Microsoft Dynamics NAV

Dynamics NAV is het ERP pakket van Microsoft voor MKB bedrijven. Met Dynamics NAV kunt u uw gehele bedrijf automatiseren van verkoop tot boekhouding. Wereldwijd heeft dit pakket al meer dan 150.000 klanten.

Onze consultants kennen dit pakket van binnen en buiten en kunnen u als geen ander helpen met de automatisering van uw organisatie. Als Microsoft Gold Partner biedt Blisss ook specifieke oplossingen voor uw productiebedrijven en groothandels op basis van Dynamics NAV.

•   Meer dan 30 jaar platformontwikkeling  •   Zeer populair in Nederland   •   Gebruiksvriendelijk en flexibel

Neem contact op

Flexibele bedrijfssoftware van Microsoft

Microsoft Dynamics NAV is een gevestigde naam in het MKB segment. Met deze gebruiksvriendelijke ERP software kunt u al uw bedrijfsprocessen automatiseren. 

Microsoft Dynamics NAV is eenvoudig in gebruik. Hierdoor kunt u snel aan de slag en verbergt u eenvoudig overbodige functies die u waarschijnlijk nooit zult gebruiken. Daarnaast is de ERP software volledig geïntegreerd met de programma’s die u al gebruikt zoals Word, Excel en Outlook. Microsoft Dynamics NAV heeft veelal dezelfde uitstraling als de Office software, waardoor uw medewerkers zich direct thuis voelen in NAV en er intuïtief mee kunnen werken.

Flexibiliteit

De ERP software van Microsoft Dynamics NAV is zeer flexibel. Hierdoor sluit de ERP software altijd 100% aan op uw wensen. Daarnaast heeft u als klant de flexibiliteit in de keuze voor software partners en aanvullende softwaremogelijkheden (add-ons). Hierdoor heeft u altijd de beschikking over ERP Software die past als een maatpak en perfect aansluit bij uw organisatie, branche en wensen

Herkenbaarheid

Doordat Microsoft Dynamics NAV lijkt op de software waar u al dagelijks mee werkt (Outlook, Excel en Word) kunnen u en uw collega’s snel wennen aan dit ERP pakket. Door deze eenvoudige ERP Software kunt u dus snel aan de slag! Daarnaast is het rolgebaseerd opgezet, zodat iedereen direct de functies herkent die bij zijn rol horen.

Betrouwbaarheid

Doordat Microsoft dit ERP-systeem constant ontwikkelt, bent u verzekerd van ondersteuning en groei. Uw Microsoft Dynamics NAV pakket zal daardoor altijd aansluiten op de veranderende omgeving. Daarnaast zijn er wereldwijd duizenden NAV-partners waardoor u altijd kunt rekenen op de support die u nodig heeft.

Te weten komen wat voor uw organisatie een juist pakket is? Download onze brochure om een goede en gedegen keuze te maken.

Download hier

Blisss heeft ervaring met de volgende oplossingen gekoppeld aan Microsoft Dynamics NAV:

Neem contact op om meer te weten

Blisss is gespecialiseerd in de volgende branches

Demo van Microsoft Dynamics NAV

Wilt u Microsoft Dynamics NAV beter leren kennen middels een (online) demonstratie?
Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs.

Demo Microsoft Dynamics NAV

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.