Microsoft Dynamics NAV

Dynamics NAV is het (voormalige) ERP-pakket van Microsoft voor MKB bedrijven. Met Dynamics NAV kunt u uw gehele bedrijf automatiseren van verkoop tot boekhouding. Wereldwijd heeft dit pakket al meer dan 150.000 klanten.

Onze consultants kennen dit pakket van binnen en buiten en kunnen u als geen ander helpen met de automatisering van uw organisatie. Als Microsoft Gold Partner biedt Blisss ook specifieke oplossingen voor uw handels-, productie- en projectenorganisaties op basis van Dynamics NAV.

NAV is vernieuwd! Benieuwd naar de nieuwste versie? 

Lees hier alles over Business Central

Microsoft Dynamics NAV: Herkenbaar, flexibel en uiterst betrouwbaar

Microsoft Dynamics NAV is een gevestigde naam in het MKB segment. Met deze gebruiksvriendelijke ERP-software kunt u al uw bedrijfsprocessen automatiseren. Microsoft Dynamics NAV is eenvoudig in gebruik. Hierdoor kunt u snel aan de slag en verbergt u eenvoudig overbodige functies die u waarschijnlijk nooit zult gebruiken. Daarnaast is de ERP-software volledig geïntegreerd met de programma’s die u al gebruikt zoals Word, Excel en Outlook. Microsoft Dynamics NAV heeft veelal dezelfde uitstraling als de Office software, waardoor uw medewerkers zich direct thuis voelen in NAV en er intuïtief mee kunnen werken.

Flexibiliteit

De ERP-software van Microsoft Dynamics NAV is zeer flexibel. Hierdoor sluit de ERP-software altijd 100% aan op uw wensen. Daarnaast heeft u als klant de flexibiliteit in de keuze voor software partners en aanvullende softwaremogelijkheden (add-ons). Hierdoor heeft u altijd de beschikking over ERP-Software die past als een maatpak en perfect aansluit bij uw organisatie, branche en wensen

Herkenbaarheid

Doordat Microsoft Dynamics NAV lijkt op de software waar u al dagelijks mee werkt (Outlook, Excel en Word) kunnen u en uw collega’s snel wennen aan dit ERP-pakket. Door deze eenvoudige ERP-software kunt u dus snel aan de slag! Daarnaast is het rolgebaseerd opgezet, zodat iedereen direct de functies herkent die bij zijn rol horen.

Betrouwbaarheid

Doordat Microsoft dit ERP-systeem constant ontwikkelt, bent u verzekerd van ondersteuning en groei. Uw Microsoft Dynamics NAV pakket zal daardoor altijd aansluiten op de veranderende omgeving. Daarnaast zijn er wereldwijd duizenden NAV-partners waardoor u altijd kunt rekenen op de support die u nodig heeft.

Sluit u aan bij het platform van Microsoft

Microsoft Dynamics NAV is te integreren met andere Microsoft producten, dit verhoogt de productiviteit en zorgt ervoor dat u altijd up-to-date bent met de nieuwste ontwikkelingen. Door verschillende expertises toe te voegen aan uw ERP-systeem, richt u uw ERP-systeem volledig in naar úw wens.
Wereldwijd kiezen steeds meer bedrijven voor Microsoft vanwege de flexibiliteit en de toekomstbestendigheid van het platform. Bent u er klaar voor?

 

 

Lees meer over alle koppelingen/expertises

Meer dan 20+ standaard rapportages met de Power BI-integratie van Dynamics NAV

Naast de koppeling met Office 365 heeft Business Central ook koppelingen met Power BI, Flow en PowerApps. Een eenvoudige integratie van bijvoorbeeld Power BI (de Business Intelligence Tool van Microsoft) maakt het mogelijk om extra inzicht te krijgen in data. Krijg bijvoorbeeld waardevolle inzichten in bijvoorbeeld klanten, leveranciers en artikelen, naar wens samen te stellen. Neem de regie en optimaliseer uw bedrijfsvoering.

Wat is Power BI precies?

Power BI

Wij kennen het reilen en zeilen van uw markt

 
Bent u een groothandel, productiebedrijf of projectorganisatie? Wij kennen het reilen en zeilen van uw markt. Met meer dan 12 jaar ervaring hebben wij 100+ organisaties mogen ondersteunen bij het behalen van hun doelen.

Met inmiddels meer dan 50 professionals helpen wij dagelijks organisaties succesvol te werken met producten van Microsoft (Microsoft Dynamics, Power Platform en Office 365) en onze eigen CRM applicatie (Salesflow).

Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn voor uw branche? Klik dan snel verder op uw branchepagina.

Een overzicht van onze opdrachtgevers

Bereken uw prijs

Wilt u weten welke investering er ten grondslag ligt wanneer u kiest voor Microsoft Dynamics 365 Business Central? Doorloop dan de stappen uit de prijscalculator van Blisss. U bent gebaat bij een goed advies en wij helpen u graag verder bij uw oriëntatie.

Bereken uw prijs hier

Wilt u een demonstratie van Microsoft Dynamics 365 Business Central?

Vraag een gratis demonstratie aan

Wanneer u uw gegevens achterlaat zullen wij contact met u opnemen om een demonstratie met u in te plannen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.