GroeNoord

Salesflow gekoppeld aan de software van Agro IT

Sinds juli 2015 werken wij met de Salesflow van Blisss Verkoop Apps. Hiervoor werkten wij met een zelf ontwikkeld CRM systeem op de tablet waarin onze vertegenwoordigers enkel hun verkoopgesprekken verwerkten. De Salesflow geeft onze vertegenwoordigers nu veel nuttige informatie. Deze informatie kan ook eenvoudig worden uitgedraaid in de vorm van rapportages.

Wat wij belangrijk vinden aan de Salesflow is de goede koppeling met de software van Agro IT. Dit is onze voornaamste reden geweest om met Blisss CRM voor sales te gaan samenwerken. De Salesflow is ook nog eens eenvoudig te gebruiken naast andere apps tijdens verkoopgesprekken.

Over GroeNoord
GroeNoord is een mechanisatiebedrijf wat in 2011 is ontstaan uit 3 familiebedrijven. Door de krachten en kennis te bundelen probeert GroeNoord zijn klanten zo goed mogelijk te bedienen. In 2011 is GroeNoord officieel dealer van John Deere in geheel provincie Groningen, Drenthe en een deel van oost Friesland geworden. Met de 7 vestigingen probeert GroeNoord dicht bij de klant te blijven en met de inzet van 105 deskundige medewerkers proberen we de service te optimaliseren.

Meer informatie op www.groenoordbv.nl

Groenoord klant blisss software