Over Blisss

Onze mensen hebben het Blisss blauwe bloed door hun lichaam stromen. Dit houdt in dat ze de kernwaarden plezier, passie, groei en openheid erg hoog in het vaandel hebben staan. Dit draagt bij aan sterke relaties tussen collega’s en klanten. Op deze pagina ontmoet je de mensen van Team Rood.

Stapsgewijs    •    Samen   •    Succesvol

Werken bij Blisss?

Even voorstellen

 

Wat is een quote die typerend is voor jullie team?

“1 + 1 = 3”

Team rood is een team waar de leden erg goed zelfstandig kunnen werken maar ook erg veel waarde hechten aan het teamverband en samen een mooie oplossing bij de klant neerzetten.

Wat is de achtergrond van personen uit jullie team?

Team Rood bestaat net als de andere teams, verschillende achtergronden. Veel van ons zjin woonachtig in Nijmegen en enkelen daarbuiten. De bedrijfskundige en logistieke studierichting is goed vertegenwoordigt in het team, maar ook bedrijfseconomische kennis is ter plaatse. Wij hebben ons de laatste projecten met name gestort op productie en complexe logistieke projecten, daarom is daar ook veel kennis van aanwezig in ons team.

Wat is jullie teamsong?

Simply the best

Wij zien onszelf graag als het beste jongetje van de klas 😊.

Uit wat voor karakters bestaat het team?

Zoals gezegd hebben wij vooral de wat complexere en grotere projecten begeleid, waarbij structuur van werken erg belangrijk is. Onze consultants staan achter de gekozen oplossing en zullen daarom niet klakkeloos doen wat er wordt gevraagd maar stellen graag eerst de vraag ‘Maar waarom wil je dat zo’.

Wat is jullie ervaring als team?

We hebben als team diverse implementatie van BC en Navision succesvol afgerond bij klanten. We zijn hierin met name gespecialiseerd in logistiek en productie, terwijl we vorig jaar ook een grote zakelijk-dienstverlener succesvol live hebben gezet. Wij zijn dus best allround.

Hoe behouden jullie een goede teamspirit?

Als team zijn wij wel goed vertegenwoordigd op de activiteiten van Blisss, zoals de Strong Viking Run nog afgelopen maand. Ook hebben we met het team een wedstrijd van het Nederlands elftal gekeken in de grote vergaderzaal en wordt er veel gediscussieerd over Formule 1 en de prestaties van Max Verstappen in het bijzonder.

De mensen van Team Rood

Team Rood

Tel. +31 24 203 6308

Nick Faasen

Teamcoördinator

Dave Roersch

Functioneel consultant

Lars Pelgrim

Projectleider

Kevin Rosendaal

Technical Lead

Julien Lemmen

Functioneel Consultant

Lisa Coppens

Functioneel Consultant

Tim Peters

Functioneel Consultant

Dick Schluter

Technisch Consultant

Koen Schnaar

Technisch Consultant

Renzo van Holten

Technisch Consultant

Emiel van de Ven

Power BI Consultant

Lotte Mathijssen

Financieel Consultant