Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central is de opvolger van Dynamics NAV van Microsoft.

Met Microsoft Dynamics 365 Business Central kun jij al jouw bedrijfsprocessen automatiseren. Denk hierbij aan voorraad, inkoop, verkoop, boekhouding en meer! Het pakket is eenvoudig te integreren met andere Microsoft oplossingen. Wel zo handig toch?

Bij Blisss focussen we ons op bedrijven met minstens 25 medewerkers die gebruikmaken van de software.

•   Ijzersterke basis van Business Central  •   Altijd up-to-date   •   Eenvoudig integreren met andere oplossingen

Bereken jouw prijs

Microsoft Dynamics 365 Business Central: De meest efficiënte alles-in-een oplossing voor het mkb

In Microsoft Dynamics 365 Business Central kun jij al jouw bedrijfsprocessen onderbrengen en deze slimmer en efficiënter uitvoeren. Met Dynamics 365 Business Central regel je jouw inkoop, verkoop en boekhouding in slechts één systeem. Of het nu jouw order-, relatie- of voorraadbeheer is, het pakket stelt jou in staat controle te behouden over al jouw bedrijfsprocessen. Benieuwd hoe deze software er in de praktijk uitziet en wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? Als Microsoft Gold Partner vertellen we je er graag meer over. Vraag nu een demo aan via onderstaande button.

Ja, ik wil graag een demo van de software

 

Voorkom dubbele invoer

Met de software registreer jij al jouw gegevens op slechts één plek. Het is dus niet nodig meerdere malen gegevens in te voeren, waardoor de kans op fouten wordt beperkt.

Maak betere bedrijfsbeslissingen

Uitgebreide rapportagemogelijkheden stellen jou in staat effectief en efficiënt te ondernemen. Krijg inzicht in jouw processen en groei waar mogelijk.

Combineer met andere Microsoft applicaties

Door applicaties te combineren, profiteer je optimaal van jouw Office-365 producten en andere applicaties van Microsoft zoals Outlook, Excel, Power BI, Power Apps en SharePoint.

 

voordelen 365 bc

Ervaar de voordelen van het Microsoft Dynamics 365 platform

Wist je al dat Microsoft Dynamics 365 naadloos te integreren is met andere producten van Microsoft, zoals Office 365? Door slimme functionaliteiten te integreren kun je met beide platformen klanten waarde bieden op elk contactpunt, verkoopproductiviteit verhogen en jouw klanten een uitzonderlijke service bieden! Kortom, de combinatie biedt een basis voor een moderne, efficiënt werkende organisatie. Benieuwd welke koppelingen tussen verschillende systemen er allemaal mogelijk zijn?

Download overzicht van modules

Meer dan 20+ standaard rapportages

Naast de koppeling met Office 365 heeft Business Central ook koppelingen met PowerBI, Automate en PowerApps. Een eenvoudige integratie van bijvoorbeeld Power BI (de Business Intelligence Tool van Microsoft) maakt het mogelijk om extra inzicht te krijgen in data. Krijg bijvoorbeeld waardevolle inzichten in bijvoorbeeld klanten, leveranciers en artikelen, naar wens samen te stellen. Neem de regie en optimaliseer jouw bedrijfsvoering.

Lees meer over PowerBI

 

rapportages met PowerBI

Onze oplossing voor jouw branche

Door jaren ervaring hebben wij veel kennis mogen op doen bij handels-, productie en projectenorganisaties. Deze kennis heeft er voor gezorgd dat wij een uitstekend advies kunnen geven aan jouw organisatie, met een aanbod dat precies aansluit op jouw wensen. Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Lees dan graag verder op jouw branchepagina.

Een overzicht van onze opdrachtgevers

Kosten Business Central

Wil je weten welke investering er ten grondslag ligt wanneer je kiest voor Microsoft Dynamics 365 Business Central? Doorloop dan de stappen uit de prijscalculator van Blisss. Je bent gebaat bij een goed advies en wij helpen jou graag verder bij jouw oriëntatie.

Bereken jouw prijs hier