Microsoft Dynamics NAV

Dynamics NAV is het (voormalige) ERP-pakket van Microsoft voor MKB bedrijven. Met Dynamics NAV was het mogelijk om jouw gehele bedrijf  te automatiseren van verkoop tot boekhouding. Wereldwijd heeft dit pakket meer dan 150.000 klanten.

Business Central is de nieuwste versie van de ERP-software. Organisaties die momenteel nog werken met Dynamics NAV kunnen wel nog steeds bij Blisss terecht voor een upgrade. Blisss is Microsoft Solutions Partner waardoor onze consultants dit pakket van binnen en buiten kennen en je als geen ander kunnen helpen het optimaliseren van jouw bedrijfsprocessen.

Upgraden van NAV naar Business Central? 

Lees er alles over

Microsoft Dynamics NAV: Herkenbaar, flexibel en uiterst betrouwbaar

Microsoft Dynamics NAV is een gevestigde naam in het MKB segment. Met deze gebruiksvriendelijke ERP-software kun je al jouw bedrijfsprocessen automatiseren. Microsoft Dynamics NAV is eenvoudig in gebruik. Hierdoor kun je snel aan de slag en verberg je eenvoudig overbodige functies die je waarschijnlijk nooit zult gebruiken.

Daarnaast is de ERP-software volledig geïntegreerd met de programma’s die je al gebruikt zoals Word, Excel en Outlook. Microsoft Dynamics NAV heeft veelal dezelfde uitstraling als de Office software, waardoor jouw medewerkers zich direct thuis voelen in NAV en er intuïtief mee kunnen werken.

Wat zijn de kosten van de opvolger van Microsoft Dynamics NAV?

Bereken hier jouw prijs

Flexibiliteit

De ERP-software van Microsoft Dynamics NAV is zeer flexibel. Hierdoor sluit de ERP-software altijd 100% aan op jouw wensen. Daarnaast heb jij als klant de flexibiliteit in de keuze voor software partners en aanvullende softwaremogelijkheden (add-ons). Hierdoor heb je altijd de beschikking over ERP-Software die past als een maatpak en perfect aansluit bij jouw organisatie, branche en wensen

Herkenbaarheid

Doordat Microsoft Dynamics NAV lijkt op de software waar je al dagelijks mee werkt (Outlook, Excel en Word) kunnen jij en jouw collega’s snel wennen aan dit ERP-pakket. Door deze eenvoudige ERP-software kun je dus snel aan de slag! Daarnaast is het rolgebaseerd opgezet, zodat iedereen direct de functies herkent die bij zijn rol horen.

Betrouwbaarheid

Doordat Microsoft dit ERP-systeem constant ontwikkelt, ben je verzekerd van ondersteuning en groei. Jouw Microsoft Dynamics NAV pakket zal daardoor altijd aansluiten op de veranderende omgeving. Daarnaast zijn er wereldwijd duizenden NAV-partners waardoor je altijd kunt rekenen op de support die je nodig hebt.

Van plan om te upgraden van NAV naar Business Central?

Als je nu nog gebruikmaakt van NAV komt er een moment dat je graag wilt overstappen naar Business Central. Maar wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij een upgrade? In deze Whitepaper beantwoorden we onderstaande vragen:

✅ Wat verstaan we bij Blisss onder een upgrade?
✅ Hoe ziet een upgradetraject eruit?
✅ Waaruit bestaan de kosten bij een upgrade?
✅ Wanneer kies je voor een upgrade en wanneer voor een herimplementatie?
✅ Wat zijn de voordelen van Business Central?

Download Whitepaper

Mockup Whitepaper van NAV naar Business Central

ERP software projectorganisaties

Sluit je aan bij het platform van Microsoft

Microsoft Dynamics NAV is te integreren met andere Microsoft producten, dit verhoogt de productiviteit en zorgt ervoor dat je altijd up-to-date bent met de nieuwste ontwikkelingen. Door verschillende expertises toe te voegen aan jouw ERP-systeem, richt je jouw ERP-systeem volledig in naar jouw wens.
Wereldwijd kiezen steeds meer bedrijven voor Microsoft vanwege de flexibiliteit en de toekomstbestendigheid van het platform. Ben jij er klaar voor?

 

 

Lees meer over alle koppelingen/expertises

Meer dan 20+ standaard rapportages met de Power BI-integratie van Dynamics NAV

Naast de koppeling met Office 365 heeft Business Central ook koppelingen met PowerBI, Flow en Power Apps. Een eenvoudige integratie van bijvoorbeeld Power BI (de Business Intelligence Tool van Microsoft) maakt het mogelijk om extra inzicht te krijgen in data. Krijg bijvoorbeeld waardevolle inzichten in bijvoorbeeld klanten, leveranciers en artikelen, naar wens samen te stellen. Neem de regie en optimaliseer jouw bedrijfsvoering.

Lees meer over PowerBI

rapportages met PowerBI

Wij kennen het reilen en zeilen van jouw markt

Ben jij een groothandel, productiebedrijf of projectorganisatie? Wij kennen het reilen en zeilen van jouw markt. Met meer dan 15 jaar ervaring hebben wij 100+ organisaties mogen ondersteunen bij het behalen van hun doelen.

Met inmiddels meer dan 50 professionals helpen wij dagelijks organisaties succesvol te werken met producten van Microsoft (Microsoft Dynamics, Power Platform en Microsoft 365).

Ben je benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw branche? Klik dan snel verder op jouw branchepagina.

Een overzicht van onze opdrachtgevers

Waarom zou je willen upgraden naar Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Heb je momenteel NAV als ERP-systeem binnen jouw organisatie en vraag je jezelf af of het niet langzamerhand tijd is om over te stappen naar de nieuwe versie? Onderstaand geven wij je 5 redenen waarom een upgrade het overwegen waard is:

  1. Werk vanuit je browser waar en wanneer je maar wil
  2. Maatwerk vormt geen belemmering meer voor een upgrade
  3. Doorlopende upgrades vanuit Microsoft
  4. De Microsoft Appsource
  5. Nieuwe programmeeromgeving

Ik wil meer lezen over deze voordelen

 

Wil je een demonstratie van Microsoft Dynamics 365 Business Central?