Microsoft Power BI

Met Power BI van Microsoft kunt u eenvoudig uw data visualiseren in een herkenbare Microsoft omgeving. De visualisatie kan aangesloten worden op realtime data, waardoor uw meest recente data direct zichtbaar is in grafieken en rapporten.

Met behulp van Power BI kunt u goede strategische beslissingen nemen op inzichten welke u direct verkrijgt uit uw ERP- of CRM-systeem.

•   Interactieve data visualisatie  •   Te koppelen met meerdere data bronnen   •   Eenvoudig in gebruik

Neem contact op

Power BI: Inzichten zoals u ze nog nooit heeft gezien

Met Power BI krijgt u in één oogopslag inzicht in uw data. Elk bedrijf heeft veel data maar het is niet eenvoudig om op basis hiervan beslissingen te maken. Met Power BI combineert u data uit meerdere bronnen (zoals ERP & CRM) en maakt u snel grafieken en tabellen.

Vraag een gratis demo aan!

Sterke visualisaties

U kunt eenvoudig data omtoveren tot fraaie visualisaties die zichtbaar zijn op elk toestel. Elke maand komen er nieuwe soorten grafische weergaven bij.

Eenvoudig delen

Gemaakte rapportages kunt u makkelijk intern met collega’s delen om rapportages inzichtelijk te maken of om samen te werken aan dashboards voor het management.

Office 365

Power BI is een standaard onderdeel van Microsoft Office 365. Werkt u met Office 365 dan kunt u er direct mee aan de slag!

Standaard Dashboards met krachtige KPI’s

Met Power BI is het mogelijk inzicht te krijgen in allerlei soorten data. Op basis van de meetwaarden die voor uw organisatie belangrijk zijn maken wij data inzichtelijk en doorklikbaar, zodat u eenvoudig uw bedrijfsvoering kan controleren en beheersen. Blisss heeft een ervaren team BI specialisten in huis om dashboards speciaal voor u te maken. Daarnaast heeft Blisss standaarden beschikbaar die direct aangesloten kunnen worden op uw Microsoft omgeving.

Bekijk de mogelijkheden

Trainingen

Ga zelf aan de slag met onze trainingen.

Naast het afnemen van Power BI kunt u bij Blisss ook terecht voor Power BI trainingen. Dit kan een training zijn bij u op kantoor, maar ook een training samen met andere klanten van ons.

Onze specialisten leggen u graag uit hoe u uw eigen rapportages kunt maken en onderhouden.

Lees meer over onze trainingen

Power BI Integratie met Dynamics ERP Software

Power BI is een bijna noodzakelijke toevoeging op uw ERP-systeem. Met deze applicatie zijn dure maatwerk rapporten verleden tijd en kunt u eindelijk zelf de juiste gegevens combineren en de juiste inzichten genereren.

Middels de Power BI integratie in Dynamics ERP kunt u Power BI rapporten tonen op elke gewenste pagina, waardoor uw medewerkers direct handige inzichten krijgen.

 

 

Demo van Power BI

Wilt u Power BI beter leren kennen via een (online) demonstratie?
Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Demo Power BI

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.