Almat Laren

Door de Salesflow missen we geen enkele verkoopkans.

Wat wij prettig vonden aan de samenwerking met Blisss Verkoop Apps, is dat één van hun vertegenwoordigers direct langs kon komen voor een demonstratie en daarna hebben ze ons ook binnen no time aan de slag geholpen met de Salesflow. We kregen in eerste instantie de mogelijkheid om de Salesflow een maand uit te proberen, maar na een paar weken was ik al overtuigd van de meerwaarde van het product en heb ik besloten om definitief aan de slag te gaan met de Salesflow.

Door het gebruik van de Salesflow missen we geen enkele verkoopkans meer bij onze klanten. Daarnaast kunnen mijn vertegenwoordigers eenvoudig en snel elkaar op de hoogte brengen van kansen die er liggen bij onze klanten en kunnen ze ook hun collega’s op de zaak snel op de hoogte brengen van wat er moet gebeuren bij onze klanten.

De Salesflow levert ons veel voordeel op en we zijn er erg enthousiast over. Ik heb al meerdere collega mechanisatiebedrijven geïnformeerd over de mogelijkheden van de app en er zijn al twee collega bedrijven van ons ook aan de slag met de Salesflow. Daarnaast heb ik onze ERP leverancier op de hoogte gebracht van de Salesflow en beide partijen hebben vorig jaar een gezamenlijke oplossing op de markt gebracht, de Agro IT Salesflow, zodat nog veel meer van onze collega’s ook de voordelen van de Salesflow kunnen ervaren.

Ik ben er trots op dat ik één van de pioniers in onze branche was voor een pakket als de Salesflow.

 

Over Almat Laren

Een veelzijdig mechanisatie bedrijf gevestigd in het Gelderse Laren. Wij bieden u een compleet programma aan producten en diensten op het gebied van mechanisatie. Almat Laren is onderverdeeld in vier vakgebieden. Ieder vakgebied heeft zijn eigen verkoop- en monteursteam. Hierdoor zijn wij gespecialiseerd in de  verkoop, verhuur, onderhoud en keuring van nieuwe en gebruikte machines.

Gerko Roekevisch, algemeen directeur Almat Laren

Almat Laren klant blisss verkoopapps