Hoogendoorn

Gegevens op één plek invullen door de koppeling met Agro IT

In september 2014 zijn wij aan de slag gegaan met de Salesflow crm app. De voornaamste reden voor ons om te kiezen voor deze app was de koppeling met ons huidige software pakket, Agro IT. Door deze koppeling hoeven gegevens niet twee keer worden ingevuld en kunnen ketenafspraken met bezoekfrequenties eenvoudig worden overgenomen uit het systeem.

De buitendienst vulde eerst alleen afspraken, mededelingen en notities in op de Salesflow maar sinds kort beginnen we ook meer te werken met de verkoopkansen module. Het dashboard en de rapportages uit de Salesflow geven goede inzichten in de verkoop waardoor het management en de binnendienst goed toezicht kunnen houden op de kansen in de verkoop.

 

Over Hoogendoorn Houten

Hoogendoorn Houten heeft door de jaren heen een goede reputatie opgebouwd op het gebied van landbouwmechanisatie, tuin- & parkmachines, constructie en stalinrichting. Vanuit een mooie en ruime locatie in het centraal gelegen Houten leveren 17 toegewijde medewerkers een veelzijdig productenpakket van nieuwe en gebruikte machines, onderdelen en vakkundige service.

Hoogendoorn klant Blisss Verkoopapps