Broekens

Salesflow geeft structuur in de verkoop

Wij ervaren onze samenwerking met Blisss als prettig. We kwamen de jongens van Blisss op het juiste moment tegen. Wij hadden namelijk behoefte aan een CRM systeem dat meer structuur gaf in de verkoop. Na onze eerste afspraak met Julian Zwart hadden we meteen een goed gevoel bij deze partij. Al snel trokken we de conclusie dat het ERP-systeem van Microsoft Dynamics NAV te ingewikkeld was voor de verkoop, daarom zochten we iets dat makkelijker in gebruik was met niet al te veel poespas.

Het werken met tablets sprak ons aan. Met de Salesflow kunnen we gemakkelijk en snel onze afspraken afhandelen via de tablet. Tevens krijgen we iedere dag overzichtelijke rapportages met de informatie uit de afspraken van de voorgaande dag. Niet alleen voor ons geeft dit meer structuur. Vanuit New Holland werd ook gevraagd naar meer structuur in ons verkoopproces, de CRM applicaties van Blisss hebben hier goed bij geholpen.

 

Over Landbouwmechanisatiebedrijf Broekens

Landbouwmechanisatiebedrijf Broekens is dealer, importeur en groothandel van landbouwmachines en onderdelen daarvoor. Wij werken samen met toonaangevende bedrijven uit verschillende Europese landen. Bij mechanisatiebedrijf Broekens bent u als veehouder, akkerbouwer, loonbedrijf, aannemer of openbare instelling van harte welkom.

DG-Grootverbruik klant blisss verkoopapps