Ons team 2018-11-13T15:00:22+00:00

Ons team

Blisss kent twee divisies met in totaal zo’n 40 man die ook op ons Nijmeegse kantoor in twee ruimten zijn ondergebracht: een groep ERP deskundigen en een groep met applicatie- en appbouwers. We zijn een jong bedrijf, de gemiddelde leeftijd ligt onder de dertig jaar. Onze medewerkers hebben een hoge drive en een frisse blik. We kennen hier flexibele werktijden, aansluitend op de persoonlijke levensstijl van iedereen. En het bevordert de continuïteit naar klanten ook nog eens.

 

Hallo, Ik ben Dirko, commercieel verantwoordelijk bij Blisss. Als mede-oprichter ben ik vanaf de eerste minuut betrokken bij dit mooie en snelgroeiende bedrijf. Ik heb heel de rit van startup naar volwassen bedrijf genoten. In deze jaren hebben wij een geheel eigen cultuur ontwikkeld, waar ik nog het meest trots op ben. Dan denk ik aan het enthousiasme en de energie die je gewoon voelt als je ons kantoor binnen loopt, en de diepgewortelde missie om de zaken zo simpel mogelijk te houden.Persoonlijk kun je mij altijd wakker maken voor een potje voetbal, een lekker biertje in de kroeg of een mooie ski-vakantie, en ben ik in mijn vrije tijd trots vader van drie prachtige zonen.

 

Hallo, ik ben Janneke van der Mark. En ben sinds 1 maart 2016 werkzaam als commercieel medewerker in de binnendienst. Naast mijn werk bij Blisss, ben ik ook nog parttime werkzaam in de handelsonderneming van mijn broer. Mijn grote hobby is voetbal. Ik heb zelf 22 jaar gevoetbald bij diverse clubs en inmiddels ben ik trainer van de dames van Excelsior in Zetten. Een zeer uitdagende hobby, waar ik enorm veel plezier aan beleef.

 

Ik ben Dave, projectleider bij Blisss en ik zorg ervoor dat alle Navision implementatie projecten binnen tijd en budget worden opgeleverd. Ik ben de primaire contactpersoon voor de klant en zorg voor de juiste afstemming met de consultants van Blisss. In mijn vrije tijd sport ik veel: (zaal)voetbal, tennis, squash, wielrennen en hardlopen. Als ik niet aan het sporten ben dan kijk ik graag een goede film of serie.

 

Ik ben bij Blisss de vliegende keep en ik help alle klanten op de service die ze wensen. Dat kan variëren van Microsoft Dynamics NAV vragen tot aan vragen over het gebruik en installatie van Office 365. Dus als er een vraag is van een klant dan spring ik graag in de auto om de oplossing te bieden waar ze op zitten te wachten. Privé sport ik regelmatig en zoek ik graag gezelligheid op.

 

Ik ben Martijn en ben sinds de zomer van 2011 in dienst bij Blisss. Nadat ik van Groningen naar Nijmegen was verhuisd ben ik bij Blisss terechtgekomen, een bedrijf(je) waar de sfeer altijd opperbest is. Het mag dan ook geen verrassing zijn dat ik er na drie jaar, als onderdeel van "Team Naviplast", nog steeds met veel plezier werk.Thuis ben ik trotse vader van een zoontje en in mijn vrije tijd trap ik af en toe tegen een voetbal, zie ik wel eens een kroeg van binnen en hou ik de uitslagen van FC Groningen goed in de gaten.

 

Ik werk sinds eind 2010 met veel plezier bij Blisss Software. Binnen Blisss houd ik mij voornamelijk bezig met Dynamics NAV. Ik help onze klanten om hun bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen met onze IT-oplossingen. In mijn vrije tijd hou ik me bezig met sport en diverse andere interesses. Daarnaast ga ik graag op reis; ik ben ieder jaar wel een aantal weken in het buitenland te vinden.

 

Mijn naam is Jeroen. Ik ben er van overtuigd dat het er niet om gaat wat je weet, maar dat je weet waar je de kennis kan vinden wanneer je die nodig hebt. Dit is met name van belang in de IT. Met dat uitgangspunt heb ik, naast mijn functie als Technisch Consultant, ook de rol als Trainer opgepakt binnen Blisss. Ik werk aan de technische oplossingen die nodig zijn om Dynamics NAV nog gebruiksvriendelijker te maken of geef trainingen aan nieuw talent. Naast mijn professionele uitdagingen, daag ik mezelf sportief uit op de squashbaan, op de piste met een snowboard onder mijn voeten, of hardlopend in het bos. Ook zit ik graag met een groep vrienden rond de tafel voor een spelletje Dungeons and Dragons, of natuurlijk met een hapje, een drankje en een goed verhaal.

 

Mijn naam is Jelle Tabois en ik heb mij begin 2016 bij het team MS Dynamics NAV gevoegd als functioneel consultant. Ik heb als streven om de relaties van Blisss maximaal te ondersteunen om optimaal van de functionaliteiten van Microsoft Dynamics NAV te kunnen profiteren. Ik ben woonachtig in Arnhem alwaar ik met enige regelmaat de plaatselijke voetbalvereniging bezoek. In mijn vrij tijd spring ik met grote regelmaat op de wielrenfiets of mountainbike, drink ik graag een biertje en houd ik van verre reizen.

 

’n Paar jaar geleden heb ik de overstap gemaakt naar Blisss. Voorheen werkzaam geweest als Navision-consultant in de Retailbranche. Nu zoek ik mijn heil in de Blisss-wereld. Dankzij het enthousiasme om me heen, ziet die wereld er goed en leuk uit. Door de goede sfeer, verschillende bedrijfs- en opleidingsachtergronden en de gezamenlijke kennis-”opdrijving” komen we linksom of rechtsom tot de gewenste resultaten.

 

Ik ben Dick en ik ben bij Blisss Software werkzaam als programmeur. Ik ondersteun de Blisss consultants met het maken van aanpassingen in Microsoft Dynamics NAV.

 

Ik versterk het NAV team van Blisss als consultant. Ik kijk graag hoe we de basisprocessen van onze klanten kunnen wegzetten in de standaarden van Microsoft Dynamics NAV. Waar nodig bedenk ik samen met klanten maatwerk oplossingen. In mijn vrije tijd volg ik de ‘superboeren’ op de voet, ik ga bijna elk weekend terug naar de achterhoek om de wedstrijd mee te pakken. Verder mag ik zelf ook graag een balletje slaan en/of trappen.

 

julien lemmenIk ben Julien Lemmen, functioneel consultant bij Blisss Software. Als functioneel consultant streef ik ernaar om klanten maximaal te ondersteunen bij de implementatie van NAV en zorg ervoor dat ze optimaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van NAV. Na een leerzame stageperiode heb ik de kans gekregen om gedurende mijn studententijd te blijven werken bij Blisss Software. Dit beviel mij zo goed dat ik na mijn studie Bedrijfskunde ook vast in dienst ben getreden bij Blisss. We zijn met een leuke, energieke groep collega’s, waardoor er een prettige werksfeer hangt. Het werk als ERP Consultant is daarnaast altijd uitdagend en afwisselend. Buiten werktijd houd ik mij graag bezig met mijn grote hobby, Formule 1. Zo schrijf ik voor de officiële website van Max Verstappen en bezoek ik regelmatig race-evenementen. Ook houd ik ervan om leuke dingen te ondernemen met vrienden.


jasper blisss

Mijn naam is Jasper Nieuwenhuis en ik ben Projectleider / ERP-consultant binnen Blisss.
Ik heb een bedrijfseconomische achtergrond waarbij ik de opgedane kennis altijd in praktijk probeer toe te passen.
De dagelijkse werkzaamheden bestaan met name uit het aansturen van het projectteam. Daarnaast heb ik veelvuldig contact met de klant om samen tot de beste oplossing te komen. Tot slot draag ik de eindverantwoordelijkheid van de administratie van Blisss.
In mijn vrije tijd hou ik mij graag bezig met sport. Zo voetbal ik in het 2e elftal van Concordia Wehl, ga ik wekelijks hardlopen en bekijk ik zo veel mogelijk sport op tv.

 

Hallo, ik ben Pim Mooij programmeur bij Blisss. Als je vragen hebt over computers kan je altijd bij mij terecht voor hulp. Naast mijn werk bij Blisss hou ik erg veel van gamen en LAN party's. Verder ben ik ook een .NET fan. Naast het gamen en werken wil ik ook graag uitrusten en dat doe ik in de wintervakantie en de zomervakantie, dan reis ik graag naar verre landen.

 

Mijn naam is Nick Faasen en ik ben als applicatie ontwikkelaar bij Blisss gaan werken, omdat het een energiek en innovatief bedrijf is. Als een van de nieuwste leden van het team sta ik altijd open voor nieuwe ervaringen die Blisss en haar klanten te bieden hebben. Naast het ontwikkelen van software sta ik onze klanten graag te woord wanneer zij advies nodig hebben of op zoek zijn naar nieuwe oplossingen.

 

Mijn naam is Kevin en naast mijn informatica studie ben ik binnen Blisss werkzaam als ontwikkelaar van applicaties en Power BI-rapportages. Het leuke van werken bij Blisss is de mogelijkheid om te groeien en nieuwe kennis op te doen. Buiten Blisss fiets ik graag en ben ik regelmatig op racecircuits te vinden om foto’s te maken. In de toekomst hoop ik iets met telemetrie in de autosport te kunnen doen.

 

Ik ben Joas, 24 jaar en een geboren getogen Nijmegenaar. Ik studeer informatica en via die studie ben ik als stagiair terecht gekomen bij Blisss Software. Nu ben ik er werkzaam als Software Ontwikkelaar. Mijn passies zijn films kijken en gamen.

 

Bart Lammers Blisss SoftwareIk ben Bart Lammers, 24 jaar oud en sinds oktober 2017 werkzaam aan de ERP kant van Blisss Software. Ik ken Blisss uit mijn studententijd toen ik er verantwoordelijk was voor de Marketing. Ik heb Bedrijfskunde gestudeerd en inmiddels mijn master Organizational Design en Development afgerond aan de Radboud Universiteit. Ik ben verder woonachtig in Nijmegen, ik ben fan van voetbal en wielrennen, loop graag hard en bezoek het liefst wekelijks een concert of festival onder het genot van een lekker biertje.

 

Mijn naam is Roy en sinds 2017 ben ik bij Blisss medeverantwoordelijk voor het adviseren van klanten voorafgaande aan het implementatietraject. Daarnaast ben ik ook onderdeel van het projectteam bij implementaties. Ik heb een bedrijfskundige achtergrond en daarnaast een verregaande interesse in ICT. Naast het werk ben ik een echte sportfanaat. Ik volg veel sporten, met name voetbal, autosport, motorsport en wielrennen. In mijn vrije tijd speel ik zaalvoetbal en train ik voor de korte afstanden van triathlons. Naast mijn sportieve kant ben ik een echte film- en muziekfanaat en reis ik graag de wereld rond.

 

justin blisssHallo! Ik ben Justin IJzendoorn en ik ben sinds begin 2017 in dienst bij Blisss als commercieel medewerker binnendienst. Ik ben medeverantwoordelijk voor de acquisitie en de commerciele activiteiten. Voordat ik hier begon heb ik de studie Small Business & Retail management met succes afgerond. In mijn vrije tijd moedig ik graag ‘de nummer 1 van Gelderland’ Vitesse aan en drink ik graag een drankje met mijn vrienden!

 

Koen Rovers Blisss SoftwareMijn naam is Koen Rovers en ik ben bij Blisss terecht gekomen omdat we steeds meer tevreden klanten krijgen voor onze verkoopapps. Samen met Julian Zwart hou ik mezelf bezig met onze klanten te adviseren in hun zoektocht naar apps ter ondersteuning van hun verkoop. In mijn vrije tijd sport ik graag, maar ik hou vooral van gezelschap. Bijpraten met kameraden is dan ook heel belangrijk voor me, Het liefst onder het genot van een lekker koud biertje op een warme zomerdag. Als ik bij hen niet te vinden ben, is het wel bij familie of lekker op de bank met mijn lieve vriendin. Voor trainingen, advies en gebruikersvragen kun u altijd bij mij terecht. Indien we de samenwerking aangaan zal ik de relatie blijven behartigen gedurende uw tijd als gebruiker. Ik breng u dan van tijd tot tijd ook graag even een bezoekje om te kijken of het maximale resultaat uit onze apps wordt gehaald.


Sjors Palm Blisss SoftwareIk ben Sjors Palm en sinds de lente van 2016 in dienst bij Blisss. Ik ben begonnen als stagiaire voor de Bedrijfskundige Informatica opleiding aan de HAN, toen voor een paar maanden Junior ERP Consultant en toen weer terug naar stagiair. Binnen Dynamics NAV ben ik vooral bezig met datamigratie en het productie-aspect van NAV. In mijn vrije tijd kijk ik graag een film/serie of game ik voor schrikbarende hoeveelheden tijd. Oh, en ik doe graag iets gezelligs met vrienden.

 

ps LynnIk ben Lynn en ik ben sinds oktober 2016 in dienst bij Blisss als functioneel consultant voor het NAV team. Ik ben 24 jaar oud en woon in Nijmegen (op loopafstand van kantoor, beter geregeld kan bijna niet). Het mooie aan dit vak is de mogelijkheid telkens verschillende bedrijven en haar mensen te mogen leren kennen. Elk bedrijf is anders en hierdoor raak je nooit uitgeleerd. Na mijn opleiding Bedrijfskunde was dit precies waar ik naar op zoek was. De combinatie met de geweldige bedrijfscultuur van Blisss maakt dat ik me helemaal op mijn plek voel. In projecten houd ik graag het overzicht om de rode draad van het project te waarborgen, zonder de belangrijke details uit het oog te verliezen. Daarbij ben ik me altijd bewust van het feit dat de implementatie van NAV een grote omslag is voor een bedrijf en zorg ik ervoor dat ik daarbij optimale ondersteuning bied. In mijn vrije tijd ben ik een fanatiek gamer, speel ik graag bordspellen met vrienden en kijk ik graag films en series.

 

Ik ben Sven Pouwels, een informaticastudent die al 24 jaar rondloopt op deze aardbodem. Na mijn stage bij Blisss ben ik blijven hangen bij het Apps-team als software developer. Naast werken bij Blisss en het volgen van mijn opleiding speel ik graag een (computer)spelletje en volg ik meerdere sporten zoals voetbal, met name als fan van de blauwwitte jongens uit Doetinchem. Daarnaast mag ik ook erg graag kijken naar de Formule 1 en is de Tour de France elke zomer een vast onderdeel van mijn gevolgde sporten.

 

Mijn naam is Koen en ik ben werkzaam als programmeur bij Blisss Software sinds 2017. Leergierig en nooit te beroerd om met anderen mee te denken en ze te kunnen helpen. Verder sta ik altijd open voor het opdoen van nieuwe kennis in mijn vakgebied.”

 

Hoi! Ik ben Thirza en ben sinds oktober 2018 lid van het telefonische acquisitie team. Daarnaast studeer ik Geografie, Planologie en Milieu aan de Radboud Universiteit en houd ik mij bezig met Gender Studies. Als ik niet aan het werk of op de universiteit ben, kun je me waarschijnlijk vinden in de sportschool of op het terras met vrienden. Daarnaast houd ik van reizen en heb ik ondertussen heb ik ondertussen al veel te veel series op Netflix gezien.

 

 Judith van EkerenIk ben Judith van Ekeren, 20 jaar oud en ben woonachtig in Nijmegen. Sinds juni 2017 werk ik bij Blisss en hou ik me bezig met de telefonische acquisitie. Naast het werken bij Blisss studeer ik Human Resource Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Verder speelde ik eerst topsport softbal, maar ben ik daar sinds kort mee gestopt om wat meer tijd met mijn vrienden door te kunnen brengen. Nu ben ik dus ook regelmatig op het terras of op een feestje te vinden met een borreltje en wat vrienden.

 

  Ik ben Britt Euwema, 21 jaar en woonachtig in Nijmegen. Ik ben tweedejaars HRM (Human Resource Management) student aan de HAN in Nijmegen. Sinds augustus 2018 ben ik werkzaam bij het bel team van Blisss. Als ik niet tennis of voetbal ben ik regelmatig te vinden op een terras met vrienden. 

 

Hey, ik ben Robin, Junior ERP consultant bij Blisss. Werk nu officieel parttime sinds februari 2018 bij Blisss, maar heb daarvoor een half jaar als stagiair mogen rondlopen. Naast parttime bij Blisss werken studeer ik nog een ICT studie aan de HAN. Verder sport ik nog in de beste club van Nijmegen: N.S.W.V Mercurius, maar als ik daar te moe voor ben kun je me op de bank vinden een film aan het kijken.

 

Max Rasing Blisss SoftwareIk ben Max Rasing, woonachtig in Gendt en ik ben momenteel nog student Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. In augustus 2017 ben ik begonnen als stagiair in de functie junior ERP-consultant. Sinds februari 2018 ben ik in dienst getreden bij Blisss. In mijn vrije tijd ben ik veel bezig met sportactiviteiten. Ik voetbal bij v.v. de Bataven waar ik minstens 3 dagen in de week te vinden ben. In de zomerperiodes stap ik graag de wielrenfiets op om een rondje te maken. Verder hou ik ervan om met mijn vrienden op stap te gaan en ook kijk ik regelmatig een serie.

 

gerardoHallo , ik ben Gerardo en ik ben binnen Blisss werkzaam sinds 2017 als Sofware-ontwikkelaar van WebApplicaties en tevens ben ik ook werkzaam als technische ontwikkelaar bij de ERP afdeling.
In mijn vrije tijd speel ik en geef ik training in waterpolo bij BZ&PC in Boxmeer. Verder ben ik een fervente BBQ-er en drink graag een biertje.

 

Mijn naam is Ben Gill, voormalig student International Business Administration aan de Radboud Universiteit en woonachtig in Nijmegen. Ik ben sinds februari 2018 in dienst bij Blisss als lid van het telefonische acquisitie team. Hiernaast ben ik full-time bestuurslid van de studentenorganisatie AIESEC, en houd ik wel van een sporadisch reisje naar een ander land. Verder ben ik een fervent muziek en film liefhebber, speel ik graag gitaar en piano, en doe ook af en toe wel iets aan sport.

 

laura blisssMijn naam is Laura en ik kom uit Nijmegen. Ik werk sinds mei 2018 bij Blisss, hier ben ik werkzaam in de telefonische acquisitie voor onze ERP oplossingen. Naast mijn werk bij Blisss studeer ik Business Administration aan de Radboud universiteit in Nijmegen. Verder sport ik zo nu en dan, maar een fanatieke sporter ben ik zeker niet. Wel ben ik een fanatieke netflixer en vind ik het leuk om dingen samen met vrienden te doen. Van een leuk uitje of een drankje zo nu en dan ben ik niet vies.

 

Gerhard Scheurs Blisss SoftwareGegroet, ik ben Gerhard Schreurs en werk als developer bij Blisss, waarbij de focus ligt op het maken van zakelijke apps. Naast het kloppen van code houd ik  van het werken met mijn handen en daarbij zoek ik liefst de avontuurlijke kant op. Zo heb ik gewerkt als vrijwilliger in een Kibbutz, ben ik meerdere malen in Frankrijk geweest voor de druivenpluk en heb ik een halfjaar gewerkt in Dublin als gamestester. Wat sport betreft ben ik met name een buitensporter; denk aan hardlopen en zwemmen. In de winter heb ik daar overigens helemaal geen zin in en dan duik ik nog weleens de sportschool in. Tja, en verder houd ik wel van een feestje 🙂

 

Hallo, mijn naam is Bastiaan Terhorst en sinds 2017 ben ik werkzaam bij Blisss. Als Business Development Consultant voor onze ERP oplossingen help ik klanten met de groei van hun organisatie en informeer ik hen over de (sleutel)rol die een ERP systeem hierin kan spelen. Ik houd van reizen en in mijn vrije tijd trap ik graag een balletje en maak ik graag muziek. Gelukkig voor de buurt is mijn zolderkamer goed geïsoleerd!

 

Jeroen Payens BlisssMijn naam is Jeroen, bouwjaar 1990 en woonachtig in Nijmegen. In Juni 2018 heb ik de overstap van de Data & Technology afdeling van een accountantskantoor naar de ERP divisie van Blisss Software gemaakt. Hier ondersteun ik in het optimaal inzetten van Dynamics NAV en BI bij de relaties van Blisss. Voor wat betreft vrije tijd besteding loop ik graag hard (trail), zit ik regelmatig op de racefiets of mountainbike en maak ik veel gebruik van mijn bioscoopabonnement.

 

Hallo ik ben Bart Arnts. Ze noemen mij “Opa” of “der Alte” bij Blisss vanwege mijn leeftijd en uiteraard niet vanwege mijn uiterlijk. Ik ben mede-eigenaar van Blisss en vooral verantwoordelijk voor een stuk coaching en begeleiding van het personeel en de marketing van het bedrijf. Sinds 1993 ben ik zelfstandig ondernemer en heb ik te maken gehad met zowel de dienstverlening alsook de handel. Ik ben zeker geen deskundige in de ontwikkeling van software maar wel goed in staat om met de ogen van de “eindgebruiker” te blijven kijken naar de gebruikersvriendelijkheid, effectiviteit en de eenvoud van de software. Ik ben erg trots op de kwaliteit en de service die geboden wordt door de jonge honden van Blisss.

 

Ik ben Jeroen Doornbosch en samen met Bart en Dirko aandeelhouder van Blisss. Ik ken Blisss dan vanaf de oprichting en vind de ontwikkeling van het bedrijf machtig mooi. Onze droom was toen al; super simpele (gebruiksvriendelijke) software te maken en ik ben er trots op dat dit nog steeds onze missie is. Mijn rol is er echt een van aandeelhouder, inhoudelijk ben ik op wat marketingzaken na, niet betrokken. Ik ben verantwoordelijk voor Projecten Nederland en de verdere uitrol daarvan in Duitsland en de Benelux. Blisss heeft beslist mijn hart gestolen. Leuke mensen die er werken en waar we voor werken..