Microsoft Gold Partner Nederland

Blisss Software is een gecertificeerd Microsoft Gold Partner. Het samenwerken met een Microsoft Gold Partner in Nederland kan vele voordelen bieden voor jouw organisatie. Je kunt gebruikmaken van de vele kennis en kunde die aanwezig is bij Blisss. Samen met jou zet Blisss de volgende stappen om te automatiseren en groei te verwezenlijken.

ERP laten implementeren door een Microsoft Gold Partner?

Lees meer over ons ERP-systeem Business Central

Microsoft Gold Partner: wat betekent dat nou eigenlijk?

 

Je bent niet zomaar een partner van Microsoft. Bedrijven krijgen een beoordeling over 19 verschillende competenties. Als resultaat daarvan kan Microsoft je benoemen tot een gecertificeerde partner. Als je het goed doet kun je gecertifceerd worden tot Silver partner of zelfs Gold partner.

Silver Partners hebben een bijzondere betrokkenheid bij een bepaalde bedrijfsoplossing en hebben specialistische kennis in huis. Deze partners investeren veel tijd om hun certificering te behalen. 5% van de Microsoft partners wereldwijd is een Microsoft Silver Partner.

Gold Partners vertegenwoordigen de hoogst haalbare certificering die te behalen valt door Microsoft Partners. Een Microsoft Gold Partner heeft een gespecialiseerde vaardigheid als het gaat om het implementeren van een bepaalde technische oplossing of het leveren van service aan klanten op een specifiek gebied. Alleen de top 1% van Microsoft Partners wereldwijd is Gold gecertificeerd.

Een Microsoft Partner met de status Gold of Silver is verplicht om regelmatig een audit te ondergaan om zijn bekwaamheid, vaardigheden en ervaring aan te tonen. Wij zijn trots op het feit dat Blisss zich Microsoft Gold Partner mag noemen en zullen er alles aan doen om op dit niveau te blijven.

 

Geïnteresseerd om met ons samen te werken?

Neem contact op

Waarom kiezen voor een Microsoft Gold Partner?

  1. Kwaliteitsgarantie – Bij Blisss voldoen we aan de strenge normen van Microsoft. Als partner moeten we voortdurend op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen die er plaats vinden. Om deze certificering te verdienen hebben onze medewerkers meerdere examens moeten afleggen. Ieder jaar wordt onze kennis opnieuw getoetst. Als partner weten we dus nooit zeker of we het komende jaar ook nog als Gold Partner worden gezien door Microsoft. Wij moeten er alles aan doen om ervoor te zorgen dat we ons kennisniveau op peil houden. Bij Blisss vinden we het heel belangrijk om onze medewerkers continue bij te scholen. Kennis staat hoog in het vaandel. Daardoor kunnen we onze klanten optimaal bedienen. Als partner van Microsoft zijn we dan ook altijd up-to-date omtrent de laatste ontwikkelingen en nemen we jou daar proactief in mee.
  2. Korte lijntjes met Microsoft – Wanneer je met een Microsoft Gold Partner werkt, heb je consultants met specifieke vaardigheden voor jou werken werkendie goed aansluiten bij wat jouw bedrijf nodig heeft. Door onze expertise hoeven wij als Gold Partners minder snel om hulp te vragen aan Microsoft, waardoor jij sneller geholpen bent. Er zijn natuurlijk ook wel eens momenten waarop wij als Partner hulp nodig hebben. In dit geval hebben wij het voordeel dat we als Gold Partner een streepje voor hebben op andere partners en snel geholpen worden. Dit betekent gegarandeerde responstijden, ondersteund door gespecialiseerde mensen die goed kunnen helpen bij het desbetreffende vraagstuk.
  3. Testen voordat je een belangrijk besluit neemt – Omdat Microsoft Gold Partners toegang hebben tot de verschillende productlicenties, zijn ze in staat om demo’s te ontwikkelen die klanten proof of concept bieden. Dit houdt in dat een Gold Partner de mogelijkheid heeft om een klant een testrit aan te bieden voor de definitieve besluitvorming.
  4. Gelukkige medewerkers en klanten – Bij Blisss geloven we dat gelukkige medewerkers voor gelukkige klanten zorgen. Als onze medewerkers tevreden zijn, blijven ze bij ons. Het is niet voor niets dat plezier één van onze belangrijkste kernwaarden is binnen ons bedrijf. Dit biedt jou als organisatie ook meer zekerheid. Je kunt ervan op aan dat onze consultants zich voor lange tijd binden en niet plotseling tijdens jouw implementatietraject hun positie verlaten. Onze medewerkers zijn dan ook erg trots om voor een bedrijf te mogen werken met een Microsoft Gold certificering.

Microsoftoplossingen waar Blisss jou bij kan helpen

Blisss heeft meerdere applicaties uit de Microsoft-stal waar het jou bij kan helpen. Bij ons kun je niet alleen kiezen voor één applicatie. Wij geloven heel erg in de kracht van het bundelen van meerdere applicaties waardoor je als bedrijf veel efficiënter te werk kunt gaan. Je kiest voor een platform dat een totaaloplossing aanbiedt waar jouw organisatie de komende jaren gebruik van kan maken om te groeien.

Blisss heeft al vele groothandel en -productiebedrijven, projectorganisaties en bedrijven uit de kunststofverwerkende industrie verder mogen helpen om Microsoft oplossingen te implementeren in hun organisatie.

Wil je eerst alleen beginnen met een ERP-oplossing? Geen probleem! Stap-voor-stap, bij Blisss is het mogelijk. Je kunt op een later moment altijd nog kiezen om andere Microsoft oplossingen te integreren met de bestaande software. Dat is het gemak dat je ervaart als je samenwerkt met een Microsoft Gold Partner.

Benieuwd geworden welke Microsoft oplossing het beste bij jou past? Klik dan hier rechts op de oplossing waar je meer over wilt lezen.

 

Microsoft Gold Partner Nederland  |  Blisss Software B.V.  | Samen Stapsgewijs Succesvol

Samenwerken met een Microsoft Gold Partner?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.