Microsoft Teams

Microsoft Teams is dé tool om samen met jouw collega’s te chatten, samenwerken, (video)bellen en vergaderen, overal ter wereld.

Microsoft Teams is een gratis tool dat tevens deel uitmaakt van het Office 365 pakket, en dus eenvoudig werkt (ook) samen met andere Microsoft Office tools.

Samenwerken met jouw collega’s  •   Gratis te gebruiken   •   Werk overal ter wereld

Neem contact op
Microsoft Teams videobellen

Een half jaar lang gratis gebruik maken van de beste thuiswerk mogelijkheden van Microsoft

Door het huidige corona virus helpen wij graag een handje mee. Om bedrijven die nu thuiswerken te ondersteunen bieden wij jou ondersteuning bij het opzetten van Microsoft Teams. Onze dienstverlening is in deze gratis. Zonder addertje onder het gras: na een half jaar stoppen de functionaliteiten automatisch en kom je het komend half jaar gratis door.

Vraag gratis de trial van Microsoft Teams aan

Wil je als organisatie een half jaar lang gebruik maken van de  functionaliteiten van Microsoft Teams? Vul jouw gegevens in en wij regelen het!

Aanvraag trial Microsoft Teams

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Microsoft Teams: samenwerken met jouw collega’s was nog nooit zo makkelijk.

Microsoft Teams is dé tool om samen met jouw collega’s te chatten, samenwerken, (video)bellen en vergaderen, overal ter wereld. Wanneer je vaak te maken hebt met collega’s op verschillende locaties, zoals met thuiswerken, is dit de ideale oplossing.
Maak gezamenlijke kanalen aan, werk met diverse tabbladen om eenvoudig te koppelen met andere applicaties en plan afspraken in. Of het nou op je desktop, tablet of mobiel is, het werkt overal!

 

Lees onze 6 tips!

Microsoft Teams mobiel

Één gekoppeld platform

Door de koppeling met o.a. Outlook, Excel en Word hoef je Microsoft Teams niet te verlaten. Plan afspraken in iemands Outlook agenda via Teams en werk in bestanden zonder Teams te verlaten.

Eenvoudig bestanden delen

Deel bestanden waarin je werkt gemakkelijk met personen en/of kanalen met meerdere personen. Zo werk je gemakkelijk in ’teams’ en voorkom je heen-en-weer gemail.

Video(bellen)

Het was nog nooit zo gemakkelijk om met meerdere personen tegelijk in één gesprek te belanden, zelfs videovergaderingen met 50 personen zijn geen enkel probleem!

webinar office teams

Webinar over Microsoft Teams

Een aantal maanden geleden gaven wij een webinar over Microsoft Office 365 en in het bijzonder Microsoft Teams. Tijdens deze webinar laten we een hoop functionaliteiten zien, zodat je gemakkelijk zelf aan de slag kunt! Heb je naar aanleiding van de webinar nog vragen? Neem even contact met ons op!

 

Bekijk de webinar

Thuiswerken met Microsoft Teams

Microsoft Teams is uitermate geschikt voor thuiswerken. Het voelt bijna alsof je op kantoor bent door de uitgebreide functionaliteiten. Bij Blisss gebruiken we het zelf volop en zijn we er laaiend enthousiast over. Videovergaderingen zijn nét zo productief als fysieke vergaderingen. Samenwerken gaat precies op dezelfde manier, en wil je even een collega spreken? Klik simpelweg op het belknopje!

 

Download Microsoft Teams gratis

thuiswerken