Referenties

In de afgelopen 15 jaar heeft Blisss Software meer dan 100 bedrijven begeleid op hun pad naar digitale transformatie met behulp van Microsoft’s krachtige ERP-oplossing. Ontdek hier enkele inspirerende klantverhalen die de impact en voordelen van digitalisering met Business Central laten zien.

De opdrachtgevers waarvoor wij werken

‘Ondanks de anderhalve-meter uitdaging tijdens het coronatijdperk waren we binnen dertien weken live met het nieuwe ERP-pakket. Wij kunnen alleen maar tevreden zijn dat Blisss het project binnen de gestelde tijd en budget heeft opgeleverd.’

                                                                                                Gert Jan de Gier – Directeur

Luijtgaarden

Wij zochten een flexibele en kundige partner die ons kon helpen met ondersteuning op ons ERP-systeem. Wij hadden al diverse leveranciers gesproken, maar de doortastendheid, flexibiliteit en kundigheid van Blisss gaf voor ons de doorslag.’

Kees Snoek – Manager IT Operations

Kwikfit

‘Wij zijn de samenwerking met Blisss aangegaan om Microsoft Dynamics Navision te implementeren als ERP-systeem. Als online retailer zijn koppelingen met partners cruciaal. Samen met Blisss hebben wij in 3 maanden tijd een ERP systeem geïmplementeerd en gekoppeld aan het WMS van ons distributiecentrum, onze Magento webshop en andere verkoopkanalen (o.a. Amazon). Hierdoor kunnen we alle sales registreren in één systeem.’

                                          René Spekschoor – Business Developer Telco Accessories

”Blisss liet Kernfarm zien hoe de vork in de steel zit en wist ons gedurende het hele traject in het gareel te houden.”

Rosemieke Melieste – Business Driver Kernfarm

 

 

Kernfarm

Goliath Games maakt een serieus spel van digitalisering

Eén van onze trotse Business Central-klanten is Goliath Games, een wereldberoemde spellengigant die populaire spellen levert zoals Rummikub en Sequence. Om hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen en wereldwijd succesvol te kunnen leveren, was het cruciaal om hun IT-systeem op orde te krijgen. Als Microsoft Partner hebben wij Goliath begeleid bij de succesvolle implementatie van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dankzij onze samenwerking zijn de uitdagingen waar Goliath mee te maken had opgelost en zijn hun bedrijfsprocessen nu geoptimaliseerd. Wil je meer weten over dit succesverhaal? Lees dan de volledige klantcase.

Download de Goliath Case

Technologie als drijvende kracht voor groei en innovatie

Vindsubsidies is een organisatie die innovatieve bedrijven helpt met het verkrijgen van subsidies en het omzetten van ambitieuze plannen naar realiteit. Als innovatieve speler op het gebied van digitalisering, heeft Vindsubsidies maar liefst 80 professionals aan boord die wekelijks gebruik maken van Microsoft Dynamics 365 Business Central.

In onze samenwerking met Vindsubsidies hebben we hen geholpen hun bedrijfsprocessen te stroomlijnen dankzij deze ERP-oplossing, waardoor ze nu nog efficiënter kunnen werken.

Lees de volledige klantcase

 

Samen navigeren naar een succesvolle digitale toekomst?

Worstel je met achterhaalde software of digitale problemen? Laat het ons weten en we gaan graag vrijblijvend het gesprek eens aan om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Laat het ons weten voor een vrijblijvend gesprek. Samen kijken we hoe we jouw onderneming kunnen versterken met de juiste digitale oplossingen.

Stel je vraag via het contactformulier

Referenties van Blisss de ERP-partner in de ERP software Business Central van Microsoft