Software voor projectorganisaties

Blisss helpt projectorganisaties bij het automatiseren van bedrijfsprocessen. Met behulp van een ERP-systeem en CRM-systeem kunnen projectorganisaties efficiënter te werk gaan.

•   Grip op projecten    •   Grafische planning   •   Integraties mogelijk

Neem contact op

MICROSOFT DYNAMICS 365 BUSINESS CENTRAL

GRIP OP JOUW PROJECTEN

Slechts één systeem dat jouw projectadministratie volledig ondersteunt. Van jouw planning tot urenregistratie, tot het opslaan van projectdossiers tot facturatie. Op alle mogelijke manieren ondersteunt de expertise van Blisss jouw organisatie. Jouw projectmedewerkers en -managers zullen beschikken over actuele gegevens over jouw project, waar bij zij naast plannen, ook een goede voor- en nacalculatie kunnen maken. Op deze  manier ben je in controle en managed je de verwachtingen tussen jouw organisatie en die van jouw klant.

CRM VOOR SALES

MIS NOOIT MEER EEN VERKOOPKANS

Blisss heeft een CRM app ontwikkeld, specifiek om het werk van jouw buitendienstmedewerkers perfect te organiseren. De CRM app helpt hen om een efficiënte salesplanning te maken op basis van urgentie, geografische ligging en de openstaande verkoopkansen. Daarnaast verbetert de app het samenspel tussen de buitendienst, binnendienst en de klant. De app is ontzettend eenvoudig in gebruik waardoor verkopers bij productiebedrijven de app ook écht met plezier gebruiken. Ideaal voor het verkopen van projecten, toch?