Dumocom

Ik ben Andre van der Loo en ik ben directeur van Dumocom. Bij Dumocom produceren we pet flessen. Wij hebben Naviplast aangeschaft omdat het geïntegreerd werkt, en ik uit een situatie kwam van meerdere oplossingen en Excel sheets om de zaken te regelen. Daarnaast groeien wij hard en had ik hard behoefte aan goede grip op de kostprijzen. Naviplast biedt dat, dankzij het geïntegreerde karakter.

Goede rapportages

Het meest prettig aan Naviplast vind ik dat ik er zelf zo flexibel mijn informatie uit kan halen. Via Excel kan ik allerhande rapportages draaien, dat zorgt er echt voor dat ik op basis van cijfers mijn beslissingen kan onderbouwen. Daarnaast vind ik het fijn dat het rol gebaseerd werkt, en er middels “bakjes” met orders omgegaan wordt. Zo belandt niets tussen wal en schip!

Implementatie
De implementatie verliep echt uitstekend ,we hebben volgens mij het wereldrecord ERP implementatie gevestigd, door het geheel in 2 maanden live te zetten. Uiteraard hebben we daarna nog wel enkele maanden aan finetuning gedaan. Het project verliep zoals in elk project: met ups en downs. Het contact met Blisss en de snelheid van handelen is wel altijd goed geweest.

Voordelen

De (financiële) voordelen zijn vooral dat ik zie wat er in mijn bedrijf gebeurt, en dat ik beslissingen met cijfers kan onderbouwen. Dat geeft mij rust en zorgt ervoor dat wij door kunnen groeien. Ik moet er niet aan denken om de huidige orderomvang met onze oude software te moeten afhandelen. Wij kunnen nu met hetzelfde aantal mensen als toen vele malen meer aan.

Wensen voor de toekomst

In de toekomst wil ik nog gaan kijken naar de koppeling met het machinepark, zodat ik ook vanuit huis met een iPad kan volgen wat er in de fabriek gebeurt. Daarnaast wil ik goed grip houden op actuele cyclustijden en gaan we ervoor zorgen dat de kwaliteitscontrole volledig papierloos gaat werken.

Al met al dus een goede beslissing om met Blisss in zee te gaan!

Dumocom klant blisss software