Hoe kan Business Central ons helpen bij het beheren van onze projecten en projecttijdregistratie?

Microsoft Dynamics 365 Business Central kan je helpen bij het beheren van jouw projecten en projecttijdregistratie door een aantal specifieke functionaliteiten te bieden:

  1. Projectbeheer: Business Central biedt een project management module die je in staat stelt om projecten te plannen, te monitoren en te controleren. Hiermee kun je taken, mijlpalen, budgetten en resources voor uw projecten beheren en de voortgang ervan volgen.
  2. Tijdregistratie: Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt een tijdregistratie module die je in staat stelt om tijd te registreren voor specifieke projecten, taken of activiteiten. Hiermee kunt je de tijd registreren die medewerkers besteden aan specifieke projecten of taken.
  3. Resourcebeheer: Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt ook functionaliteiten voor resourcebeheer, waarmee je de beschikbaarheid van jouw medewerkers en andere resources kunt beheren en plannen. Hiermee kun je de juiste mensen op de juiste plaats en tijd inzetten voor specifieke projecten.
  4. Rapportages: Microsoft Dynamics 365 Business Central biedt je ook functionaliteiten voor rapportages, zoals projectvoortgangsrapporten, tijdsregistratierapporten en resourcebenuttingrapporten, die je inzicht geven in de voortgang van jouw projecten, de tijdsregistratie van jouw medewerkers en hoe jouw resources worden benut.

Geplaatst op