Microsoft Power Apps

Met Microsoft Power Apps kun je zelf op een snelle en gebruiksvriendelijke manier zakelijke apps bouwen voor jouw organisatie of dit laten doen door Blisss. Power Apps maakt onderdeel uit van het Power platform en biedt standaard templates voor Microsoft 365 en Dynamics 365 apps. Deze Power Apps kunnen gekoppeld worden aan Business Central.

•   Verbetert jouw productiviteit  •   Ongekend veel mogelijkheden   •   Het werkt op alle toestellen

Neem contact op

Data centraal toegankelijk maken op elk toestel

Met Power Apps kun je zelf, zonder te programmeren, apps maken voor jouw organisatie.

Je wilt middels een app gegevens beschikbaar maken voor jouw medewerkers maar je weet niet hoe? Dan is Power Apps de oplossing! Met dit platform kun je op basis van jouw gegevensbronnen apps maken, om gegevens inzichtelijk te maken of juist de invoer van gegevens te vereenvoudigen. Bouw apps die inhaken op een proces, zoals een tellijst in het magazijn, een salesapp of een urenschrijfapp.

Uitgebreide keuze aan databronnen

Je kunt verschillende databronnen koppelen aan Power Apps zoals Dynamics 365, Dynamics NAV en SharePoint. Maar ook niet-Microsoft toepassingen zoals Oracle, SAP en Dropbox.

Start direct met sjablonen

Middels het steeds groter wordende aantal Power Apps sjablonen kun je direct apps activeren op basis van de toepassingen die je gebruikt. Sjablonen kunnen uiteraard ook nog aangepast worden naar de wensen van de gebruikers.

Inbegrepen in Microsoft 365

Power Apps is vaak inbegrepen in Microsoft 365 abonnementen om de mogelijkheden van SharePoint, Teams en Excel uit te breiden. Klik hier voor meer informatie.

Power Apps als toevoeging op Dynamics

Power Apps is een handige toevoeging op jouw Dynamics ERP oplossing. Middels zakelijke apps kun je namelijk eenvoudig info binnen jouw bedrijf delen op pc, tablet of telefoon.

Sluit jouw ERP-systeem aan als databron, creëer de juiste visualisatie en processen en laat jouw medewerkers op een eenvoudige manier data ophalen of invoeren.

 

Microsoft Powerapps

Power Apps van Blisss

Shop Floor Control App

Voor productiebedrijven

Met deze app kunnen productiemedewerkers handelingen uitvoeren rondom productieorders die normaal alleen in Business Central gedaan kunnen worden. Op deze manier worden gebruikers in staat gesteld om registraties uit te voeren aan de machine in plaats van achter hun computer.

Job Shipping App

Voor projectorganisaties

Blisss heeft een PowerApps oplossing ontwikkeld waarmee logistieke medewerkers eenvoudig pakbonnen kunnen genereren op basis van data uit de projectenmodule Business Central. Op deze manier kunnen projectleiders grip houden op de verzendingen voor een project en is het voor logistieke medewerkers eenvoudig om in een simpele interface een mooie pakbon te maken voor projectgerelateerde producten.

Formulier verzoek tot creditering

Voor handelsbedrijven, productiebedrijven & zakelijke dienstverleners

Verzoeken tot creditering kunnen overal in de organisatie binnenkomen. Door het gebruik van een Power App kunnen deze digitaal, centraal en uniform verzameld worden.

Productcatalogus

Voor handelsbedrijven

Staat afdeling verkoop op een beurs en willen ze graag de beschikbare producten laten zien? Via een Power App laadt je ze vanuit het ERP en kun je ze op een mooie manier presenteren!

Power Apps abonnement per app

Voer één app of portal per gebruiker uit en stapel de licenties voor toegang tot elke extra app of portal als de behoeften veranderen.

4,20 per gebruiker/app/maand

Power Apps abonnement per gebruiker

Voer een onbeperkt aantal apps en portals per gebruiker uit voor één vast maandtarief.

16,90 per gebruiker/maand

Power Apps abonnement voor betalen naar gebruik

Gebruik een Azure-abonnement om per gebruiker te betalen op basis van het aantal unieke apps dat een gebruiker elke maand uitvoert.

8,43 per actieve gebruiker/app/maand

 

Zelf een app bouwen of uitbesteden?

Microsoft heeft Power Apps op de markt gebracht zodat iedereen makkelijk zelf een app kan bouwen. In de praktijk merken we bij Blisss dat het voor velen vaak nog niet zo eenvoudig is om te doen. We zien dat een aantal van onze klanten moeite heeft om zelf een app te bouwen of ze hier gewoonweg de tijd niet voor hebben. Natuurlijk helpen wij graag als er behoefte is aan ondersteuning bij het bouwen van een app.

Power App of webapplicatie?

We kunnen via Power Apps een app voor je bouwen.  Het is ook mogelijk om een eigen webapplicatie te bouwen. Het voordeel hiervan is dat we over onze eigen database beschikken wat nogal kan schelen in de kosten. Je hebt dan namelijk geen licentiekosten per gebruiker die Microsoft wel rekent bij Power Apps.

In overleg met jou kijken we wat de beste oplossing is. Beiden heeft zijn voor- en nadelen. Daarom is het goed om samen te kijken wat de precieze behoeften zijn en welke oplossing hier het beste op aansluit. Als duidelijk is welke app wij voor jou mogen bouwen gaan we aan de slag. Normaal gesproken hebben wij binnen 5 á 25 dagen al een app gebouwd.

 

Onze appbouwers

Gerardo Petronilia

Ontwikkelaar

Sven Pouwels

Ontwikkelaar