Geen zorgen over software? Bij Blisss bent u aan het juiste adres… 2018-05-14T09:06:38+00:00

Waarom kiezen voor Blisss?

Wij hebben maar één doel: wij zijn pas tevreden als de oplossing simpel is! Onze bedrijfskundigen denken met u mee over de bedrijfsdoelstellingen en onze IT-ers zorgen dat de oplossing staat als een huis. Dat doen ze graag op uw bedrijf en meestal ook in samenwerking met uw eigen medewerkers.

Simpele oplossing werken en blijven werken. Om dit voor elkaar te krijgen koppelen wij ons bedrijfskundig inzicht aan de modernste IT oplossingen. Juist onze aandacht voor gebruiksgemak zorgt ervoor dat iedereen op uniforme wijze consequent de oplossing gebruikt waardoor er heldere informatie beschikbaar komt

Wie maken gebruik van onze diensten en producten?

De klanten van Blisss zijn groothandels, productiebedrijven, overheidsinstellingen en zakelijke dienstverleners. Onze opdrachten variëren van effectieve en zeer eenvoudige App oplossingen waar we u binnen één dag mee kunnen helpen tot en met het opzetten van complete ERP trajecten met Microsoft Dynamics NAV. Ons bedrijf is gevestigd in Nijmegen, hiervandaan gaan onze adviseurs op bezoek bij klanten door heel Nederland.

Geen zorgen over software? Bij Blisss bent u aan het juiste adres…

Ondernemers moeten ondernemen, de rest is bijzaak en hoeft alleen maar slim georganiseerd te worden. De essentie is daarbij om snel relevante en betrouwbare informatie op een eenvoudige manier beschikbaar te hebben om de juiste beslissingen te kunnen nemen. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de softwaresystemen die deze informatie aan moeten leveren. Wij zijn een softwarebedrijf dat volledig gericht is op dit “ontzorgen”. Onze bedrijfskundigen vinden samen met u de juiste balans tussen organiseren en automatiseren. Ons streven is om stap voor stap verrassend simpele en zeer effectieve software oplossingen te maken.