Over Team Blauw

Onze mensen hebben het Blisss blauwe bloed door hun lichaam stromen. Dit houdt in dat ze de kernwaarden plezier, passie, groei en openheid erg hoog in het vaandel hebben staan. Dit draagt bij aan sterke relaties tussen collega’s en klanten. Op deze pagina ontmoet je de mensen van Team Blauw.

Stapsgewijs    •    Samen   •    Succesvol

Werken bij Blisss?

Even voorstellen

Wat is een quote die typerend is voor jullie team?

“Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg”

Binnen team Blauw werkt iedereen hard aan de taken die er zijn, waarbij we klanten én elkaar zo goed mogelijk proberen te helpen. Daarbij heerst er een bepaalde mate van gelijkheid waarbij iedereen elkaar weet te vinden zonder zich daar te goed voor te voelen. De teamleden zijn van nature terughoudend in het van de daken schreeuwen van behaalde successen (terwijl die er wel degelijk zijn!) en kijken soms de kat uit de boom, maar als het podium eenmaal geboden wordt, weten ze vriend en vijand wél omver te blazen met mooie oplossingen.

 

Wat is de achtergrond van personen uit jullie team?

Team Blauw bestaat uit een divers team van personen met verschillende achtergronden (WO/ HBO). De bedrijfskundige studierichting is goed vertegenwoordigt in het team, maar ook Financiële en Communicatieve kennis is ter plaatse. Onze programmeurs zijn opgeleid met informatica studies en hebben ervaring opgedaan in software engineering. Binnen het team zijn veel consultants in dezelfde levensfase (eind twintig – beging dertig) met een ervaren technische architect die met zijn ervaring de boel in het gareel houdt. Een aantal teamleden komt uit de omgeving Nijmegen, maar ook verder het land in zijn leden van Team Blauw woonachtig. Tot slot lopen de hobby’s uiteen van fanatiek sporten, sport kijken en (bord)spellen, maar ook een feest op zijn tijd is aan dit team wel besteed.

Uit wat voor karakters bestaat het team?

Binnen ons team zijn verschillende karakters te vinden die elkaar goed aanvullen. Ieder heeft zijn eigen kwaliteit die op het juiste moment en op de meest passende opdracht wordt ingezet. Zo hebben we consultants die goed zijn in het structureren van werkzaamheden en zo de planning in het gareel laten lopen. In aanvulling hierop hebben we leden die erg flexibel zijn en goede innovatieve oplossingen kunnen bedenken. De ervaren mensen

binnen het team betrekken de junioren in hun werk en zorgen er zo voor dat er veel kennisdeling en opleiding is binnen het team. Uit een gezamenlijke training LINK-profielen kwam duidelijk naar voren dat veel consultants zich in de richting van Denken en Voelen bevinden. Dat geeft aan dat er slimme mensen in ons team zitten die niet zomaar wat roepen, maar secuur hun advies bepalen en daarbij ook een stukje gevoel toepassen. Daarbij streven we ernaar om ook de andere richtingen aandacht te geven om de klanten én elkaar zo goed mogelijk te laten excelleren.

Wat is jullie ervaring als team?

We hebben als team diverse implementatie van Business Central (BC) en Navision (NAV) succesvol afgerond bij klanten. We hebben een breed scala aan specialiteiten want elk type organisatie kan bij team Blauw terecht. Daarnaast is er kennis aanwezig van uiteenlopende add-ons als EDI, Scan-software, Document-opmaak en bank-koppelingen. Dit zorgt dat we onze klanten kunnen ontlasten bij hun werkzaamheden én als collega’s klaar staan bij afwezigheid of andere prioriteiten. Met name een stuk communicatie speelt daarbij een belangrijke rol. Zowel naar elkaar als naar klanten benadrukken we dat duidelijk communicatieproblemen kan voorkomen. Zo heeft de klant volledige ondersteuning bij oplevering van BC / sub project, maar valt het overige support-werk ook niet stil door deze goede samenwerking binnen het team.

Hoe behouden jullie een goede teamspirit?

Eens per maand organiseren we een teamdag, waarbij elk teamlid op kantoor aanwezig is. We starten met een gezamenlijke stand-up buiten (bij goed weer), pakken een specifiek onderwerp waar we samen of in subteams aan werken en sluiten af met een lunch/ borrel. Dit sterkt de band tussen teamleden waardoor je nét dat stapje extra zet bij dagelijkse werkzaamheden. Met name de eerste keer na de Corona-epidemie was een feest, waarbij de zon en gezelligheid op het terras van De Kazerne ervoor zorgde dat het weer opstarten van de middagactiviteiten maar moeizaam op gang kwam!

De mensen van Team Blauw

Team Blauw

Tel. +31 24 203 6306

Jasper Nieuwenhuis

Coördinator van Team Blauw & Operationeel Manager

Nick Faasen

Manager Techniek & Technical Lead

Sjors Palm

Functioneel Consultant

Richard Brunsveld

Functioneel Consultant

Bart Dirven

Functioneel Consultant

Tom Martena

Technisch Consultant

Jasper van Geest

Technical Lead

Gerardo Petronilia

PowerApps consultant

Chris Tolkamp

Financieel Consultant

Niek Geurts

Power BI Consultant

Bas Ouwerkerk

Technisch consultant