Microsoft Power Apps

Met Microsoft Power Apps kun je zelf zakelijke apps bouwen voor jouw organisatie of dit laten doen door Blisss. Power Apps maakt onderdeel uit van het Power platform en biedt standaard templates voor Microsoft 365 en Dynamics 365 apps. Deze Power Apps kunnen gekoppeld worden aan Business Central.

•   Verbetert jouw productiviteit  •   Ongekend veel mogelijkheden   •   Het werkt op alle toestellen

Neem contact op

Data centraal toegankelijk maken op elk toestel

Met Power Apps kun je zelf, zonder te programmeren, apps maken voor jouw organisatie.

Je wilt middels een app gegevens beschikbaar maken voor jouw medewerkers maar je weet niet hoe? Dan is Power Apps de oplossing! Met dit platform kun je op basis van jouw gegevensbronnen apps maken, om gegevens inzichtelijk te maken of juist de invoer van gegevens te vereenvoudigen.

Uitgebreide keuze aan databronnen

Je kunt verschillende databronnen koppelen aan Power Apps zoals Dynamics 365, Dynamics NAV en SharePoint. Maar ook niet-Microsoft toepassingen zoals Oracle, SAP en Dropbox.

Start direct met sjablonen

Middels het steeds groter wordende aantal Power Apps sjablonen kun je direct apps activeren op basis van de toepassingen die je gebruikt. Sjablonen kunnen uiteraard ook nog aangepast worden naar de wensen van de gebruikers.

Inbegrepen in Microsoft 365

Power Apps is vaak inbegrepen in Microsoft 365 abonnementen om de mogelijkheden van SharePoint, Teams en Excel uit te breiden. Klik hier voor meer informatie.

Power Apps als toevoeging op Dynamics

Power Apps is een handige toevoeging op jouw Dynamics ERP oplossing. Middels zakelijke apps kun je namelijk eenvoudig info binnen jouw bedrijf delen op pc, tablet of telefoon.

Sluit jouw ERP-systeem aan als databron, creëer de juiste visualisatie en processen en laat jouw medewerkers op een eenvoudige manier data ophalen of invoeren.

 

Microsoft Powerapps

Power Apps van Blisss

Shop Floor Control App

Voor productiebedrijven

Met deze app kunnen productiemedewerkers handelingen uitvoeren rondom productieorders die normaal alleen in Business Central gedaan kunnen worden. Op deze manier worden gebruikers in staat gesteld om registraties uit te voeren aan de machine in plaats van achter hun computer.

Job Shipping App

Voor projectorganisaties

Via deze app kunnen gebruikers direct vanuit het onderdeel Projecten in Business Central verzendingen registreren en hier ook een historie van bijhouden en pakbonnen genereren.

Power Apps voor Office 365 en Dynamics 365

De mogelijkheden van Microsoft 365 (SharePoint Online, Teams, Excel en meer) en Dynamics 365 uitbreiden.

Gratis inbegrepen in bepaalde abonnementen

Power Apps Abonnement 1

Canvas-apps maken en uitvoeren

8,40 per gebruiker per maand

PowerApps Abonnement 2

Modelgestuurde apps maken en uitvoeren

33,70 per gebruiker per maand

 

Zelf een app bouwen of uitbesteden?

Microsoft heeft Power Apps op de markt gebracht zodat iedereen makkelijk zelf een app kan bouwen. In de praktijk merken we bij Blisss dat het voor velen vaak nog niet zo eenvoudig is om te doen. We zien dat een aantal van onze klanten moeite heeft om zelf een app te bouwen of ze hier gewoonweg de tijd niet voor hebben. Natuurlijk helpen wij graag als er behoefte is aan ondersteuning bij het bouwen van een app.

Power App of webapplicatie?

We kunnen via Power Apps een app voor je bouwen.  Het is ook mogelijk om een eigen webapplicatie te bouwen. Het voordeel hiervan is dat we over onze eigen database beschikken wat nogal kan schelen in de kosten. Je hebt dan namelijk geen licentiekosten per gebruiker die Microsoft wel rekent bij Power Apps.

In overleg met jou kijken we wat de beste oplossing is. Beiden heeft zijn voor- en nadelen. Daarom is het goed om samen te kijken wat de precieze behoeften zijn en welke oplossing hier het beste op aansluit. Als duidelijk is welke app wij voor jou mogen bouwen gaan we aan de slag. Normaal gesproken hebben wij binnen 5 á 25 dagen al een app gebouwd.

 

Onze appbouwers

Gerardo Petronilia

Ontwikkelaar

Sven Pouwels

Ontwikkelaar