatting wordt automatisch gerapporteerd aan ons én onze managementleden. Zo is iedereen perfect op de hoogte.

De Salesflow laat in één oogopslag zien welke salesacties nog openstaan. Als een actie een rode kleur heeft, dan betekent dit dat een rappe actie richting deze klant gewenst is. Super handig, want we willen geen kans onbenut laten om een nieuwe klant te verwelkomen. Een wens van mij is nog dat de salesacties niet alleen in de Salesflow maar ook in je Outlook-agenda zichtbaar zijn. Het fijne aan het enthousiaste en zeer behulpzame team van Blisss is dat ze deze wens meteen meenemen in de verdere ontwikkeling van een nu al zeer sterk CRM pakket. Ik kan de Salesflow absoluut aanbevelen!

 

Over Matchability

Als projectbegeleider bij Matchability ontzorg ik woningcorporaties op project- en detacheringsbasis op het gebied van financiën. Werk dat, vaak als gevolg van gewijzigde wet- en regelgeving, naast het dagelijkse werk van corporatiemedewerkers komt. We onderscheiden ons van andere detacheringsbureaus in de corporatiesector omdat we uitsluitend met jonge, ondernemende hbo+’ers werken die wat uurtarief betreft nauwelijks duurder zijn dan een interne medewerker. Potentiële klanten benaderen we soms via warme acquisitie, maar veel vaker acquireren we koud. Met vierhonderd corporaties waar we onze acht verschillende diensten willen aanbieden, bestaat het gevaar dat je het overzicht van je salesacties al snel verliest. We hadden behoefte aan een programma dat al onze belacties, afspraken, gespreksverslagen en verkoopkansen vastlegt. Na een zorgvuldige afweging en de enthousiaste reacties van gebruikers, hebben we voor de Salesflow gekozen. Nog geen week later verzorgde Blisss een soepele implementatie van de Salesflow voor onze onderneming.

Niels van den Aker

Directeur en mede-eigenaar Matchability

Matchability klant Blisss Verkoopapps