Microsoft Power BI

Met Power BI van Microsoft visualiseer je jouw data in een herkenbare Microsoft omgeving. De visualisatie kan aangesloten worden op realtime data. Jouw meest recente data is direct zichtbaar in grafieken en rapporten.

Met behulp van Power BI neem je goede strategische beslissingen op inzichten welke je verkrijgt uit jouw ERP-systeem.

Wil je weten hoe je eenvoudig zelf een datagedreven cultuur kan creëren bij jouw organisatie? Lees in onze gratis Whitepaper hoe je dit voor elkaar krijgt.

Download Whitepaper

Sterke visualisaties

Je kunt eenvoudig data omtoveren tot fraaie visualisaties die zichtbaar zijn op elk toestel. Elke maand komen er nieuwe soorten grafische weergaven bij.

Eenvoudig delen

Gemaakte rapportages kun je makkelijk intern met collega’s delen om rapportages inzichtelijk te maken of om samen te werken aan dashboards voor het management.

Office 365

Power BI is een standaard onderdeel van Microsoft Office 365. Werk je met Office 365 dan kun je er direct mee aan de slag!

Power BI: Inzichten zoals je ze nog nooit hebt gezien

Met Power BI krijg je in één oogopslag inzicht in jouw data. Elk bedrijf heeft veel data maar het is niet eenvoudig om op basis hiervan beslissingen te maken. Met Power BI combineer je data uit meerdere bronnen (zoals ERP & CRM) en maak je snel grafieken en tabellen. Benieuwd hoe het er in de praktijk uitziet?

Bekijk demo

rapportages met powerbi

rapportages met powerbi

Standaard Dashboards met krachtige KPI’s

Met Power BI is het mogelijk inzicht te krijgen in allerlei soorten data. Op basis van de meetwaarden die voor jouw organisatie belangrijk zijn maken wij data inzichtelijk en doorklikbaar, zodat je eenvoudig jouw bedrijfsvoering kan controleren en beheersen. Blisss heeft een ervaren team BI specialisten in huis om dashboards speciaal voor jou te maken. Daarnaast heeft Blisss standaarden beschikbaar die direct aangesloten kunnen worden op jouw Microsoft omgeving.

Bekijk voorbeeldrapportages 

Power BI Integratie met Dynamics ERP Software

Power BI is een bijna noodzakelijke toevoeging op jouw ERP-systeem. Met deze applicatie zijn dure maatwerk rapporten verleden tijd en kun je eindelijk zelf de juiste gegevens combineren en de juiste inzichten genereren.

Middels de Power BI integratie in Dynamics ERP kun je Power BI rapporten tonen op elke gewenste pagina, waardoor jouw medewerkers direct handige inzichten krijgen. De data wordt rechtstreeks uit Business Central getrokken en je verkrijgt daarmee realtime inzichten.

 

rapportages met powerbi

Blisss medewerkers

Trainingen Power BI

Ga zelf aan de slag met onze trainingen.

Naast het afnemen van Power BI kunt u bij Blisss ook terecht voor Power BI trainingen. Dit kan een training zijn bij u op kantoor, maar ook een training samen met andere klanten van ons.

Onze specialisten leggen je graag uit hoe je jouw eigen rapportages kunt maken en onderhouden.

Lees meer over onze trainingen

Met de start van Business Central zijn wij daarnaast ook gestart met Power BI. Hiervoor heeft Blisss een aantal “standaard” rapportages ingericht. Met de live-gang van ons nieuwe systeem hebben onze medewerkers een training gevolgd bij Blisss. Hierdoor weten ze nu hoe ze naast de “standaard” rapportages zelf rapportages kunnen opstellen. Deze training is een echte aanrader. Mede door de ondersteuning vanuit Blisss zijn tal van rapportages nu door ons zelf gebouwd. Wij “draaien” op deze rapportages. Alles uit Business Central kan met de Power BI tool vertaald worden in overzichtelijke rapportages. De rapportages geven ons continu inzicht in de dagelijkse gang van zaken.

Stijn van der Kloot

Luijtgaarden

Sinds een jaar of twee gebruik ik Power BI om dieper in de gegevens te kunnen duiken van ons ERP systeem Dynamics Navision. Mijn contactpersoon bij Blisss is Niek Geurts, die ook als stagiair al eerder via Blisss bij ons bedrijf betrokken is geweest. Ik heb mijn wensen aan Niek kenbaar gemaakt en de doelen uitgelegd. Gaandeweg zijn er fraaie modellen ontstaan op diverse gebieden: Verkoopanalyse, inkoopanalyse, financiële analyse (werkkapitaal), kwaliteitsmetingen, magazijn/voorraadanalyse en productieanalyse.

Als laatste is er een model gemaakt waarmee we op factuurniveau de relatie leggen tussen productiekenmerken, aantallen en financiële waarde. Een volgende stap is dat Niek ons komt opleiden om zelf het een en ander te kunnen ontwikkelen of aanpassen. Al met al ben ik zeer tevreden met zijn werk.

René de Graaf

Multitubes

Adviesgesprek Power BI aanvragen