Bato Plastics

“Niet meer alles op drie plekken zoeken” 
Na een zorgvuldige selectieprocedure heeft ook Bato Plastics uit Zevenbergen besloten te gaan werken met Naviplast, het branchegerichte softwarepakket van Blisss kunststoffensoftware. De bestaande software pakketten Leader-MES (productie), Ridder (logistiek) en Exact (financieel) zullen het komende jaar worden vervangen door één oplossing (Naviplast) waarin alle processen geïntegreerd met elkaar werken.

“Natuurlijke orderstroom”
Deze stap valt samen met de wens van directeur Gert-Jan Spierings, waarin orders als natuurlijk door het bedrijf stromen en mensen niet op meerdere plekken naar informatie hoeven te zoeken. De rol gebaseerde opzet van Naviplast past heel goed bij deze filosofie en het aantal handelingen om een order te verwerken zal hierdoor ook sterk dalen.

“Real time sturing op je bedrijf”
Daarnaast is het doel om management informatie (marges, kostprijzen, verkoopaantallen) real time beschikbaar te krijgen. In de huidige situatie kost het veel tijd om deze informatie correct te verzamelen. De basis van Naviplast waarbij vanuit één pakket gewerkt wordt gaat het mogelijk maken dat dit met één druk op de knop direct te zien is.

“Verstandige branche keuze”
Vanuit Blisss kunststoffensoftware verwelkomen wij Bato van harte als nieuwe klant en zien de samenwerking met veel vertrouwen en plezier tegemoet. Dirko Wijers van Blisss kunststoffensoftware sprak trots: “dat een mooi en gerenommeerd bedrijf als Bato Plastics in deze tijd voor onze oplossing kiest maakt mij in alle opzichten trots. Ook op de progressie die ons team en het software pakket gemaakt hebben in de laatste jaren. Het is het bewijs dat onze branchekeuze in 2009 een verstandige is geweest”

Over Bato Plastics:
Bato Plastics is een internationale leverancier van kunststof producten voor onder andere de tuinbouwsector en technische industrie. Tuinbouwproducten worden in huis ontwikkeld, geproduceerd en gedistribueerd. Ook produceert Bato Plastics kunststofproducten voor derden. De kracht achter Bato Plastics is een team van 30 enthousiaste professionals. Hun no-nonsense werkwijze, jarenlange ervaring en hoge opleidingsniveau garanderen het beste eindresultaat.

Over Naviplast (Blisss kunststoffensoftware)
Wat begon bij een kleine spuitgieterij in Goor (Reggeplast) in 2007, is in enkele jaren uitgegroeid tot een branche gerichte oplossing. Voortbordurend op een ijzersterk fundament van Microsoft Dynamics NAV (Navision), is Naviplast in de loop der tijd uitgegroeid tot een zeer praktisch ingericht ERP pakket voor de kunststof verwerkende industrie. Als branchepartner beschikt Blisss kunststoffensoftware over de kennis die het mogelijk maakt om in korte tijd een ERP implementatie te doorlopen met software waarin u en uw medewerkers zich in herkennen. Termen als “cyclustijden, matrijzen en hotrunners” zijn ons niet vreemd. Bij Blisss kunststoffensoftware werken bedrijfskundigen met verstand van ICT, die als doel hebben klanten op alle mogelijke manier te ontzorgen.