Over Team Geel

Onze mensen hebben het Blisss blauwe bloed door hun lichaam stromen. Dit houdt in dat ze de kernwaarden plezier, passie, groei en openheid erg hoog in het vaandel hebben staan. Dit draagt bij aan sterke relaties tussen collega’s en klanten. Op deze pagina ontmoet je de mensen van Team Geel.

Even voorstellen

Wat is een quote die typerend is voor jullie team?

“Work hard, play hard”

Binnen team Geel wordt samen hard gewerkt om alle klanten zo goed mogelijk te helpen. Hierbij is iedereen bereid collega’s te helpen en een extra stap te zetten als dit nodig is. Daarnaast is het plezier in het werk erg belangrijk en houden we binnen het team van gezelligheid en borrels na een drukke werkweek.

 

 

Wat is de achtergrond van personen uit jullie team?

Team geel bestaat uit een divers team van personen met verschillende achtergronden. Het team bestaat uit een goede mix van relatief onervaren consultants die zich verdiepen in de cloud, en ervaren consultants die procesmatig alles in het gareel houden.

Veelal de meeste consultants zijn woonachtig in het mooie Nijmegen en zijn dan ook vaak te vinden bij Blisss in De Kazerne. De bedrijfskundige studierichting is goed vertegenwoordigt in het team, maar ook bedrijfseconomische kennis is ter plaatse. Onze programmeurs zijn opgeleid met informatica studies en hebben ervaring op gedaan in software engineering. Daarnaast wordt er een goed woordje over de grens gesproken: van vloeiend Engels tot aan Spaans is voor team Geel geen probleem.

Wat is jullie teamsong?

Nothing’s gonna stop us now – Starship

Deze song is typerend voor de spirit binnen het team. We gaan er altijd voor met alle collega’s en zijn niet bang voor een uitdaging. Door de samenwerking binnen het team hebben we menig project goed afgerond. Daarnaast is dit nummer uit 1987 een uiting van de voorliefde voor de 80’s klassiekertjes. Tijdens een kroegavond doet dit nummer het ook altijd goed!

Uit wat voor karakters bestaat het team?

Binnen ons team zijn verschillende karakters te vinden die elkaar goed aanvullen. Ieder heeft zijn eigen kwaliteit die op het juiste moment en op de meest passende opdracht wordt ingezet. Zo hebben we consultants die goed zijn in het structureren van werkzaamheden en zo de planning in het gareel laten lopen. In aanvulling hierop hebben we consultants die erg flexibel zijn en goede innovatieve oplossingen kunnen bedenken. De ervaren mensen binnen het team betrekken de junioren in hun werk en zorgen er zo voor dat er veel kennisdeling en opleiding is binnen het team.

Elke maandag is er planningsoverleg waarbinnen, nadat de leukste anekdotes van het weekend zijn gedeeld, de werkzaamheden voor komende week worden verdeeld. Hierbij kijken we wie er nog hulp nodig heeft van een andere collega. Door de mix van karakters binnen ons team zijn er ervan overtuigd dat er altijd een passende match is met de klant.

Wat is jullie ervaring als team?

We hebben als team diverse implementatie van BC en Navision succesvol afgerond bij klanten. We zijn hierin met name gespecialiseerd in handelsorganisaties. Als team hebben we de klant goed kunnen ondersteunen tijdens de implementatie en de fase na live-gang. In dergelijke periodes weten wij als team een live-gang goed op te vangen door de betreffende consultants vrij te spelen en hun overige werkzaamheden over te nemen. Zo heeft de klant volledige ondersteuning bij livegang en valt het overige support-werk niet stil door deze goede samenwerking binnen het team.

Hoe behouden jullie een goede teamspirit?

Als team hebben wij diverse gezellige borrels en activiteiten gehad. Tijdens corona hebben wij zelfs online via teams de vrijmibo in stand gehouden en op creatieve manieren quiz’en en kaartspellen gespeeld. Op vrijdagmiddag is team geel altijd in voor een biertje en schuiven andere teamleden ook graag aan. Hier komt ons motto work hard, play hard terug: na een week hard werken, samen proosten op het weekend en wellicht nog een dansje wagen in de stad!

Stapsgewijs    •    Samen   •    Succesvol

De mensen van Team Geel

Team Geel

Tel. +31 24 203 6307

Ruben Jansen

Projectleider & Coördinator van Team Geel

Lynn Brands

Functional Lead

Michelle Janssen

Functioneel Consultant

Bram Gerritsen

Functioneel Consultant

Ruben Meijers

Functioneel Consultant

Jos de Pijper

Functioneel Consultant

Robin de Bruyn

Functioneel Consultant

Sef Boots

Technisch Consultant

Bart Lammers

Technisch Consultant

Tom Kroes

Technical Lead

Eddy van der Wijst

Financieel Consultant

Koen Gubbels

Power BI Consultant

Stef van Wiechen

Functioneel Consultant