Microsoft Power BI

Met Power BI van Microsoft kunt u eenvoudig uw data visualiseren in een herkenbare Microsoft omgeving. De visualisatie kan aangesloten worden op realtime data, waardoor uw meest recente data direct zichtbaar is in grafieken en rapporten.

Met behulp van Power BI kunt u goede strategische beslissingen nemen op inzichten welke u direct verkrijgt uit uw ERP- of CRM-systeem.

•   Interactieve data visualisatie  •   Te koppelen met meerdere data bronnen   •   Eenvoudig in gebruik

Neem contact op

Inzichten zoals u ze nog nooit heeft gezien

Middels Power BI kunt u inzichten verkrijgen uit uw data in één oogopslag.

Elk bedrijf heeft een bak aan data. Echter is het niet altijd even makkelijk om hier inzichten uit te halen waar u direct beslissingen op kunt maken. Met Microsoft Power BI kunt u data uit meerdere databronnen combineren en inzichtelijk maken in grafieken en tabellen.

Sterke visualisaties

U kunt eenvoudig data omtoveren tot fraaie visualisaties die zichtbaar zijn op elk toestel. Elke maand komen er nieuwe soorten grafische weergaven bij.

Eenvoudig delen

Gemaakte rapportages kunt u makkelijk intern met collega’s delen om rapportages inzichtelijk te maken of om samen te werken aan dashboards voor het management.

Office 365

Power BI is een standaard onderdeel van Microsoft Office 365. Werkt u met Office 365 dan kunt u er direct mee aan de slag!

Integratie met Dynamics ERP Software

Power BI is een bijna noodzakelijke toevoeging op uw ERP-systeem. Met deze applicatie zijn dure maatwerk rapporten verleden tijd en kunt u eindelijk zelf de juiste gegevens combineren en de juiste inzichten genereren.

Middels de Power BI integratie in Dynamics ERP kunt u Power BI rapporten tonen op elke gewenste pagina, waardoor uw medewerkers direct handige inzichten krijgen.

 

 

Prijzen:

Power BI Desktop

De Desktop applicatie om u uw data voor te bereiden en uw visualisaties te maken.

Gratis

Power BI Pro

Bouw dashboards die in realtime een volledig beeld van uw bedrijf geven en werk samen met gedeelde gegevens.

8,40 per gebruiker per maand

Demo van Power BI

Wilt u Power BI beter leren kennen via een (online) demonstratie?
Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Demo Power BI

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.